skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co udelat kdyz...
10:49:34
13.05.2006
13.05.2006

Syny
-> ejoty: No tet podruhe co se mi to stalo me teda moc dokoncit odbocovani nenechali. Zustal sem stat v tej krizovatce a uz to jelo zepredu zezadu zleva z prava a ja se modlil at me nikdo nesejme. A to tam na me jeste meli drzky. Pritom sem tam zustal vyset kvulu nakymu blbci!
23:57:13
12.05.2006
12.05.2006

Syny
Jo, sorry za chyby - pisu to rychlejs nez premejslim

23:54:24
12.05.2006
12.05.2006

Syny
-> Jirik: No ono se to prave na tej krizovatce rokycanska pietas stalo
Ja tam kousek bydlim a jezdm tam casto. Fouknul sem to tam na oranz. protoze zelena je tam 1,7489sec. A ten blb jeste poustel chodce kteri meli cervenou. Zespoda se jeden pruh rozjel a ten druhej byl prazdnej a ja akorad registroval jak se riti zespoda naky debilove. Jediny co sem udelala ze sem to fou do prosismeru (zleve strani ostruvku) - nikdo tam nejel takze OK. Jinak bych byl asi nasracku. A proc? Protoze nakej kripl neumi pravidla. Ja mel takovou chut zastavit a rozslehat mu xicht!
Ja tam kousek bydlim a jezdm tam casto. Fouknul sem to tam na oranz. protoze zelena je tam 1,7489sec. A ten blb jeste poustel chodce kteri meli cervenou. Zespoda se jeden pruh rozjel a ten druhej byl prazdnej a ja akorad registroval jak se riti zespoda naky debilove. Jediny co sem udelala ze sem to fou do prosismeru (zleve strani ostruvku) - nikdo tam nejel takze OK. Jinak bych byl asi nasracku. A proc? Protoze nakej kripl neumi pravidla. Ja mel takovou chut zastavit a rozslehat mu xicht!13:27:40
12.05.2006
12.05.2006

KEAN
-> Jirik:

13:25:06
12.05.2006
12.05.2006

Jirik - zrušená registrace
-> Syny: Jojo, když jedeš po Rokycanské zhora dolů, tak u Pietasu doleva směrem jakoby na Slovany apod.
Tak se vždycky všici rozjedou, páč doleva je krátkej interval zelené.
Tak na to musíš dupnout, abys ještě projel, ale ta piča před tebou to zašlápne a začne pouštět chodce, ti jsou tak zmatení nebo blbí, že spokojeně přechází a ty aby ses modlil, zda ten za tebou taky zastaví....
Joooo to znám. Jsem pak vždycky nepříčetnej najedu ostře vedle toho kripla a začnu mu nadávat do čuráků a dalších orgánů a ještě dělám posunky, něco ve stylu, že mu urvu koule a narvu mu je do prdele.
----
V tomhle jsem docela vztekloun.
----
Jako u Hypernovy. Vedle mě zastavil Forman a z něj vystupovala nějaká tak 45ti letá vepřice a štochla mi do Tuňáka, moje první reakce byla, zcela bezmyšlenkovitá
: " Co děláš ? Si se posrala ne ?" A začal jsem cípem svetru šmudlat ono místo, kde nic nebylo. 
Jejímu starýmu se to nelíbilo a začal mektat něco abych se neposral, čímž ještě přiložil polínko s lihem, PEPEM a kanystrem benzinu.
Začali jsme na sebe řvát a skoro jsme se servali.

Tak se vždycky všici rozjedou, páč doleva je krátkej interval zelené.
Tak na to musíš dupnout, abys ještě projel, ale ta piča před tebou to zašlápne a začne pouštět chodce, ti jsou tak zmatení nebo blbí, že spokojeně přechází a ty aby ses modlil, zda ten za tebou taky zastaví....
Joooo to znám. Jsem pak vždycky nepříčetnej najedu ostře vedle toho kripla a začnu mu nadávat do čuráků a dalších orgánů a ještě dělám posunky, něco ve stylu, že mu urvu koule a narvu mu je do prdele.

----
V tomhle jsem docela vztekloun.
----
Jako u Hypernovy. Vedle mě zastavil Forman a z něj vystupovala nějaká tak 45ti letá vepřice a štochla mi do Tuňáka, moje první reakce byla, zcela bezmyšlenkovitá
: " Co děláš ? Si se posrala ne ?" A začal jsem cípem svetru šmudlat ono místo, kde nic nebylo. 
Jejímu starýmu se to nelíbilo a začal mektat něco abych se neposral, čímž ještě přiložil polínko s lihem, PEPEM a kanystrem benzinu.
Začali jsme na sebe řvát a skoro jsme se servali.

