skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kto vidi trochu do chirurgie ?
23:17:51
03.12.2006
03.12.2006

Mishoooo
-> minno: prd poklop... povedz na rovinu ze to mas z tolkych prispevkou

23:12:16
03.12.2006
03.12.2006

minno
trochu nabral na hrúbke:/
23:11:55
03.12.2006
03.12.2006

minno
oživíme túto tému, nie
Tak ja mám na takéto poranenia tiež šťastie :/ V piatok večer mi privalil železný poklop v kostolnej veži palec na pravej ruke. Bolesť jak sviňa, z piatku na sobotu som ani nespal od tej bolesti. Zajtra s tým idem ku chirurgovi.
Tak ja mám na takéto poranenia tiež šťastie :/ V piatok večer mi privalil železný poklop v kostolnej veži palec na pravej ruke. Bolesť jak sviňa, z piatku na sobotu som ani nespal od tej bolesti. Zajtra s tým idem ku chirurgovi.23:23:06
17.06.2006
17.06.2006

Mishoooo
-> DuriQ: No nezdas sa....Ako neviem ci mas fakt tak strasneee zazitky s Mudr ale radsej si najdi daku sestricku ktorej sem tam das daku bombosku a ktora ta hockedy posije.... sak len tak tam nestuduju zopar rockov...
Inak ja musim lekarov len pochvalit.. sak som ti rozpraval podobne moje MTB zazitky a vzrdy ma dali pekne dokopy.. az na tych par jaziev na tvari... ale ako chirurgovia z antolskej fakt sikulovia.... tiez som pred par rockami menil tvar za novuuuu a pouzili dost nestandartne metody... najprv origo smirgel na kozu! popravde aj ked som mal riadny sok a vtedy moc necitis tak na taku bolest aku som vtedy zazil ked mi zaziva smirglovali tvar tak to uz fakt nikdy nemusiiim!!! no a potom tyzden den noc vyplachovanie tvare harmancekom a potom dalsie tyzdne take zvlastne zlte ako keby maslom potrete stvorcekove obvezy a zacalo sa to krasne hojit... potom som mohol dom po lete stravenom v nemocnici... ale fakt im dodnes dakujem!
Inak ja musim lekarov len pochvalit.. sak som ti rozpraval podobne moje MTB zazitky a vzrdy ma dali pekne dokopy.. az na tych par jaziev na tvari... ale ako chirurgovia z antolskej fakt sikulovia.... tiez som pred par rockami menil tvar za novuuuu a pouzili dost nestandartne metody... najprv origo smirgel na kozu! popravde aj ked som mal riadny sok a vtedy moc necitis tak na taku bolest aku som vtedy zazil ked mi zaziva smirglovali tvar tak to uz fakt nikdy nemusiiim!!! no a potom tyzden den noc vyplachovanie tvare harmancekom a potom dalsie tyzdne take zvlastne zlte ako keby maslom potrete stvorcekove obvezy a zacalo sa to krasne hojit... potom som mohol dom po lete stravenom v nemocnici... ale fakt im dodnes dakujem!

22:53:45
17.06.2006
17.06.2006

Gryzly
-> DuriQ: Takyjsem jednou na základce bzdil tělem po drobném štěrku na asfaltu. pod kolenem odřená plocha asi 15x7 cm, nad kolenem 7x3 druhýá noha 15x10 pod kolenem, lokty zedřený, od loktů k dlaním plocha asi 5x20 cm taky až na maso. no co sedl jsem na kolo a valil jsem dál, asi kilometr. když jsem tam přijel trak mě učitelka poslala domů. ( byl jsem rád že nemusím zadarmo trhat angrešt na plantážích) a tak jsem jel asi 3 km domů. A pak se mi to asi dva měsíce hojilo, strupy jak krajíce, rád sem to olupoval a vymačnával hnis z pod toho. A kdybych neměl chlupatá nožiska bylo by to vidět furt ty jizvy.
Jinak já bych to vyčistil, pokud tam bude nějakej bordel, tak bych to něčím vyškrabal, a pak bych to normálně zašil tlustou nití protože podle mě nejde o to jak je to zašitý ale aby to bylo u sebe a ono si to pak sroste.
Jinak já bych to vyčistil, pokud tam bude nějakej bordel, tak bych to něčím vyškrabal, a pak bych to normálně zašil tlustou nití protože podle mě nejde o to jak je to zašitý ale aby to bylo u sebe a ono si to pak sroste.
19:18:43
17.06.2006
17.06.2006

