skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pozadí :-p
Nejsem si tím stopro jistej, ale Myschaak jsem někam dával foto od něj z práce a byla tam v pozadí.. Ale jak řikám nejsem si tím moc jistej...
-> Syny: Prošlo...

-> Syny: Jak neprošlo?
-> Jožynek 03.10.10 15:20:24: Jo, skoda, ze tohle neproslo :)
-> Jožynek : ŠKoda že jí ten okřídlenej šíp v masce spíš zatloukl hřebíček do rakve :/
-> Arnold: hehe

-> skoda_105_L: Mohu poprosit na meil (v ID)
-> Šulda 04.10.10 22:17:41: V jeho podání bych to nenazýval nebezpečná jízda
. Á eRZetka Tetín

-> aceboss: Vyřešeno 

-> skoda_105_L: Jednou by to nestačilo?
Ale jinak pěkný

Prostě šimurda a jeho nebespečná jízna na to se dá koukat pořád tak to mám i na pozadí :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jasně...jak jinak

-> bibendum30 03.10.10 14:16:36: Chobotnice Zelená a Modrej? 

Jo,to je přesně ta krasavice.Hlavně ty přídavný světla mají něco do sebe a ta cedulka TIR
,parada.Já nevím,ale mně se vždycky Liazky líbili víc,než třeba T815 atd.Hlavně tahače řady 110 a 300.Dneska jich už moc nejezdí,no měl jsem možnost tyhle auta opravovat a i se v nich svézt a jsem za to rád,protože se na nich dalo dost věcí naučit a to se mi později dost hodilo
.

-> Ladasss: Jooo to máš recht,Líza v chobotničkách byla opravdu pěkně vymazlená-tedy na svou dobu.Ale byla by krasavicí i dneska
http://www.youtube.com/wa
tch?v=hgeVANATmaI&feat
ure=related čas 5:12,a i dál

-> Bobesh: Zajímací, viděl jsem prvně. Vanishing point (1971) s Mackem místo Challengeru.
Jo jo,Convoy.Jako kluk jsem pokaždý co to šlo skočil do tátova tahače LIAZ a vydržel si hodiny hrát na kačera
.A taky jsem hodně"žral"chob
otničky.Ne kvůli nim,ale kvůli té Lize se kterou tam jezdil Zedníček,protože byla hodně podobna té tátově LIAZce
.Takže vlastně už od mala byl pro mně volant jasná volba
.

-> škodec: -> Pavel P..: -> petr s: Máte každej boda,hoši
já to viděl kdysi jako malej harant,táta mě na to tenkrát vzal,pak jsem na to chodil už sám,když to náhodou opakovali. Není to z filmařskýho pohledu zrovna veledílo ale mám pro to slabost,už jen kvůli těm autům. Taky díky tomuhle jsem se chytil volantu jako táta. Pokaždý,když slyším titulní song z filmu a hlášku "Ah, breaker one-nine, this here's the Rubber Duck",naskočí mi husina a začnou plavat čočky

-> bibendum30: Tady máme toho krasavce na videu
http://www.youtube.com/wa
tch?v=YoMkln-xIHA&feat
ure=player_embedded
jde to přehrát jen PŘÍMO na ytb

jde to přehrát jen PŘÍMO na ytb
-> petr s: díky

-> Kaprof: 

-> bibendum30: www.stlouisdumptrucks.com
/ConvoyMackTruck/index.htm
l
-> Bobesh: no jasnééé,CONVOY a "gumovej kačer" Kris Kristofferson
Mám doma na DVD
Asi jedinej,a proto možná tak legendární film o truckerech
Jen takpro zajímavost,to auto (MACK)se kterým kačer jezdil,skončilo dost uboze na to jak bylo filmově slavný.Ale má to happy end...někdo ho vytáhl z kopřiv(jak se v čechách říká) a vratil mu jeho podobu z filmu.Kdysi jsem o tom četl v nějakém časopisu

Asi jedinej,a proto možná tak legendární film o truckerech
Jen takpro zajímavost,to auto (MACK)se kterým kačer jezdil,skončilo dost uboze na to jak bylo filmově slavný.Ale má to happy end...někdo ho vytáhl z kopřiv(jak se v čechách říká) a vratil mu jeho podobu z filmu.Kdysi jsem o tom četl v nějakém časopisu
-> škodec: rozhodně a v hlavní roli hrál Kris Kristofferson

-> Mr_Kubas: Taky né. Nápověda: Natočeno 1978 v USA,hlavní roli ztvárnil slavný countryový zpěvák a skladatel,po Johnym Cashovi a Willie Nelsonovi další slavná legenda country music,narozen 1936.
-> Bobesh: Convoy 78"
-> Matulo: E éé

-> Bobesh: Black Dog se Swayzem to asi nebude, což?
-> Bobesh: Didi na plny plyn???

-> Bobesh: trucky ma zaujimaju dost, ale aj tak neviem co to je zac :/ holt mlada (stratena) generacia ...
Teď zrovna tohle. Pokud je někdo blázen do trucků,určitě pozná i z kterýho filmu to je...
-> bibendum30: poslal jsem ti to
-> Jožynek : ano je to on
-> Jožynek : ano je to on
-> jarda.u1:
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
To není zahradní traktůrek,ale moje auto...folové

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
To není zahradní traktůrek,ale moje auto...folové

-> Matthes, záškodník z TechWebu 19.09.10 19:10:39: ja taky 

-> Péďa17: A jéje LUKE-BEAN z Truck fora...nádherná líza...

-> Péďa17: pošleš???
pošlu ti nějaký XENY na revanž

-> Péďa17: Tak to je naprosto luxusní Líza

-> Péďa17: peknéé

Výborný pozadí a ještě lepší skupina a nejlepší muzika!