likvidační zákon-evidence vozidel

prohledat
32 příspěvků (zobrazeno 1 až 32) od 01.06.2006 do 06.06.2006, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
řadit dle data
17:00:27
06.06.2006
Luky - zrušená registrace
U ČPP máme starou feldu, značky nám zůstanou celoročně, pojistku budeme platit dle potřeby. Dokonce i když s tim vyjedeme v době neplatnosti na silnici, cajti při kontrole nic nepoznají. Problém by nastal jen v případě nehody.
Čili jde to 4
14:53:43
04.06.2006
VeTeV
-> kubina: a ten zakon uz plati nebo zacne platit nebo jak?
ja mam znacky od karkule v depozitu 1,5roku tak abych neco nezesral :-(
15:04:17
03.06.2006
Martin-pce
on zrusit pojistku je taky na nic.nekde chtej videt doklad zjiny pojistovny.to sezoni pojisteni je snza vec.plno znamich do toho jde.je to reseni pro nas co chcem stavet,nebo mame sezoni vozitka
18:10:05
02.06.2006
pajavlk
taky už sem slyšel že pojištovny chtěj vidět odhlášení ale mám pojištěný auta i motorku u český a nikdy po mě nic nechtěla i když sem měl v kupní smlouvě nákej haluz co mě zrovna napad a vždycky to odhlásila jen si to okopčila a víc nic 9
17:54:39
02.06.2006
Gryzly
-> Ivan,C: Já před 14 ti dny odhlašoval bráchovy motorku a na pojištovně (ČP´chtěli vidět odhlášení ve velkém TP.
-> CHIP: Jo to bude možná tím. Jinak mám ty auta nafocený a mužu jim dokázat že stály třeba rok na stejným místě, zarostlý trávou a na soukromím pozemku.
13:59:12
02.06.2006
Ivan,C - zrušená registrace
Pojstku jde zrušit velice lehko, stačí udělat nějakou kupní smlouvu že jste to auto prodali a zajít na pojišťovnu ať vám zruší pojstku.
07:54:29
02.06.2006
CHIP
-> Gryzly: Mozna na tebe neprisli prave proto ze to auto mas v poloprevodu ... porovnavaj databaze ale ne poloprevody ... protoze ze zakona je jasne ze v poloprevodu auto nemusi mit pojisteni. Pojisteni musis udelat az v okamziku kdyz chces auto prepsat na sebe ..
07:22:01
02.06.2006
Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> Martin-pce: vcera jsem obvolaval pojistovny a to sezonni pojisteni je reseni pro nas co nejezdime.je to tak jak pises,zaplatis 1mesic(300kc) z celeho roku a nemusis davat spz do depozitu.takze skulinka se v tom posranym systemu nasla....jen si rikam aby to tak zustalo zachovany protoze uz vidim ten zastup lidi co o to bude mit zajem
23:03:53
01.06.2006
Tuxik
-> Martin-pce: good idea
22:49:33
01.06.2006
Martin-pce
kamos ted zjistil ze ccp nabyzi sezoni pojisteni.muzes si zaplatit treba jen 1 mesic.tak to budu resit ja.tech. a depozit mi pak muze polibyt pr......
22:04:52
01.06.2006
Syny
-> johnnyracer1:Presne tak52
20:56:07
01.06.2006
Martin
-> Gryzly: Na to se nedá spoléhat. Kamaráda takhle vyhmátli a zaplatil si pokutičku ve výši 20tis a měl z toho spoustu problémů. Hrozili mu až 50tis.
K té mezikolonce. Správně bys měl auto dohlásit během 14dní. Ale údajně v pohodě to jde do půl roku, pak už někde nadávají.
Já takhle měl auto také přes půl roku v mezikolonce a taktéž bez problémů.
18:05:49
01.06.2006
Gryzly
Nejsem sice vateránista, ale mám doma deset aut z toho 5 je mojich. já topraktikuju tak že než je uvedu do provozuschopného stavum, tak jsou v polopřevodu, takže neplatím povinný, nejezdím, a nejdíl jsem to zatím měl asi dva roky a když jsem to šela na sebe přihlásit tak v pohodě, vubec nic neříkali to jsem ani neměl malej techničák tak jsem musel potvrdit čestný prohlášení že jsem ho před dvouma rokama pd majitel vubec nedostal. A jedno auto mám na sebe v polopřevodu od července 2000 a auto už neexistuje, papíry a značky mám někde vzadu ve skříni. Jinak s tím že by měla kancelář pojistitelů porovnávat databázi pojištěných a přihlášených aut jednou měsíčně je to pravda, ale nikdy mi nikdo nic nechtěl. a tzo jsem těch aut co byli v polopřevodu aspon rok měl aspon 4 který jsem potom přihlásil.