DuriQ
Syny: ked budem mat chtene slachy tak to si zasit dam ale ked to budu len take povrchove veci ako mavam tak to si spravim sam... co sa tyka toho nosa nemal by som problem si to zasit sam dokazem ti kludne jest aj pri pitve nemam s tym absolutne zaden problem a po uraze necitim bolest neviem preco ale ta bolest sa dostavi az ked si chcem oddychnut 

11:45:14
17.06.2006
17.06.2006

VeTeV
-> sep: hehe to me pripomna kdyz sem si narval kus skla do palce u ruky pri pruchodu sklenenou vitrinou...nebudu nahavat vlastni operace skalpelem probihala akcne a pi doktorka mela radost z toho ze to boli
jinej pristup sem zazil v Bůansku kde me serezali chlapsi hole hlavy - si nestezuj meho syna taky zmlatili a je 3 tejdny na ARU..
az v praze - kam sem dojel stopem me zjistili veci typu zlamana sanice a rozskubly zebra a nacatou ruku :-)))
a tam sem sel nebot sem se slozil kousek od baraku
a jak rika vrchni tady na chirurgii - tam bych vlezla jen s umrtnim listem v kapse
jinej pristup sem zazil v Bůansku kde me serezali chlapsi hole hlavy - si nestezuj meho syna taky zmlatili a je 3 tejdny na ARU..
az v praze - kam sem dojel stopem me zjistili veci typu zlamana sanice a rozskubly zebra a nacatou ruku :-)))
a tam sem sel nebot sem se slozil kousek od baraku

a jak rika vrchni tady na chirurgii - tam bych vlezla jen s umrtnim listem v kapse

11:45:09
17.06.2006
17.06.2006

Syny
no chtel bych te videt jak by se po tom urazu na tom kole sam sil a hlavne na tom nose... Tak nedelej blbosti a nic te nebude
Jase taky jednou vymrskal na kole v lomu v 60ti... Prezazena vidlice, praskly preni rafek, vzadu 8 na kole jako krava, sedlo urvany a prehazovacka (zadni) by mi bejvala zozbyla halavu nemit helmu... A taky se mi povedlo si na kole servat kuzi i s masem na prevej rude cca 2 - 3 cm. A kupodivu netekla krev a ani to nebolelo.. Dojel sem normalne domu a kdyz mi matka rekla ze to bili co je tam videt je kost, tak sem se maloem slozil... Ale nedovedu si predstavit se sit sam... To ses fakt vodvaznej...
Jase taky jednou vymrskal na kole v lomu v 60ti... Prezazena vidlice, praskly preni rafek, vzadu 8 na kole jako krava, sedlo urvany a prehazovacka (zadni) by mi bejvala zozbyla halavu nemit helmu... A taky se mi povedlo si na kole servat kuzi i s masem na prevej rude cca 2 - 3 cm. A kupodivu netekla krev a ani to nebolelo.. Dojel sem normalne domu a kdyz mi matka rekla ze to bili co je tam videt je kost, tak sem se maloem slozil... Ale nedovedu si predstavit se sit sam... To ses fakt vodvaznej...08:52:20
17.06.2006
17.06.2006

sep
-> DuriQ: :koukám že doktoři jsou všude stejní,když mě před asi 5 lety srazilo auto z kola,a jako deformační zónu jsem použil ruce a nohy tak jsem vypadal jako bych propad skartovačkou,nicméně mám vrozenou nedůvěru k bílým plášťům a nikam jsem nehodlal jít,až asi po 4 dnech mě doma doslova nacpali do auta a odvezli k paní lékařce,skrzevá odbornou péči.Nebudila ve mě důvěru ani věkem ani vizáží,kérka je každého věc ovšem ostnatý drát s lebkou mi moc nadějí na bezbolestný zážitek nedával,a taky že jo.Dotyčná kráva s fialovým melírkem měla v rukou cit menší než má kráva v rohu , servala mi z velmi slušně hojící se rány obvaz i s kůží,následně mi ránu vydlabala jako když si havajec vysekává loďku ,čímž se léčba posunula znovu o 4 dny zpět.Dost možná bych radši dal ještě jednou to auto než ji.Když jsem viděl jakým stylem se tam takové věci řeší zapřel jsem zbytek odřenin včetně té v těsné blízkosti "rovníku",přeci jen to není párový orgán a nehodlal jsem riskovat:-)
Slečně doktorce jsem přislíbil brzkou návštěvu na "převaz abysme to omrkli" ,lístek pro svého obvodního lékaře jsem zahodil a už mě tam nikdy neviděli
Slečně doktorce jsem přislíbil brzkou návštěvu na "převaz abysme to omrkli" ,lístek pro svého obvodního lékaře jsem zahodil a už mě tam nikdy neviděli

00:20:33
17.06.2006
17.06.2006

sliwowitz
-> DuriQ: co sa tyka chirurgie som expert, videl som snad vsecky diely MASH-u
ale vazne... ked som bol maly raz som si zhrdzavelym plechom zarezal po kost do prsta. foter (doktor) mi to vzhladom na polne podmienky len vymacal v spirituse, zobral leukoplast, zlozil ho na poli, do neho nastrihal take trojuholniky, co sa spicami dotykali a tym mi to prelepil... cize vlastneten leukoplast to cele drzal pokope, ale boli v nom diery nech to vetra... ziadna tetanovka ani nic a nic mi nebolo
... a vsetci boli stastni az kym nepomreli...

ale vazne... ked som bol maly raz som si zhrdzavelym plechom zarezal po kost do prsta. foter (doktor) mi to vzhladom na polne podmienky len vymacal v spirituse, zobral leukoplast, zlozil ho na poli, do neho nastrihal take trojuholniky, co sa spicami dotykali a tym mi to prelepil... cize vlastneten leukoplast to cele drzal pokope, ale boli v nom diery nech to vetra... ziadna tetanovka ani nic a nic mi nebolo
... a vsetci boli stastni az kym nepomreli...
23:36:35
16.06.2006
16.06.2006

