skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škodovky ve filmu!!
V minulém dílu nesvítila na Garde jedna couvačka 

Dneska zas GLSa a 105 pred stadionem 

-> Pavel P..: jj, viděl jsem

V dnešním díle na síldlišti zelená Burákova GLSka.... pěkný 

-> Tomaso435:
No holt všechny detaily nevychytali. Mám dojem, že tam byla škoda 100 s SPZtkou TPK, takovou měl kámoš na favoritu...
No holt všechny detaily nevychytali. Mám dojem, že tam byla škoda 100 s SPZtkou TPK, takovou měl kámoš na favoritu...
-> MisakusX: Mám za o že Láďa ani kluci z muzea olivu nemají.
-> john simple: ty vokna se tvářej až moc plastový na tu dobu 

-> john simple: Tipnul bych si, že může být od Ládika Hrubého, nebo z Muzeum Soc. Vozů, ať už je mezi nimi teď jakákoli souvislost.
čí je to zelené Garde v seriálu Svět pod hlavou ( včera na čt1 ) ? 1
-> john simple: Máš pravdu, našiel som to ešte v pasáži 14:57 - 15:08 a nie je to Rapid, ale veľmi sa naň podobá - zadné svetlá, nárazník, sklon zadného okna.... Čo to potom je za voz?
-> minno: to nevypadá na Rapid 

Včera som pozeral Mr. Bean a v tejto časti je v čase 1:04 na chvíľu vidieť zadok Škoda Rapid:
https://youtu.be/txU5zful ebM?t=64
https://youtu.be/txU5zful ebM?t=64
Jj, koukal sem, je tam, fileta v solném nálevu 

Seriál Homeland - Ve jménu státu ( 5.serie 2016 ) - Škodovky skoro pořád, zřejmě marketingová spolupráce
Seriál Homeland - Ve jménu státu ( 5.serie 2016 ) - Škodovky skoro pořád, zřejmě marketingová spolupráce
-> Škoda 105 de Luxe: Zrovna v tomhle díle Profesionálů těch aut z Východního bloku je mnohem víc.
Přesunuto z tématu Škodovky v zahraničních filmech...
...a ještě eRko
...a ještě eRko
Ještě jsem našel něco z Profesionálů, 120 LSE
Ještě jsem našel něco z Profesionálů, 120 LSE
-> Kilián: To jo, v jedné scéně naházej přes sebe snad čtyři kousky :-D
-> Kilián: To jo, v jedné scéně naházej přes sebe snad čtyři kousky :-D
Když jsem se koukal na Louis de Funèse, s výborným dabingem Františka Filipovského (Četník a četnice), tak jsem si všiml této Škody 100/110. Všimli jste si také nějaké Škodovky v cizím filmu (pravé české - do Favorita)?
Když jsem se koukal na Louis de Funèse, s výborným dabingem Františka Filipovského (Četník a četnice), tak jsem si všiml této Škody 100/110. Všimli jste si také nějaké Škodovky v cizím filmu (pravé české - do Favorita)?
-> Škoda 105 de Luxe: stovka se tam objevuje dokonce vícekrát. Jinak tohle téma už tu je.
-> Škoda 105 de Luxe: stovka se tam objevuje dokonce vícekrát. Jinak tohle téma už tu je.
-> Staf1221: Hurdis tu už byl

-> MOLSO: zrejme dost 

-> bouchy: tolko zavazia musel dat na predok aby to drzalo v zatackach ?
ale pekné

ale pekné

-> J3STER: A jak snadno !
-> suri: Jo jo, ja som na tom bol dnes zo školy kedže sú maturity, v ZV Európe... Inak tiež nejako do kina nechodím, tak maximálne raz za rok...
-> RadovanSkodovkar 15.03.16 20:47:47: A Škodoviek je tam plno , ja som na tom bol v sobotu v kine asi po 10 rokoch , v podstate už nemáme ani kiná nikde ...
-> Jarda: Do jakýho? 

-> krtik 21.01.16 15:04:05: to eRko, jak podjizdi 603 to snad patri do jineho tematu ne?

-> Sejki: Od všeho trochu. Nějaká auta, holky, dá se řící, že už trošku i historie a taky sranda :D.
-> castrol: a 603jky 

-> Sejki: skodoviek predsa
-> krtik: ceho?
pozeram na YT dokument "spionazni hry studene valky" a su tam zabery z toho ako robili nahravky na uzemi vychodneho nemecka a co zrazu nevidim 

-> Michal N 283: Ano, historie se opakuje!
-> Athlonek: to je ako ked si dneska cucáci, študáci kupujú svoje prvé vraky na úver...to sa nezmenilo
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu