ale tamto bolo u babky

, Banská Bystrica má BB

v pohode
potom berem
a ja som vedel ze mi to nepojde, tak som dal otcovi fotak a slo sa na to

inac to o com som tu pisal bolo este podarenejsie, tak dlho ako tebe mu motor nikdy nesiel.
a preco ste to kamerovali?
ale takto som cuval pred mesiacom ja

ma len asi len jeden kluc od garaze a ten ma pripnuty pri klucoch od auta. a tek ked chce schovat auto do garaze, pristavi sa pred garaz, scipne motor a ide si otvorit. a potom to pravidelne nemoze natocit a toci to nasucho asi minutu vkuse, kym mu to chyti
fakt mental. keby mal este jeden kluc v kastliku tak to nemusi zhasinat.

) , obvykle dokud ještě mohla baterka, hned jak to chytlo tak zpátečka asi na 3500 otáček, vycouvat 5 metrů z parkoviště, chcípnout motor a dát si na SVOJE parkovací místo ruční kárku zamknutou k zábradlí

), vybliskal som si prevodovku, len tak medzi nami...
no nic...
nastaroval znova, cuvol asi 20cm a zdochlo. nastartoval, cuklo s autom dozadu zas asi o 20cm a znova zdochlo
to som uz vstupoval dnu do bytovky, ale ked som to videl tak som sa zostal pozerat
zas nastartoval, uz to na chvilu vyturoval, pohol sa asi 20cm a zas mu to sciplo!
tipujem, ze to auto stalo aspon tak tyzden a pred jazdou si rucne nenapumpoval benzin do karbeca, takze mal spadnuty benzin...
rychlo pustil spojku a co sa nestalo? ano, mate pravdu, zhaslo mu to!
to som sa uz pucil smiechom a cakal co bude nasledovat.
som to nepocital, ale kym vycuval z radu tak min. 10x mu to zdochlo a 10x nanovo startoval.
podla zvuku na volnobehu uz mal aj vypnuty sytic, lebo sa mu to ledva drzalo. konecne sa snazil pohnut dopredu a este asi 10m to s nim len tak skackalo*1*. ujo asi nepochopil, ze nieco robi nespravne *3*