-> Nwkt: ten ani nevim jestli se na tenhle majak delal, navic musi bejt taky v papirech a jen tak te ho nezapisou predpokladam... Navic by to opet vypadalo jinak nez original po ceste...
-> myschaak AZNP K.Hora: Takhle sem chtel udelat svou skodovku Jen nevim jestli by me pochvalili za ten majak BTW: Kdyz to je vypnuty, muze to na aute bejt?
-> Klubko_: tož to třeba já používám mozilu,ikonu na ní mám na ploše,ale v kompu mám i IE,na to mám ikonu v dokumentech,ale ten mám jen kvůli tý diagnostice potíží s připojením když my blbe net
ale nejvic me dokaze rozesmat, kdyz ma nekdo na plose vic ikon prohlizece internetu. K cemu to? Ja mam 1 prohlizec a ten mi vyhovuje tak, ze dalsi nepotrebuju. Chapu u tech, kteri delaj weby a potrebujou testovat v nejbeznejsich (ff, opera, IE, chrome...)
-> Vojťas 23.12.09 21:27:37: To sem pochopil, ale nevim na co si mam nechat zajit chut. Staci abych mladej sundal podprdu, strcil ji do zimi a mam fotku stejnou :) Navic sem po nem nic nechtel, tak nevim co mel na mysli...