Takže veteránistum radím snad jedině to nechat napsat na někoho z rodiny, třeba bráchu, nebo tátu, a nepřihlašovat to dokud to nebude mít renovaci a technickou.
14:03:33
01.06.2006
Martin
-> johnnyracer1: No to je právě můj problém. Mám veterána, kterej je teda už vyvařenej, nalakovanej, ale čeká na generálku podvozku. Celou dobu to stojí, minulej rok jsem s ním jednou jedinkrát vyjel. Ale nechci zrušit origo provozní papíry, ale na druhou stranu proč z toho platit povinný ručení v plný výši. Tak jsem chtěl udělat alespoň veteránskou testaci, ale bohužel, už jsem to nestihl. Takže nadále budu platit povinný ručení, i když auto jenom stojí...
Těch aut mám více a už to začíná pekelně lézt do peněz :(
13:35:51
01.06.2006
Tuxik
-> kubina: no to jsou hajzlove... renovaci auta asi udelam tak, ze zrusim povrucko a po renovaci to znova zridim... Uniqa myslim umi zrusit pov. ruceni - alespon u moji byvale sade k tomu doslo, doplatil jsem jim asi 300 a pojisteni zrusili
13:33:00
01.06.2006
johnnyracer1
->Syny; Presne tak to delam, od ty doby, co mi zmrdaly papiry na rapida. Podplacim jak curak a smeju se jak to tady vsechno krasne "funguje" a jeste neco vubec se za to nestydim, proste je to jediny mozny reseni, pokud chces auto zachranit. Urednik je KRYPL a podle toho s nim taky musis jednat, cim vic papiru v ruce, tim lip, tim vic ho ohromis a tim vetsi procento, ze dojde k ukonu o kterej zrovna usilujes, ze bude pulka papiru a potvrzeni a plnejch moci a ja vim ceho uplne k hownu vubec nevadi, na to se tady v oslikove nehraje. Uz jsme to resily u S1201.Auto, co by nemohlo vubec snad na technickou se priblizit ani pod 10km, si vesele trajda po svejch. Papiry ok technicka ok, vet.pojis. a je to. Az pujde na celk. go,bude se jen platit vet.poj-300Kc rocne a urednici mi muzou polibit......Kdo chce kam pomozme mu tam!
13:17:52
01.06.2006
petr s
-> kubina: Já se jim ale nedivím na úřadě maji plné místnosti značek v depozitu a 5 let se stím nic neděje takže nějak to řešit musí ale zase na to doplatí normální člověk co chce zrenovovat auto
13:15:00
01.06.2006
COL
-> kubina: Jsou to hajzlove. Vyhledat poslance muzes zkusit, ale moc s tim neudela - muze zkusit prosadit nejakou novelu - ovsem pokud se tim bude chtit snemovna zabyvat. Jinou moznosti by bylo iniciovani navrhu na zruseni zakona nebo jeho casti u ustavniho soudu, ale k tomu by jsi musel ukecat 41 poslancu nebo 17 senatoru nebo prezidenta :o). Taky se muzes obratit na urad verejneho ochrance prav (ombudsman) - ovsem v tomhle pripade nema temmer zadnou pravomoc, ale urcita paka by to byla (jina vec by byla, kdyby byl problem ne v zakone, ale ve vyhlasce, tam muze i ombudsman podavat us navrhy na zruseni predpisu). Posledni legani moznosti je pockat az ti to vyradi nebo uplatni jinou sankci za prekroceni doby docasneho vyrazeni, pak se odvolat a nasledne se sveho domahat ve spravnim soudnictvi - stejne by to ale dospelo k us, protoze jen ten (krom PS) muze ten zakon nebo jeho cast zrusit.
Vse ovsem vychazi s presumpce toho, ze bude obhajitelne, ze zneni toho zakona je(bude) v rozporu s cl. 11 odst. 4 LZPS (zejmena pro nedostatek "verejneho zajmu" a "nahrady")....
13:13:19
01.06.2006
-> Martin: ale proc to je takhle postaveny???od ceho jsou hlidky policie?
vyjedes bez ruceni a chytnou te dostanes 50 litru pokutu a zakaz rizeni na rok-takhle by si kazdy dal sakra bacha a nemusej tady resit vsechny ty obstrukce s depozitama,tu ohromnou agendu s tim spojenou,ty sklady s narvanyma spz atd.
jestli to nejaka pojistovna takhle dela,okamzite s kamosem presouvame asi 5 aut k nim.
