skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pozadí :-p
jo tak po "r" měkký i... nu jasně.. to je přece cizí slovo
sorry lingvistům...

Matthes, záškodník z TechWebu 22.09.08 21:47:18 napsal:
-> fine_ray: ICKV 6
vim kam míříš..ale já s ním mam spokojenost.. umí to co osattní kecálky...posílání sms atd.. do každýho jde plugin.. atd. Ale já s ním prostě mam spokojenost. Zatím žádná starost...
Žádný milionový tunění abych dostal to co mam tady na jeden klik. (pohodlnost..hm)Fén - Neznalej a neodborník 22.09.08 22:21:19 napsal:
-> fine_ray: Koukám, že s tebou ty ženské pěkně mlátí vo futra. :o))kdepak..jen se rád podívam po ránu na něco hezkýho...zbytek dne je stejně plocha přikritá

-> fine_ray: Koukám, že s tebou ty ženské pěkně mlátí vo futra. :o))kdepak..jen se rád podívam po ránu na něco hezkýho...zbytek dne je stejně plocha přikritá

James Blond?
Pekny Esprit . . . aneb slovy klasika, na to že to má jen čtyry válce tak to docela jede

-> doly120: Reklamy, zatez PC atd 

-> Nwkt: Mne sa páči každá...
-> David29 - Mrázovka: Mě to přijde hrozně humpolácký, ten strej je takovej hezkej decentní
-> Nwkt: Tak to mě se líbí spíš tim novym... ta stará je fakt jak favorit...
-> suri: Nová felda? Se staršim čumákem je hezčí
Fén - Neznalej a neodborník 23.09.08 20:18:37 napsal:
-> aceboss: Copak říkám něco proti? :o)) Btw. Pořád i tak je to lepší než když něhoho mlátí vo futra couvající dodávka. :o)))
EhmEhm

-> aceboss: Copak říkám něco proti? :o)) Btw. Pořád i tak je to lepší než když něhoho mlátí vo futra couvající dodávka. :o)))
EhmEhm

Ja mám toto a meniť to nebudem je to moja srdcovka premňa najkrajšie auto od škody po roku 1980.
tak moje současné
majiteli díky
btw: ale asi přejdu taky na slečny

btw: ale asi přejdu taky na slečny

-> Zdeněk.: díííky moc

-> doly120: na klávesnici máš Print Screen a pak dáš ctrl+v třeba v malování a uložíš jako .jpg 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> fine_ray: -> Jožynek : hele kluci blbá otázka-jak ste skopírovali celou tu plochu a vložili ji sem? ja na to nemůžu ani zaboha přijít a když sem se někoho zeptal tak to taky nevěděl...
to fotíte fotákem?
snad víte co myslím předem díky

to fotíte fotákem?

snad víte co myslím předem díky

-> Fén - Neznalej a neodborník: Ale tak to má být 

Matthes, záškodník z TechWebu 22.09.08 21:47:18 napsal:
co je na něm špatné?

co je na něm špatné?

-> fine_ray: Koukám, že s tebou ty ženské pěkně mlátí vo futra. :o))

Matthes, záškodník z TechWebu 22.09.08 17:46:28 napsal:
-> fine_ray: Koukam ze pan se rad sebeposkozuje
proč myslíš??

Tak ode dneška moje nové pozadí na monitoru 

-> T: celebs.widewallpapers.net
/ jedna z těchle...víc nevím... :-) Tady si vždycky vyberu..kamarádku

-> fine_ray: : nemas vic fotek ty pani? :-P kdyztak na aemail dik 

-> dna69: ani ne , na rapidu bude origo barva , tedy jarní zelená ana velkym počitači mám na pozadé tučňáka tuxe od linuxu
-> Fén: k tomu se taky dopracuju
-> rockboy: jedinej kdo ji poznal
jo jo , je a tohle bylo snad nejhesčí pozadí co sem sní sehnal
-> Fén: k tomu se taky dopracuju

-> rockboy: jedinej kdo ji poznal

jejda chybička se vloudila.Je to z přerova samozřejmně

-> magor-no1: tarja je náhodou moc hezká - pěkněj obrázek
-> dna69: Červený nos. :o))
-> magor-no1: ty seš koukám hodně ulítlej na tu červenou - červená ženská na pozadí, červená FUNka...
co bude dál? 

-> Syny: ženský jsou fajn...

-> fine_ray: Zase zenska 

Tech Xen by melo byt snad 35kousku vcetne prototypu. Pak dosly prasule v Liazu a konec vic se jich nevyrobylo.
-> castrol: to je divný nic my nedošlo

-> gabo00000: jj oni su z Turne

-> RON: 27.07.08 22:28:43 jo vyrabali, pokial si dobre pamatam tak ich bolo okolo 45ks, jedna je na ukrajine, 3 su u nas na SK v Košiciach
a ostatne su v CZ, vsetko su to tahace, aj ked momentalne jedna presla prestavbou na valnik, takze uz je aj jeden valnik-> dna69: 27.07.08 22:34:52 ano z Truckfestu

-> Řízek: Tak to máš pravdu