skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škodovky ve filmu!!
-> Pavel P..: vyšum strašáku)
-> Nwkt: tak kvůli Rku sem nakonec pročučel skoro 2 hodiny. Aneb když sem někdo dá film.

-> havevo: zajímací jsou připáskované RZ a slovenské nálepky TK, EK a KO na předním skle... A nebo čerstvý dovoz zo záhraničia? 

-> havevo: neblázni, tohle je libovka oproti tý myschaakovic plísni

play.iprima.cz/autosalon/
autosalon-2014-2 čí je ta 120GLS od 15:45? Není náhodou myschaakova? Každopádně ji slušně prohnal, hošan jeden 

-> Nwkt: Ten PVC rohre rám je boží... jako by byl dělanej nějakou nanotechnologií nebo co :D.
-> Kocvin: Už, asi 21 minuta
-> Nwkt: error
Všimnul jsem si, že na některých záběrech z interiéru auta jsou demontovány přední pásy a na některých záběrech jsou namontovány.
-> Athlonek: to je zařízeníčko co, to nemít tak sme namaděru.... co to je? to je antiseptický klouzek 

Kulový blesk (1978)
-> suri: -> suri: skoda 100 L jednoznačne

kilooo ! 

-> afro100: Koukali jsme na to včera doma, tak to kamarád taky prohlásil a musel jsem ho opravit 

-> Mr_Kubas: to je fu(c)k, ved je to to iste 

-> Czkedar: to bude ono ..
-> afro100: Nebyl to spíš Caddy v tom TG? 

hej a v topgearu, v casti kde Jeremy Clarkson vymyslel a postavil vlastne auto pre jedneho, v zabere ked ide po dialnici je zelena felda pickup ..
Dneska bol na ct24 volaky dokument, okolo 13.00-14.00 cca ... boli tam hodne MBcka a ptm tam opisovali motorizmus u nas(u vas) v rokoch 50.-tych, 60.-tych atd .. (spartaky, octavky)
-> Pavel P..: A kde Vás nejčastěji píchá? .........na chatě. 

To já teď viděl seriál Život na zámku, kde si Vydra vozí prdel v okrové M1 stodváce..
Na nový rok dávají na ČT1 Vrásky z lásky, tam na začátku odveze Brzobohatý bílou 120tku na vrakoviště a na konci si spolu s Bohdalovou koupí v bazaru bílou 130tku.
-> Flasch1994: zábava byla to pak odtáhnout z bazaru když to filmaři zadřeli a nabourali...
jinak to byla hnilá vražda... ale bylo na ní dost novejch dílů, tak se to vyplatilo za 1000,-
fotka ještě v bazaru na place

jinak to byla hnilá vražda... ale bylo na ní dost novejch dílů, tak se to vyplatilo za 1000,-

fotka ještě v bazaru na place
Doblba 2005. Najíždět s emkem do baráku, popelnic a zábradlí se zřejmě považuje za humor.

-> Tony Outland:
To nevypadá na maďarskou SPZ...
...navíc by tam bylo réndorszég, nebo tak něco...
Kdoví, co jsem to na té kapotě přečetl, třeba je tam něco úplně jiného a tohle je jen moje fantazie
To nevypadá na maďarskou SPZ...
...navíc by tam bylo réndorszég, nebo tak něco...

Kdoví, co jsem to na té kapotě přečetl, třeba je tam něco úplně jiného a tohle je jen moje fantazie

Bukaj => Maďarsko tušim
-> Tony Outland 25.12.13 13:23:55: Odkud to je? na přední kapotě čtu POLITIA

-> Tony Outland: bavorovskej kalič
Poprask na silnici E 4 CS1979
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu