skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pozadí :-p
-> kamikaze: co je to zač? Hádám, že je to ruský.
-> Timil: taky prosím na maila 

-> Timil: prosím pozadí n mail:) vopred díky:) 14filip07@gmail.com
-> Timil: tiez by som rád full. dik
-> Timil: prosím na maila dik vopred ;) mail mam v ID ;)
-> venni:
Já ho mám už přes 5 let a až na to, že nedrží baterka, protože je tam ulomený cvoček, takže to řeším papírem, jsem maximálně spokojen. I když nafocených má teprve kolem 2tis fotek.
Já ho mám už přes 5 let a až na to, že nedrží baterka, protože je tam ulomený cvoček, takže to řeším papírem, jsem maximálně spokojen. I když nafocených má teprve kolem 2tis fotek.
-> 1560: jak jsi stím pentaem spokojený?Mám E80 a po roce a pul začíná blbnout,baterký mám nový a občas se jakobý kousne.
-> Jožynek :
Už to tam míří.
Už to tam míří.
-> 1560: poslal by si mi to na maila vo velkom? ďakujem
-> Syny:
Tohle je focené Olympusem E-420, ale objektiv z hlavy neřeknu... Pak mám ještě "krabičku od mýdla" na takové to běžné neplánované focení (Pentax Optio)... A příležitostně používám Practicu BX-20 (teď zrovna chcu dofotit černobílý film, co tam mám, jsem zvědav na výsledek), ke které mám asi tak 5 objektivů. Plus nějaký vybavení, stativy Velbon (tuším Sherpa 200) a Hama (přesný typ ale nevím) červený a zelený optický filtr (či jak se tomu nadává) a pár blbostí, který nepoužívám (jako třeba přídavný blesk, přídavnou minivodováhu na "sáňky" atd). Poslední dobou ale nějak není moc času na focení :(
Tohle je focené Olympusem E-420, ale objektiv z hlavy neřeknu... Pak mám ještě "krabičku od mýdla" na takové to běžné neplánované focení (Pentax Optio)... A příležitostně používám Practicu BX-20 (teď zrovna chcu dofotit černobílý film, co tam mám, jsem zvědav na výsledek), ke které mám asi tak 5 objektivů. Plus nějaký vybavení, stativy Velbon (tuším Sherpa 200) a Hama (přesný typ ale nevím) červený a zelený optický filtr (či jak se tomu nadává) a pár blbostí, který nepoužívám (jako třeba přídavný blesk, přídavnou minivodováhu na "sáňky" atd). Poslední dobou ale nějak není moc času na focení :(
-> 1560: kuju ;) BTW: Cim fotis?
-> Syny:
Je to tam.
Je to tam.
-> 1560 12.02.11 00:12:28: Muzes mi ji poslat v plnym na mejla? :)
-> Jožynek :
Mám podobnou, dokonce moje vlastní, akorát nemám fotku, jak ji mám na ploše, no, to je jedno.
Mám podobnou, dokonce moje vlastní, akorát nemám fotku, jak ji mám na ploše, no, to je jedno.
-> Jožynek : pls pošli mi to na email Peda17@seznam.cz díky
-> Fén: pěkný,prosím pošli mi to na email Peda17@seznam.cz díky
-> matoo: pěkný
-> matoo: pěkný
-> Klubko_: nekterejm lidem zadky nevadej
samozrejme nesmej bejt monstrozni

-> matoo: ten svetr dela slecne velkej zadek 

moje pozadi sem davat nebudem, tak aspon background z mojho pc
-> mb136gl 08.02.11 12:04:37: dobrá kúpa

-> Bc. Shatter 07.02.11 19:19:15: jj pravák z japonska

-> venni: to je sranda číst tvoje příspěvký

-> Fén: nádhera
-> vhml: mýslím,že bý býlo zoráno při plným rejdu tohdle krasavce 

-> venni: s tim by se nechalo vorat na záhonku před barákem :-D
-> mb136gl: aaa to je u vás pred barákom v LE..Nový spotrebák?
-> afro100: Já děkuju...
-> Don_pepe: -> ShadeKK: hundertgang.spc-net.cz/ph
pBB3/.../file.php?id=9209&
am... ;)
-> Arnold: Jééé! Já bych to taky chtěl na mail jestli můžu prosit...
-> Arnold: luxus
, poprosim na mail , vopred vďaka 

-> Tuner#2: jj černobílé HDR se mi líbí, jen z týhle fotky to zrovna moc nešlo, když se na ní koukneš, tak je trošku mázlá, ale myslím že se s tím něco dalo provést
-> M@rtin 01.02.11 17:17:23: JJ černobílé HDR má něco do sebe: img.skoda-virt.cz/gallery
_upload/.../299_29042_190.
jpg
-> Čokin 01.02.11 17:30:16: Mrkni ke mě na zeď na FB, mám tam víc fotek a je to neskutečná stavba, fakt precizní detaily.
-> Čokin 01.02.11 17:30:16: Mrkni ke mě na zeď na FB, mám tam víc fotek a je to neskutečná stavba, fakt precizní detaily.
-> M@rtin: tak to je povedeny
-> Tuner#2: Nádherné auto....úplně slintám, a ta barva to je srdeční záležitost!

-> Syny: Ano převedeno do HDR a poté ořez a převod do černobílé
-> M@rtin: Hezky - to je prevedeny do HDR a pak hozeny na cernobilo?