Byl jednou jeden polda svým názvem a rokem vzniku nutí myšlenku výskytu těchto automobilů. Oproti očekávání sice v menší míře, ale přeci jen Forman Policie ČR ve filmu uvidíte.
Kamarád do deště 2 - rokem ideální pro výskyt Favoritů a Formanů. Naneštěstí byl sponzorem filmu Renault ČSFR, takže Vaculík a Tofi používaj Clio s Expressem. Záporňáci mají model 21.
nevím jestli už to tu někdo psal ale ve francouském filmu Četník a četnice se při scéně jak četnice řídí křižovatku oběví několikrát Škoda 100 :-)
18:31:21 20.09.2010
sytic
-> GRED-Činpokomon :D: Jeden průjezd Favoritu, který předjíždí druhý odbočující (viz obrázek), jeden parkující (již tehdy s plastovými lemy a prahy) a ještě jeden záblesk předku, kterého si prakticky nemůžeš všimnout. Forman PČR na obrázcích kousek níž... Těšil jsem se na víc záběrů krásného léta 1994
-> MOLSO: jo jo nedávno se na to dívali děti a zrovna jsem to zahlídl.
00:01:52 20.09.2010
sytic
-> MOLSO: Ve filmu Rumburak z roku 1984 se mi zdá, že ano
23:17:56 19.09.2010
MOLSO
-> sytic: a rumburak jazdil na 1203ke nie ?
21:29:45 19.09.2010
sytic
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Cobru 11 znám asi do 9. série velmi dobře. Vypisovat velké množství škodovek z celého seriálu by bylo na dlouhou dobu. Dieter měl Octavii i jako soukromé auto, stejně tak šéfová. Andrea měla taky další škodovky mimo Felicií, asi nejdéle už zmiňovanou modrou Fabii Combi.
-> sytic: A Bonrat s Hercem kdyz maj spionskou akci, tak jezdej nekdy octavou
21:23:54 19.09.2010
sytic
-> Jarda/felda: Ano, Felicie v Cobře 11 poměrně časté auto. V první a druhé sérii jsou používány při různých bouračkách (většinou udělají smyk a nic se jim nestane). Pak jich několik používala Andrea (sekretářka) - krátkou červenou, černou combi (viz obrázek) nebo stříbrnou combi s novou tváří.
-> tonek.favo: tak to tam bylo asi eště nějaký,co sem viděl já tak to bylo že tam zas výbuch a auta co tam přijíždeli pomalu zastavovali,jedno z těch aut byl právě ten favorit
21:05:33 19.09.2010
afro100
-> Jarda/felda: jo a tiez fobia v kombajnu
21:00:28 19.09.2010
Jarda/felda
-> GRED-Činpokomon :D: tam je celkem často i felda Andrea má vkus a jezdí s ní většinou ona :D
Zamítnuté přispívání mají:
Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu