skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pozadí :-p
-> Tuner#2: Co to jsou nečtené? 

-> aceboss 27.04.11 21:04:30: Já teď mám času min., ale troufám si tvrdit, že s dobře nastavenýma nečtenýma jde sledovat auta bez problému, kor takovýhle skvosty.

Tuner#2 27.04.11 18:07:05 napsal:
→ Nwkt: NJ má sledovat karty aut a ne plané poplachy
v inzerci. Tady už bylo aut na prodej x krát

Tak já když dám něco do inzerce tak vím proč to chci prodávat a z jakého důvodu.....a kdybych měl sedovat každé auto tak bych nedělal nic jiného........
→ Nwkt: NJ má sledovat karty aut a ne plané poplachy
v inzerci. Tady už bylo aut na prodej x krát

Tak já když dám něco do inzerce tak vím proč to chci prodávat a z jakého důvodu.....a kdybych měl sedovat každé auto tak bych nedělal nic jiného........

-> Nwkt: NJ má sledovat karty aut a ne plané poplachy v inzerci. Tady už bylo aut na prodej x krát

-> Tuner#2: Třeba proto, že prodával v inzerci?
-> aceboss 27.04.11 17:34:00: Proč by měl nového majitele? Vždyť to tady Pistaa pravidelně aktualizuje: skoda-virt.cz/cz/.../3226
-pistaa-100ka
-> Tuner#2: Já měl za to, že se chystálo(něco nového).....a tento vůz již mám nového majitele

-> aceboss 27.04.11 14:24:53: Ta kasle dostala už takových ran, že je div jak pěkně to na fotkách pro letošek vypadá. Nesleduješ pistoovo auto?
-> Tuner#2: Ty dveře má nedovřené nebo je to tak hrozně spasované

Drift King 

-> Bedřich 22.04.11 19:17:18: JJ je to tak.
-> Klubko_: Ariel atom V8.Jinak jsou to tuším dva motory z motorky spojené do jednoho.
-> Tuner#2: ceho to je motor?
-> EVO-Liner 21.04.11 21:59:08: Mě to nevadí, ale je to už dle mě moc, nechtělo by to spíš zkalibrovat monitor? Zrovna tyhle fotky mě barevností a světlem přijdou jako hodně dobré z loňska.
-> Tuner#2: uz upravena aby to malo smrnc na obrazovke, zdalo sa mi to nejasne tak trochu pomohol photoshop, vadi? ved je to len u mna na ploche 

-> suri: to je ta vasa ??
-> EVO-Liner 18.04.11 23:11:50: Nějaké divné barvy?...
-> alpin: Poznám. Aj inde sa preháňajú po poliach a aj u cestárov som videl oranžové.
-> srandokan: neviem či poznáš ovocinársky podnik Fructop alebo dedinu Ostratice ale tam majú lamborghini traktory
-> Tuner#2: zas tak hrozně to nevypadá
nejdřív sem na to taky koukal divně, ale takle je to takový čistý
mě se to líbí, možná kdyby neměl ty nárazníky barevný ale černý, tak by se mi to s nárazníkem taky líbilo víc
ale je to závoďák, tam se vzhled moc neřeší
to mi spíš vadí že tam nejsou světla přední 

-> Tommyk 16.04.11 12:04:28: Ano vypadá to hrozně i jeho táta s nima jezdil a vyhrával 

-> Tuner#2: že sundal nárazníky? podle mě asi kvuli váze
-> Tommyk 16.04.11 11:46:05: Pro mě velké zklamání 

-> Bedřich 16.04.11 06:08:39: A nebo po odvzdušnění to odmastit ředidlem a donatřít Alkytonem 

-> Fén: To musíš používat brzdovku která toto nedělá 

-> kamikaze: Brzdovka se nepáře ani s drahým autem. :o))
-> Fén: Skoda kolem toho odvzdušňováku
Dík

-> Fén: Luxusní kombinace barev, pls pošleš mi to na mail?
-> squalo: asi dal viacej anabexu

-> Placko: dva týždne dozadu som sa snažil za takým držať krok aspon do tých 160
ale potom mu to dako lepšie tahalo

-> škodec: mas hezku prdelku

-> darklord: aha
Ale ved jasne no tisicka sa da spojit ved 500+500

-> darklord: tak asi ma svoju menu 

-> škodec: no tisicky by ti asi boli nanic kedze pokial viem je max bankovka 500

-> Michal N 283: skromný to človek..ja radšej tisícky aj autá aj peniaze

-> castrol: Takýchto stoviek by sa zišlo čo najviac,aby bolo na tie plechové čísla 100 a vyššie

-> castrol: 

-> LiMaK - 742 forever: nez jsem si vsiml toho textu