minno
tak tato tema fakt vedie aj pred vofcama
inac by ma zaujimalo, co reku robis, ked si stale taky dodruzgany.
musim ale tak trochu prikyvnut na to, co tu pises o praci tzv. chirurgov. mama si pred 9 rokmi obarila celu nohu vriacou konvicou caju. hnisalo jej to jak svina a jedine co robili doktori je to, ze jej to prevezovali obvazom a pri dalsej kontrole jej ten prilepeny obvaz zakazdym strhli az do ziveho masa, fakt ako nechapem taketo ciny. potom si to mama zacala liecit sama doma a to asi tak, ze tu nohu neviazala ale macala v repiku a susila aby sa je zrobila chrasta. a za par tyzdnov sa jej to krasne zahojilo a na prekvapenie nezostala na nohe absolutne ziadna jazva, len je to miesto trochu cervensie, inac nic. A to mala z pol nohy dolu kozu.
na tu domacu liecbu sa mama dala preto, lebo uz mala presne takuto skusenost so mnou. Ked som mal 1.5 roka tak som sa obaril zospodu hlavy na brade a na prsiach horucou kavou. Bol som v nemocnici a vraj mi to tiez stale prevazovali a strhavali. Ako u mentalnych :( Nechcelo sa mi to hojit a doktori ma tak dorobili, ze az...Tiez ma potom vzali domov a ranu mi liecili ako som uz pisal o nohe...Uz to bolo ale v dost zlom stave a tak mam doteraz na brade a na prsiach nepeknu jazvu :(
Niekedy je preto fakt lepsie zrobit si iste veci sam, a ak uz mas zle skusenosti, mozno by bolo dobre nechat si to robit niekym komu do toho mozes kecat, nemas v rodine nejakeho doktora alebo tak? Sam by som sa urcite nezasival, je to dost morbidne :)
inac by ma zaujimalo, co reku robis, ked si stale taky dodruzgany.musim ale tak trochu prikyvnut na to, co tu pises o praci tzv. chirurgov. mama si pred 9 rokmi obarila celu nohu vriacou konvicou caju. hnisalo jej to jak svina a jedine co robili doktori je to, ze jej to prevezovali obvazom a pri dalsej kontrole jej ten prilepeny obvaz zakazdym strhli az do ziveho masa, fakt ako nechapem taketo ciny. potom si to mama zacala liecit sama doma a to asi tak, ze tu nohu neviazala ale macala v repiku a susila aby sa je zrobila chrasta. a za par tyzdnov sa jej to krasne zahojilo a na prekvapenie nezostala na nohe absolutne ziadna jazva, len je to miesto trochu cervensie, inac nic. A to mala z pol nohy dolu kozu.
na tu domacu liecbu sa mama dala preto, lebo uz mala presne takuto skusenost so mnou. Ked som mal 1.5 roka tak som sa obaril zospodu hlavy na brade a na prsiach horucou kavou. Bol som v nemocnici a vraj mi to tiez stale prevazovali a strhavali. Ako u mentalnych :( Nechcelo sa mi to hojit a doktori ma tak dorobili, ze az...Tiez ma potom vzali domov a ranu mi liecili ako som uz pisal o nohe...Uz to bolo ale v dost zlom stave a tak mam doteraz na brade a na prsiach nepeknu jazvu :(
Niekedy je preto fakt lepsie zrobit si iste veci sam, a ak uz mas zle skusenosti, mozno by bolo dobre nechat si to robit niekym komu do toho mozes kecat, nemas v rodine nejakeho doktora alebo tak? Sam by som sa urcite nezasival, je to dost morbidne :)
20:55:26
16.06.2006
16.06.2006

Samantus
Tak tohle tema snad vede i pred vofcema, jinak nevim, Duri neblazni, sakra, tak zmen nemocnici, dyt to je silenost co tu provozujes, jo jasny klidne se sam zasij, ale jak budes moct tak rychle do nemocnice, hele to mas jak ty dva policajti, jeden potreboval srat, tak sel do krovi a druhej na nej cekal, za ctvrt hodiny se ozval z krovi kraval a rev, tak tam vlez a cumi: Co tady rves? ty vole me ustknul had. Tak pockej mam tu prirucku tak ji skouknu a pomuzu ti, tak v ni listuje a tak i kona: vezme to hovno co jeho kolega vysral, pomatla mu tu ranu a pak veme pistoli a vystreli do vzduchu. A jeho kolega rve: Ty vole co to blbnes??? No co? Tady to pisou: Potrit serem a vypalit ranu!!!
Tak bacha abys pak tak nedopadl:-)
Tak bacha abys pak tak nedopadl:-)
18:19:36
16.06.2006
16.06.2006

Borin - Král tuzerů
-> DuriQ: Zašij se sám snadno a rychle ???

18:05:36
16.06.2006
16.06.2006

DuriQ
mno takze zohnal som si vojensku prirucku 

23:08:20
15.06.2006
15.06.2006

petr s
-> DuriQ: To chce šicí stroj
22:54:28
15.06.2006
15.06.2006

DuriQ
mno niekedy to nepomoze...
ale ja som tiez nemal na sebe vybavicku 
ale ja som tiez nemal na sebe vybavicku 
22:48:46
15.06.2006
15.06.2006

PeterP136
-> DuriQ: Ked to tak citam a spominam na svoje cyklisticke skusenosti (dost biedne) tak si musim zohnat dake chranice ap prilbu.
22:41:53
15.06.2006
15.06.2006