13:11:49
01.06.2006
Nwkt
-> Martin: Kamarád mi taky něco podobnýho řikal, že dáš čísla místo na dopravku do pojištovny, ale za boha si nevzpomenu co to je za pojištovnu
13:00:44
01.06.2006
Martin
Nechci šířit bludy, ale doneslo se ke mě, že údajně jedna z pojišťoven toto chce řešit (nebo snad už to platí ?).
Jde o to, že člověk by měl uzavřenou pojistku, ale plail by pouze na měsíc, kdy by jezdil. Jedinou nevýhodou je, že se neneačítají bonusy, ale jinak by to nemusel být úplně špatný nápad. Jen nevím, jak by se tvářili, kdyby auto třeba 2 roky nevyjelo...
12:27:59
01.06.2006
Nwkt
-> Martin2705: Oni občas kontrolujou přihlášený vozidla a seznam pojištěnejch takže by na tebe mohli přijít a zase by si platil pokutu 10
12:27:45
01.06.2006
-> Martin2705: povinny ruceni ti nezrusi dokavad neprineses technicak ze jsi auto docasne odhlasil.to me jtaky napadlo,zrusit pojistku,ale to by musel nejaky pojistovak se nechat podmaznou,jinak to nepujde.ale proste ja chci legalne zrenovovat auto,proc bych mel nekoho porad podplacet a delat ze sebe vekslaka.
12:22:54
01.06.2006
Martin2705
No a co normálně vypovědět povinný ručení, zančky si nechat a až to bude, tak ho zaplatit, zajet na technickou (která mezitim propadne) a vesele jezdit?
12:21:48
01.06.2006
jinak se vsem omlouvam,po te debate s urednikem jsem se vytocil jak uz hodne dlouho ne a proto jsem jaxi sprostej
12:20:09
01.06.2006
-> Syny: ale kurva naco mam resit technickou a podplacet nejaky parchanty.ja s tim autem prece nevyjedu a klidne odevzdam znacky.takhle tam budu mit kazdej pul rok vyndano/zandano do depozitu.budu si sjednavat pojistku na 1/4 roku a hned druhy den resp druhy uredni den to zase zrusim.budu litat jak posuk po uradech,platit pojistku fe fakto na 2dny a technicak budu mit popsanej jak steny na verejnym hajzlu.....
tohle nema podle me ve svete obdoby,moji anglicky pratele krouti hlavou.tohle je mozny jenom u nas,doufam se simonovsky pujde nekam doprdele a nastoupi tam nekdo kdo ma alespon kapku rozumu....
12:00:55
01.06.2006
Matsoft
Ufff. tak to je fakt likvidacni :/ howada pitomy zase neco vymysleli.... uvidime co odpovedi mne na jednu otazecku, kterou jsem jim posilal.
11:52:55
01.06.2006
Syny
-> Tuner#2: Hele ja myslim ze s tema technickejm to zas tak hrozny nebude - kdyz tam mas znamy tak se leccos promine...4
11:18:37
01.06.2006
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Syny: Jenže na technickej budou všude fotit a skelet jako fotka se jima si líbit nebude - jedině sehnat stejnou barvu auta a ject tam s ním. Je mě z toho taky na špatně...
11:01:59
01.06.2006
Syny
Tak nezbyva nic jineho nez mit auto normalne registrovany, platit povinny a technickou podplacet... Kdyz to chtej tak jim to doprej! Kdo chce kam pomozme mu tam!!!
11:00:34
01.06.2006
Martin
nic si z toho nedělej, já jsem se byl včera poptat ve Veteran Car Clubu Praha na veteránskou testaci a bylo mi řečeno, že testačním komisařům díky nové vyhlášce včera skončil mandát a tudíž nemohou testovat a nikdo neví, kdy budou moci, kdo a jak...
A to jsem to chtěl stihnout dřív, než vyjde v platnost nová vyhláška 10
Jsou to všichni xindli na tom ministerstvu a vlastně i v Parlamentu
10:36:59
01.06.2006
volal jsem na ministerstvo dopravy ohledne dotazu jak mam uredne postupovat,abych mohl mit cca 4 roky auto rozebrane v garazi.s usmevem mi bylo receno ze je to zcela nemozne,ze docasne vyrazeni bude max na 6mesicu.a potom si auto musim vyzvednou,to ale musim mit platnou technickou a zrizenou pojistku.kdyz budu mit skelet na napravach tezko muzu drzet 4roky technickou....

Je to naprosto likvidacni zakon pro ty co auta renovuji a pro ty co je maji jako sberatele.jsem uplne maximalne nasranej co MD pod vedenim KDU-CSL dokazalo.vubec nevim jak to bude se zabou a jak zrenovuju 136gl.

Po volbach vyhledam sveho poslance za kraj a i kdyz je mizive procento ze neco dokazu zmenit alespon se o to pokusim

Extreme Tyres