jezděte opatrně!

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 03.06.2006 do 06.06.2006, založil/a Elvis
řadit dle data
00:51:36
06.06.2006
SWAT3CZ
-> King: To bych neresil.. .svet je plenej paradoxu 4
23:33:55
05.06.2006
King
-> Elvis: Smutnej příběh, ale zaujal mě zajímavý paradox Tvého příspěvku: "Je lepší jezdit opatrně a pomalu a přijet o pět minut pozdějc nebo už nedojet."..... a následné: "Asi můžu děkovat bohu -> že jsem nejel předpisově 30 ale skoro 40km/h." 4
20:59:02
03.06.2006
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
to tady jeden pošuk... dycky se vožere a dělá potom pičoviny... se divim po tom co naviváděl že ho ještě nezavřeli... ožral se a ukrad favorita, ujel pár metrů a v 70ti to našil do baráku, fávo na sračku, ten magor to vzal ven čelnim oknem... tři dny ležel ve špitálu bez léků páč měl takový číslo v krvi že mu nemohli nic dat za léky
19:08:30
03.06.2006
Rooney - zrušená registrace
Tak, tak!!235
U nás v bohumíně, je tomu tak týden, se rozmáznulo jedno prase, ani nebylo poznat co to bylo za auto jak to bylo na sračku.
Jel z mostu a hned pod nim je taková mírná zatáčka, z té ho to vyneslo a ve 150 to poslal přímo do sloupu veřejného osvětlení, ten porazil a ještě vletěl do paneláku a zastavil se 2m od ženský z kočárkem.
řezali ho z toho tak půl hoďky, při převozu zemřel.
Spolujezdec stačil vyskočit, sice nevým jak ale prí že jo a nezustal mu ani jden zub.
Znal sem ho, chodil na sejnou školu.
Jeho rodičum to nepřeju ani blízkým.
Ale dobře mu tak kdyby si sebou vzal mozek tak by nejel tak rychle, no ještš že nesejmul tu holku z kočárkem235 235 235
17:13:05
03.06.2006
Elvis
Tak dneska jsem o chlup utekl bouračce.Je lepší jezdit opatrně a pomalu a přijet o pět minut pozdějc nebo už nedojet.Asi můžu děkovat bohu že jsem nejel předpisově 30 ale skoro 40km/h.Jedu ve Ždáře nad Sázavou směrem od pilské nádrře směr centrum tak v půlce cesty je zůžená vozovka(mostek)a tam je restaurace a my jsme jeli se najíst tak sem tam před restaurací zastavil a vystupujem a najednou rana jak sviňa na tom mostku to ten debyl s fávem narval bo protijedoucího auta fávo předek na sračku no co mám říkat hrůza a to kdybych jel opravdu těch 30km/h tak bych asi já zrovna byl na tom mostku.Je to hrůza tak vás všechny prosím jezděte opatrně a hlavně nikoho nezabíte.12
Extreme Tyres