12:57:47
12.05.2006
12.05.2006

Xmax88
problém je v řidičích i v chodcích, poku má chodec cervenou, nemá na vozovce co delat, pokud nedokoncuje prechaziní, kdyz vstoupil na prechod na zelenou.
Pokud tobe sviti zelena sipka v protejsim rohu krizovatky, tak más apsoulutní přednos, jsi jediny, kdo má v tuto chvíli zelenou, tento usek je pomerne kratky.
Pokud řidic jede po krizovatce, kde nejsou semafory, a je zde prechod bez semaforu, tak nemusí dávat prednost chodcu, tedy pokud někdo nejde pres prechod, to ho musi nechat dokoncit prechazeni. ale chodci netusi ze je nemusi pustit, a muzou mi skocit pred auto.
takhle by to melo fungovat, ale informovanost o techto vecech je minimální a pokud si nekdo chce neco zjistit tak musí pátrat, neví to ani dopravaci, jak je to ve vyhlasce.
A dalsi vec je, ze pokud uz stojis v krivovatce, tak by te mohli nechat dokoncit odboaceni do leva, kdyz tam uviznes.
Me se stalo neco podobnyho, odbocoval jsem do leva, kdyz jsem byl uprostres krizovatky, tak jela sanita, ja nemoh dokoncit odbocovaní, protoze jsem ji dal prednost, a v tom se ostatním tozla zelena, ja cekal z ktere strany a zda do predu nebo do zanu nekdo nafari, jezdili kolem ze vsech stran.
Pokud tobe sviti zelena sipka v protejsim rohu krizovatky, tak más apsoulutní přednos, jsi jediny, kdo má v tuto chvíli zelenou, tento usek je pomerne kratky.
Pokud řidic jede po krizovatce, kde nejsou semafory, a je zde prechod bez semaforu, tak nemusí dávat prednost chodcu, tedy pokud někdo nejde pres prechod, to ho musi nechat dokoncit prechazeni. ale chodci netusi ze je nemusi pustit, a muzou mi skocit pred auto.
takhle by to melo fungovat, ale informovanost o techto vecech je minimální a pokud si nekdo chce neco zjistit tak musí pátrat, neví to ani dopravaci, jak je to ve vyhlasce.
A dalsi vec je, ze pokud uz stojis v krivovatce, tak by te mohli nechat dokoncit odboaceni do leva, kdyz tam uviznes.
Me se stalo neco podobnyho, odbocoval jsem do leva, kdyz jsem byl uprostres krizovatky, tak jela sanita, ja nemoh dokoncit odbocovaní, protoze jsem ji dal prednost, a v tom se ostatním tozla zelena, ja cekal z ktere strany a zda do predu nebo do zanu nekdo nafari, jezdili kolem ze vsech stran.
12:40:41
12.05.2006
12.05.2006

Tuner#2 - zrušená registrace
Tak dotyčný před Tebou je pěkný pako a nechápu to - když odbočuje doleva na šipku, tak koho má co pouštět?? Chápu v pravo, kdy je tam ještě většinou oranžový chodec jako upozornění. jak to řešit nevím - fakt jedině troubit. Bohužel se u nás jezdí čím dál tím hůře 

12:36:27
12.05.2006
12.05.2006

Syny
Prosimvas, poradte mi co mam udelat kdyz uz se mi po druhe do tydne stalo tohle. Prijedu na krizovatku jako druhy(predemnou je auto) a odbocuji doleva(sipka doleva = absolutni prednost(aspon me to tak ucili)). Kdyz padne zelena tak se ten predemnou rozjede,ale pred ulici na kterou odbocuje zastavi a zacne poustet chodce kteri maji cervenou(to je jasne kdyz je zelena sipka doleva). Ale v tu chvili nez ty ldi teda prejdou, tak se zacnou rozizdet ty co jedou odnaproti rovne. Ja stojim za tim blbcem a riti se na me auta. Uz se mi to stalo podruhy. Pokazdy se opru o troubeni, ale je to upne zbytecny! Dokonce pred tydnem mel jeste naky kecy kdyz sem zacal troubit. A kdyz ty lidi futr nak nesli tak je omalu zacal prosit aby presli. Na fregventovanej krizovatce je to pekne o drzku! Tak co mam kua delat kdyz se mi to stane zas? Nehodla cekat az me nekdo sebere!!!