skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pozadí :-p
-> castrol: pekne, tiez by som poprosil na mail. Diky

-> castrol: prosím vo veľkom na mail
dík 

-> havlik: akurat ten film stahujem 

-> havlik: ale nehovor jeho meno 5x či koľko zasebou lebo hneď ho tam máš

-> havlik:

-> havlik: Wery well,Mr. Havlik

-> Bobesh: to seš ty pro prohýřené noci?:))
jinak to je Beatlejuice:D nebo jak se jmenoval
jinak to je Beatlejuice:D nebo jak se jmenoval
-> kamikaze: Tak tak 

-> Syny: Musíš naházet auta do děr

-> Mr_Kubas: Kratce jsem tu E1 hral u mlady bratra a skoncil jsem v nakej garazi, kde jsem musel otevrit kolem ty vrata abych mohl ven a ze zeme se porad lihly takovy ty sraci z ty pouste, tam jsem to uz vzdal a sel se venovat mladej 

-> Syny: Dá se
V době vzniku jednoznačně nejlepší titul široko daleko
Episode 1 a 2 vlastně pokračujou v linií příběhu, takže tam kde skončíš začínáš v dalším titulu. Zbraně a příšery zůstavaj víceméně stejné a druh pasáží taky. Akorát epizoda jedna je celkem krátká...

-> Syny: Něco tam je, způsobů je asi víc jak to obejít, já mám HL2, HL2 EP1,2 v jednej instalaci. Ještě luxusní hra S.T.A.L.K.E.R.
-> kamikaze: Tak s tou nej hrou musim jen souhlasit :) Maj nejak dobre osefovany zabezpeceni tech epizod? Nebo je mozny to ........ vsak vis 

-> Syny: No dneska jsem se nudil, tak jsem si zahrál EP1, ale nemůžu se dočkat na EP3
Jedna z mejch nejoblíbenějších her

-> kamikaze: Kurna ty dve episody toho HL2 bych si docela zahral 

-> darklord:

-> 1560: vzhladom na to ze pozadie vidim len ked si zamknem PC tak ani nie 

-> darklord:
A pomáhá to? :-)
A pomáhá to? :-)
-> Maty110l: A přitom je to jediná úprava..A uplně to stačí..
-> Shader: to teda mají..ta červená na těch BBS je luxusní!!!
-> Maty110l: Parádní mašiny, ty RS mají něco do sebe

-> srandokan: pošli mi prosim tu fotku na email...díík
-> David29: ti to někdy řeknu

-> Pavel P..: Proč si proti?
-> David29: jo kalašnikov je dobrej příklad...

-> Pavel P..: Jinak co třeba zbraň Kalashnikov?
Vím, že toho bylo daleko víc, čim se mohli pyšnit.... leč si to nepamatuju
Vím, že toho bylo daleko víc, čim se mohli pyšnit.... leč si to nepamatuju

Nejlepší od rusáků byli hodiny... Největší, nejtěžší, nejrychlejší 

-> j_j: zcela... čest vyjímkám ale těch moc neni, co je lepší od rusáků než třeba od dederonů byli hodinky... jenže by měli hovno kdyby po válce neukradli celý hodinářský továrny.... ale nebudu se tu s tebou hádat.

Pavel P.. 23.02.11 23:11:10 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
cokoliv od rusáků stálo za hovno…
tohle přece nemůžeš myslet vážně...
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
cokoliv od rusáků stálo za hovno…

tohle přece nemůžeš myslet vážně...

-> Pavel P..: -> Arnold: Do terénu by som radšej vyrazil s ruským sráčom ako s daserom
ale nebudem vyvolávať hádky 

-> Tuner#2:
Lepší sem tam nenašel..

-> Sp4rc0 23.02.11 22:10:00: Nešplhej
ale ani nevím, že tam wallpaper je, jdu ho stáhnout

-> Arnold: tjn
-> Pavel P..: co by jsi cekal z vychodu taky vid?
ja bych to nechtel ani za boha pac pro me je Lada proste rusky kram proste

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : cokoliv od rusáků stálo za hovno...
-> Arnold: až se ti poláme rám tak se to rozpadne... Nivu jsem si jeden čas chtěl koupit ale viděl jsem jich několik a zespoda to nebyl hezkej pohled... všechno opravovaný shnilý vraky a některý byli i rok 2001.

-> Arnold: až se ti poláme rám tak se to rozpadne... Nivu jsem si jeden čas chtěl koupit ale viděl jsem jich několik a zespoda to nebyl hezkej pohled... všechno opravovaný shnilý vraky a některý byli i rok 2001.

-> Pavel P..: Já psal, že je to zajímavý, ne že to hodně vydrží. 

-> Pavel P..: a rozlomi se to vodorovne nebo svisle v tej puli?

-> Arnold: a rozlomí se ti to v půli

-> Pavel P..: na pole to staci

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : sráč ruskej co nic nevydrží, to jedinný je na tom zajímavý.
viděl jsem nivu po ruský armádě, jakejsi 5ti dvéřovej model tim že to v půlce rozřízli a o metr nastavili, takže na střeše byl schod, rok výroby 2005 a karburátorová!!! 1,7L a po 150tis.km dvakrát vyvařováno, nový obě nápravy, půl motoru a komplet převodovka a diferák..... to je opravdu znak kvality... zlatý starý Land Rovery nebo GAZiky.

viděl jsem nivu po ruský armádě, jakejsi 5ti dvéřovej model tim že to v půlce rozřízli a o metr nastavili, takže na střeše byl schod, rok výroby 2005 a karburátorová!!! 1,7L a po 150tis.km dvakrát vyvařováno, nový obě nápravy, půl motoru a komplet převodovka a diferák..... to je opravdu znak kvality... zlatý starý Land Rovery nebo GAZiky.

-> srandokan: To je konečně zase jednou zajímavý stroj.