skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pozadí :-p
-> Lůďa: pls full na mail.

-> afro100:
Zas sem o něco chytřejší, dík. Nebyl sem si jistej, ale myslel sem si že je první...
Zas sem o něco chytřejší, dík. Nebyl sem si jistej, ale myslel sem si že je první...
-> James1991: prva jetta a vyzera podobne ako dvojkovy golf ? divne nie ? ... toto je prva jetta image.eurotuner.com/f/...
/eurp_0812_03_z+VW_MK1_Jet
ta_Coupe+side_view.jpg
-> James1991: ja to vidím každý deň z okna 

-> Bc. Shatter:
Já to viděl jenom jednou v životě a to když to vedle mě stálo na srazu, přesně taky coupéčko.. moc pěkný, ale i ten 4 dvéř by se mi líbil.
Já to viděl jenom jednou v životě a to když to vedle mě stálo na srazu, přesně taky coupéčko.. moc pěkný, ale i ten 4 dvéř by se mi líbil.
-> James1991: jójó tak toto som kedysi chcel..presne 3dverák..je to bomba
VW Jetta, moc pěknej stroj

-> Bohyn: konecne nieco poriadne tutok 

-> Matt-110Rten druhej: -> afro100: Oba pánové mají pravdu,Bill Drummond a Jimmy Cauty,známější jako The KLF,předtím The J.A.M.S. Trochu na nich ujíždím i dnes

-> Bobesh: Timelords ?... jeden je Bill a ten druhy neviem ...
-> Bobesh: Bill Drummond a Jimmy Cauty?
Jestlipak někdo pozná,jinak slavná dvojka popmusic z přelomu 80. a 90.let,autoři slavné příručky "The Manual"

-> David29: ano
-> stepan: já vím,on to psal na foru
-> Péďa17: Má prasklou žárovku v jedný mlhovce 

-> Mr_Kubas: ano 

-> castrol: Reality Show jako je u nás "Farmář hledá ženu"?
-> castrol:

-> Mr_Kubas: taky trtko farmar hlada zenu nasiel traktor 

A kdo je ten pán?
-> alpin: si zabil...

-> alpin:

-> alpin: ty moj kkt

-> alpin: Na zemi teletubís s URMWWP (ugly redneck man with wooden pound)
bych se asi dívat nechtěl.
Pozadí měním tak jednou za kvartál, někdy déle. Na stolním škodovku, na NTB prcka. Jak vypadá auto víme všichni, tak na přenosném aktuálně na následující dobu toto.

Pozadí měním tak jednou za kvartál, někdy déle. Na stolním škodovku, na NTB prcka. Jak vypadá auto víme všichni, tak na přenosném aktuálně na následující dobu toto.
-> venni: Je dobry to nekdy obmenit :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jinak ja už mam delší dobu totok a asi tam fláknu taky nějakou senáž 

-> venni: Me nejak ucarovala znacka Claas, ale ono vse ma neco...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pořád tam budeš rvát ty francouze...na farmwebu proběhlo pár fotek novýho jaguára 980,ale asi v čr ještě není.
V řezačkach u mě vede jednoznačně Krone
V řezačkach u mě vede jednoznačně Krone