skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Důležité !!!!
prohledat
213 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 14.05.2006 do 17.12.2015, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
uzamknuto na zadost
Zastavil:U-Geen
TRUNCATE TABLE `users`;
ALTER TABLE `users` ADD `isVysirac` datetime NULL;
-> Nepér 16.12.15 11:43:30: zbytečné když je to každé druhé :DDD
-> Jirik_Tuňák1983 15.12.15 11:34:54: hele k těm tričkům ještě přidat trenky, slipy, šprcky a tak ať jde to vysíraní vidět všude ;)
-> U-Geen 15.12.15 23:24:03: to vůbec není špatný nápad ;)
-> Jirik_Tuňák1983 15.12.15 11:34:54:

-> stepan: Nestálo by za to, udělat seznam těch témat? Já se v tom začínám ztrácet

-> stepan: Nestálo by za to, udělat seznam těch témat? Já se v tom začínám ztrácet

chcete na to ikonku k nicku? :)

Jako výkonný (a výkoný) zástupce tě příjmám do klubu :-) Leč náš věrný vedoucí, pan Jirka Větef tu na to sere, takže nečekej schůze atd :(
-> Jirik_Tuňák1983: Podávám žádost o vstup do klubu. Rozkliknul sem tu asi 10 témat a 5 aut který mě zajímali, a ve všech je akorát kupa hnoje T2 vs. kdokoliv s jinym názorem.
-> Jirik_Tuňák1983: a ty budes predseda ze 

-> Jirik_Tuňák1983: vole

-> Jirik_Tuňák1983:

-> Jirik_Tuňák1983 15.12.15 11:34:54: přihlášky se podávaj u koho? 

-> Jirik_Tuňák1983:

Nebudu zakládat nové téma, ale včera jsme se shodli s jedním virťákem, jehož jméno nemohu prozradit, že by bylo dobré založit "Klub vysíračů".
Mezi členy by proběhlo výběrové řízení mezi předloženými návrhy na klubovou vlajku a posléze by se mohlo postoupit k zadání zakázky některé z reklamních agentur k vytvoření pohledných stickerek na auta a možná i klubová trička. 
Napsal jsem to takhle správně Milane?

Napsal jsem to takhle správně Milane?

Už zase nemužu, mám tady nějaké řešeníčko. 

-> Jirik_Tuňák1983: rohlík bys nechtěl ? nebo film, rumunskej?
-> Jirik_Tuňák1983: já
Je tady prosím někdo, koho bych mohl srát než půjdu domů? 

-> Jirik_Tuňák: Nezbylo? 

-> Jirik_Tuňák: uz si spapal 

Teď mě nikdo neotravujte ju?
Jdu papat palačinky. 

-> havlik: www.facebook.com/martin.m
.adam1
-> Mr_Kubas: ma este jinej tam se jmenuje nejak martin martinus adam
Podle mailu z jeho primární registrace na virtu by to měl být tenhle profil:
-> Tuner#2 10.01.12 14:52:18: Tak sem něco dejte. Na tej vaší kartotéce nejsem registrovanej. 

-> Jirik_Tuňák 10.01.12 14:47:38: Na xichtknížce určitě, pokud to nemá dostatečně zabezpečené 

Nedaly by se někde najít ještě nějaký další homofotky AidámkaBMX? 

-> Jirik_Tuňák: Tak já ti pošlu nějakej kaviár. Máme ho tady spoustu, protože když to máš každej den k snídani, tak se to časem taky přejí.
-> Nwkt: Tak to si to užij, dobrou chuť... chceš to do korýtka nebo normálně na zem?

-> Nwkt: Tak to si to užij, dobrou chuť... chceš to do korýtka nebo normálně na zem?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ty jsme měli minulej tejden. Ale když nám je budeš financovat, tak je budeme žrát obden. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ale prdlačku, kopyta, kůže a podobný zdechliny, víš jak je to dobrý 

-> Nwkt: Sója? Blééé...
-> Jirik_Tuňák: Máš si koupit steak a ne párky, blbko!

-> Jirik_Tuňák: Máš si koupit steak a ne párky, blbko!

-> Jirik_Tuňák: Kdyby sis koupil párky bez masa tak si pošmákneš 

Mno, párky nic moc. Letěly do koše všechny. Takový drahý byly, opravdickýho masa v tom tři prdele, ale k žrádlu nebyly. Co má člověk dneska pořád kupovat.
To je prostě konec.
Dokonce si říkám, že to bude ještě horší. Kvůli DPHčku se budou supermarkety snažit udržet ceny na co nejnižších hladinách a kde to půjde nejlépe vykompenzovat? Na kvalitě ingrediencí a složení potravin.

Dokonce si říkám, že to bude ještě horší. Kvůli DPHčku se budou supermarkety snažit udržet ceny na co nejnižších hladinách a kde to půjde nejlépe vykompenzovat? Na kvalitě ingrediencí a složení potravin.
-> Arnold: Mě to jméno furt evokuje toto: cs.wikipedia.org/wiki/D%C
5%AFl_Karolina
-> Arnold: Tak když se nikdo jinej nehlásí, pošli ji sem. Ale ať vezme zbytek párků s sebou.
-> Hurdis: Vzal jsi mi ten džus?
-> Hurdis: Vzal jsi mi ten džus?
dal bych si taky páreček
křen záleží jakej

-> Arnold: Tu ať si hezky nechá na sicnítku u telvezidu :D
a kdo si vezme na starost Karolinu??

-> Jirik_Tuňák: beru si na starost ledničku :D
-> Jirik_Tuňák: Byl jsem jen ve špajzu. Chce to vychladit, ale díky. Čau. :-)
-> Jirik_Tuňák:

Zdar kucí. V lednici máme párky, ležíme s pani a psíkem na gauči. Skočte nám je někdo ohřát.
Já si k tomu dám i křen, ten máme taky v lednici a ve špajzu mám pivo. Karolínka si dá brusinkovej džus. Díky. 

-> Gryzly 29.12.11 22:49:14: To maš dobré mě je 25 a už taky par šedivých vlasku nachazím

-> Tuner#2 29.12.11 23:26:06: Tak to je super, ale víš jak to tady v poslední době chodí ...... v poslední době sem už pomalu se nevyplatí nic psát, atd.
Radši tady nic neřešit, ale odpoledne jsem se chvilku nudil, tak jsem měl na virt chvíli čas.

Radši tady nic neřešit, ale odpoledne jsem se chvilku nudil, tak jsem měl na virt chvíli čas.
-> M@rtin 29.12.11 23:16:21: Však já to taky jako JOKE a narážku na sled událostí v posledních týdnech vzal
se přece nějaký pátek známe ne? 

-> Tuner#2 29.12.11 16:29:50: Snad jsi to Jeníčku pochopil jako JOKE ....

-> Tomaso435: sis ho zasral od stříbřenky, když si natíral tátovi disky, no
-> Gryzly 29.12.11 22:49:14: ja měl v 16ti první šedivej, ted už je to horší :-D
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
uzamknuto na zadost
Zastavil:U-Geen