DuriQ
sprat = spravit
22:41:13
15.06.2006
15.06.2006

DuriQ
PeterP136: mno a bol si preveze toho hnisu ? teda ja neviem ci to bol zrovna hnis pretoze ta emulzia ktorou mi to potom prebalil tak vyzerala malo to anti-bakterialny ucinok a pouziva sa to hlavne na popaleniny... inac mozem byt rad ze vobec zijem pretoze ja som si to pikoval z vysky cca 2m hlavou dolu a rychlost na drahe som mal cca 30km/h
ako garantujem ti ze fakt nebol na mna pekny pohlad ani ked som isiel domov ofacovany ako mumia
mno myslim ze aj ty by si chcel zasit dieru v nose ktora isla od obocia az po chrupavku a v sirke dosadacej plochy okuliarov to sa fakt dost blbo prelepuje ale keby som bol starsi tak si neham sprat lifting 

ako garantujem ti ze fakt nebol na mna pekny pohlad ani ked som isiel domov ofacovany ako mumia
mno myslim ze aj ty by si chcel zasit dieru v nose ktora isla od obocia az po chrupavku a v sirke dosadacej plochy okuliarov to sa fakt dost blbo prelepuje ale keby som bol starsi tak si neham sprat lifting 

22:31:43
15.06.2006
15.06.2006

DuriQ
kuko: to by bolo fajn fakt by to celkom helplo ako matros na sitie si uz zozeniem... pripadne sa skus spytat ze v akom stadiu je vhodne vybrat stichy... uz mam na prste chrastu a mozem s nim v pohode hybat ale ked sa dotken stichu tak to miesto este boli ale ako sa tak s tym hram tak sa to zrasta celkom dobre
a myslim ze ten tie stychy by som uz mohol vybrat...
all: asi sa pytate sami seba preco s tym nejde za chirurgom
lebo ked som isiel na prevez tak este pred tym som laboroval ako dat dole ten obvez bez toho aby som poskodil stichy trvalo mi to asi 15min. ale bolo bez bolesti a stichy ostali na mieste, jemne som si to prelepil a isiel na prevez pan. Dr. srthol naplast s prsta ako ked roztrhnete papier na dve casti
velmi dobre som vedel co ma caka tak som sa nato aj pripravil ze som si to doma dal dole sam... a je to fakt super pocit ked vam niekto z cestvo hojacej sa rany vytrhne par stichov
uz som to zazil fakt padara neni nic krajsieho
a este si zauctuju 20skk to je ako posledna kvapka ktora vo vas vyvola jadrovu reakciu
ako o tu 20cku mi nejde ide o to ze ked si pripravujem meso k veceri tak meso je mi moze zavidiet ten pocit ze si ho nepripravoval dany chirurg 
a myslim ze ten tie stychy by som uz mohol vybrat...all: asi sa pytate sami seba preco s tym nejde za chirurgom
lebo ked som isiel na prevez tak este pred tym som laboroval ako dat dole ten obvez bez toho aby som poskodil stichy trvalo mi to asi 15min. ale bolo bez bolesti a stichy ostali na mieste, jemne som si to prelepil a isiel na prevez pan. Dr. srthol naplast s prsta ako ked roztrhnete papier na dve casti
velmi dobre som vedel co ma caka tak som sa nato aj pripravil ze som si to doma dal dole sam... a je to fakt super pocit ked vam niekto z cestvo hojacej sa rany vytrhne par stichov
uz som to zazil fakt padara neni nic krajsieho
a este si zauctuju 20skk to je ako posledna kvapka ktora vo vas vyvola jadrovu reakciu
ako o tu 20cku mi nejde ide o to ze ked si pripravujem meso k veceri tak meso je mi moze zavidiet ten pocit ze si ho nepripravoval dany chirurg 
22:21:44
15.06.2006
15.06.2006

PeterP136
-> DuriQ: Si makky, ked som sa zrubal z bycikla (lepsie nez padnut pod 100vku) a chvilu zom brzdil ramenom a lytkom (zivotnost tychto brzdovych segmentov nie je ani par metrov) tak som to najprv par dni predhodil az ked to zacalo hnisat som siel k lekarke nech mi na to da daky sajrajt proti hnisu. Aj dala, brr.
Inac tusim sa po novom rezne rany najma na xichte lepia dakymi paskami a nesiju aby neostavali skarede jazvy. A na dofakleny prst musi stacit unikajuci olej s prevodovky a vreckovka :).
Inac tusim sa po novom rezne rany najma na xichte lepia dakymi paskami a nesiju aby neostavali skarede jazvy. A na dofakleny prst musi stacit unikajuci olej s prevodovky a vreckovka :).
22:17:05
15.06.2006
15.06.2006

haso
-> DuriQ: nepríjemne

22:16:19
15.06.2006
15.06.2006

kuko
moja kamaratka chodi na medicinu, skusim sa popytat na to sitie (zasady, postupy a tak)
22:10:10
15.06.2006
15.06.2006

kuko
-> DuriQ:
au
au

22:07:31
15.06.2006
15.06.2006

DuriQ
kokos ludia clovek sa tu chce poradit a vy mu tu takto si z neho robite ctirpedelni vopici 
ale ne vazne za rok nastivim pohotovos min. 3 krat
tak viem co su tam za mesiarov ako co sa sitia tyka tak mam to uz odskakane ale este som sa to furt od nich nenaucil
raz som mal taky celkom fajny uraz na bikrosovej drahe ... hodil som takeho maleho tygra
mal som kompletne stiahnutu kozu z nosa az na kost a od prstov az po laket som mal krasne stiahnutu kozu a v tom tie uzasne kamienky
mno sex jak svina boli tam daky chlapici co mali lekarnicku tak som sa ovistil s tym stiplavim svinstvom kde sa len dalo
taktiez som mal oholeny matros aj na pravej ruke za zapestim pri palci az na kost... mno nebol na mna zrovna pekny pohlad
a najhorsie je natom to ked ide clovek na kontrolu k plastickemu chiracovy ktory vam doslova strhne obvazi od laktov az po prsty ... keby to bolo aspon na jeden krat tak by som to aj zniesol ... a problem je prave v tom ze na pohotovosti ma neboli ochotny zasit ... nemusel by som chodit na plastiku a pod. ale to uz mam za sebou teraz som si presiel karbinou cez prst a ked som s tym prisiel na pohotovost tak som im musel tlct do hlavy nez to pochopia ze to chcem zasit ... tak uz mozno chapete preco hladam daku prirucku 

ale ne vazne za rok nastivim pohotovos min. 3 krat
tak viem co su tam za mesiarov ako co sa sitia tyka tak mam to uz odskakane ale este som sa to furt od nich nenaucil
raz som mal taky celkom fajny uraz na bikrosovej drahe ... hodil som takeho maleho tygra
mal som kompletne stiahnutu kozu z nosa az na kost a od prstov az po laket som mal krasne stiahnutu kozu a v tom tie uzasne kamienky
mno sex jak svina boli tam daky chlapici co mali lekarnicku tak som sa ovistil s tym stiplavim svinstvom kde sa len dalo
taktiez som mal oholeny matros aj na pravej ruke za zapestim pri palci az na kost... mno nebol na mna zrovna pekny pohlad
a najhorsie je natom to ked ide clovek na kontrolu k plastickemu chiracovy ktory vam doslova strhne obvazi od laktov az po prsty ... keby to bolo aspon na jeden krat tak by som to aj zniesol ... a problem je prave v tom ze na pohotovosti ma neboli ochotny zasit ... nemusel by som chodit na plastiku a pod. ale to uz mam za sebou teraz som si presiel karbinou cez prst a ked som s tym prisiel na pohotovost tak som im musel tlct do hlavy nez to pochopia ze to chcem zasit ... tak uz mozno chapete preco hladam daku prirucku 
18:28:51
15.06.2006
15.06.2006

Samantus
kurva to musel bejt matros........
17:41:09
15.06.2006
15.06.2006

haso
-> DuriQ: ale ked sa budes sit sam tak nedostanes peniaze z poistovne
a to nieje to prave orechove
ja som za rozbitu nohu dostal 200sk
takze by si vlastne bol stratovy keby si sa sil sam

a to nieje to prave orechove
ja som za rozbitu nohu dostal 200sk
takze by si vlastne bol stratovy keby si sa sil sam

17:40:38
15.06.2006
15.06.2006

Pedros
-> DuriQ: zavař se COčkem 

17:08:26
15.06.2006
15.06.2006

Syny
-> DuriQ: Heled sesivacka bude urcite dobra... A kdyz zatnes zuby tak to mozna i vydrzis

16:58:59
15.06.2006
15.06.2006

Luukkyy
-> DuriQ: Co blbneš? Vždiť existují i jednoduší způsoby, jak se vyčůrat

16:50:35
15.06.2006
15.06.2006

Sita
koukam, ze HOSTEL byl pomerne vernej obraz soucasnyho slovenska ;-))))))))
16:07:03
15.06.2006
15.06.2006

DuriQ
mno ono cez viikend sotva zozenies nieco ako anbulaciu ked ta iba pohotovost a tam su fakt sikovny a hlavne ochotny
nedaj boze ze ich vyrusis pri obede s roztatym poslednym clankom palca na ruke mno to vam bolo teda zasitie fakt super nemusim mam takych zazitkov ovea viac proste mne to absolutne nerobi provlem si ranu vycistit a ani zasit ofsem ak to nesu chytene slachy nato by som si netrufol 
nedaj boze ze ich vyrusis pri obede s roztatym poslednym clankom palca na ruke mno to vam bolo teda zasitie fakt super nemusim mam takych zazitkov ovea viac proste mne to absolutne nerobi provlem si ranu vycistit a ani zasit ofsem ak to nesu chytene slachy nato by som si netrufol 
15:43:39
15.06.2006
15.06.2006

Luděk
-> DuriQ: no to nesmíš chodit na patologii,nebo pitevnu,na normální chirurgické ambulanci (a možná i veterinářské) Ti ránu vždycky vydesinfikují a teprve pak zašijí 

15:38:48
15.06.2006
15.06.2006

Tuxik
-> DuriQ: koukam ze mas rad sado-maso :-) operovat se sam bych asi nezvladl :-) krev mi sice nevadi, ale tohle je trochen extrem :-)
15:33:28
15.06.2006
15.06.2006

kirri
-> DuriQ: nejdřív bych se z toho vyspal

15:31:34
15.06.2006
15.06.2006

DuriQ
Zdravim mam taky mali problem
ja som dite stesteny a kazdu chvylu ma siju na pohotovosti ale uz ma nebavi tam chodit pretoze ich praca je uplne o nicom, pretoze zasiju aj nevicistenu ranu co som zistil az ked som dal dole obvezi :(
Hladal som na webe daky web kde by bolo popisane ako sa ma sit, keby vybrat stichy a pod. ale nic som nenasiel. Mozno to znie trochu divno ale zasijem sa nabuduce radsej sam ale s dokonale cistou ranou a jej okolim v buducnosti. Mno sit kozu ci maso neni zrovna ako stopkat ponozky tak by som o tom chcel vediet trochu viac
ja som dite stesteny a kazdu chvylu ma siju na pohotovosti ale uz ma nebavi tam chodit pretoze ich praca je uplne o nicom, pretoze zasiju aj nevicistenu ranu co som zistil az ked som dal dole obvezi :(
Hladal som na webe daky web kde by bolo popisane ako sa ma sit, keby vybrat stichy a pod. ale nic som nenasiel. Mozno to znie trochu divno ale zasijem sa nabuduce radsej sam ale s dokonale cistou ranou a jej okolim v buducnosti. Mno sit kozu ci maso neni zrovna ako stopkat ponozky tak by som o tom chcel vediet trochu viac