Pro nedočkavé :-/

prohledat
20 příspěvků (zobrazeno 1 až 20) od 11.05.2006 do 14.05.2006, založil/a fazola
řadit dle data
14:13:41
14.05.2006
King
2 PeterP: Těžko říct, co je v daný situaci "rozumný". Na předjetí jednoho auta tam situace byla OK, na předjetí celý kolony naráz, rozhodně ne. Zásada pro to, nestát se lovnou zvěří pro psychopaty, je NEPŘEKÁŽET při "ofenzívě" 4 Jinak teorie našich dědů a otců " o klincách (hřebíkách) za krajnicí" už patří dávno do historie. To platilo ještě v dobách, kdy silnice brázdily ještě auta s dřevěnými prvky a koňské povozy, ze kterých každou chvíli vypadnul hřebík či vrut. Můžu ubezpečit, že posledních 6let jsem dojížděl do Prahy po silnici 1.třídy, kde moje tachometrová 90-100vka byla hoooodně exotickým jevem, takže podstatnou část onoho denního cestování jsem strávil za krajnicí, pouštíc před sebe ostatní - díky tomu, jsem skoro neokusil pocit štvané zvěře ,ale ani nemusel řešit píchlou gumu. 4
Jinak bočních odstupů od předjížděnýho auta - netvrdím, že ideální je škrtnou si zrcátky o sebe, ale denně jsem svědkem akcí dovedů, co na silnici, kde by slo místy nakreslit 2 pruhy pro každej směr, předjížděj osobák stylem, že zajedou skoro na krajnici v protisměru a když se v protisměru zjeví i auto, vracejí se zbrkle zpátky doslova smykem....
12:52:15
14.05.2006
kirri
-> fazola 12.05.06 10:15:53: nechci nic zlehčovat, ale přece když na mě jede auto tak nečumím na něj a něco dělám, pokud nejedu jak prase#2
Ono to není jen o řidičích osobních vozů, ono té prasojízdě se dost oddávají řidiči tzv. žlutých linek (student agency express) nebo jak se to zove, který s tím několikatunovým kolosem vyvynou řichlost atakující omezovač (120km/h) s tím nemají moc práce, protože tyto nové stroje prostě jedou.. a pak předjížděj na dálnici a na obyčejných okreskách, jako kdyby měli motorku. Nejsou vyjímky, že prostě začne předjíždět, i když před sebou vidí další auto, ale cesta má velkou krajnici tak blikne a prostě ho veme, třeba i kamion, asi si neuvědomuje, že za sebou veze víc než 50 lidí.
-> King: 10megalidi - 1000mrtvejch pri bourackach/1 rok..... naprostá pravda. Pokud si byl třeba v Chorvatsku, Bulharsku nebo v takových zemí, to je fakt o hubu, jedna dovolená v autě mě stačila
12:41:23
14.05.2006
kirri
-> King: já vím, já jsem jen modelově přikreslil, jak se chovaj řidiči na silnicích
11:07:51
14.05.2006
PeterP136
-> Honza M: Jak nekteri? Vsetci. :
Asi si kupim BVP inac si pripadam na cestach ako lovna zver. Aj ked prechodom na o pol metra dlhsie priblizovadlo nez je skodovka sa to kusok zlepsilo. A to co pise King nie je velmi rozumne, pretoze v pripade ze to prasa za vami neubrzdi tak budete mat maximalne oskrety narazanik (alebo farbu na taznom) ale ked mu date najavo ze moze, tak to moze skoncit horsie nez v Kingovom pripade. Ja zasadne "pustam" len v situaciach kedy to ani nie je potrebne (ale predbiehanie stredom cesty je u nas v mode) a to len natolko aby som nebral vsetky klince z krajnice lebo prasa z 3milionoveho bawora mi nove pneu nezaplati.
10:33:24
14.05.2006
Honza M
-> King: prasostajl 3
Je pravda že některý lidi jsou hovada a neuvědomujou si že svým stylem jízdy naženou maximálně tu půlminutu
00:49:17
14.05.2006
King
Na tohle téma jsem si musel 2x vzpomenout v pátek pri návratu ze služebky z Dojčlandu. Poprvé u Wurtsburgu v kasických předvíkendových záserech. Kdy se mi v levým pruhu v pomalu jedoucí koloně, doslova nalepil na prdel starší VW Pašák s nějakým starším páprdou za volantem - na německých silnicích dost vyjímečná situace. Když nereagoval na náznaky mojí nevole, radši jsem zaplul mezi 2 kamiony a pustil ho před sebe. Blbeček pokračoval v prasostajlu na autě přede mnou a poskytl mi pohled na jednoduché vysvětlení - měl totiž chorvatskou značku8 Měl jsem s tím troubou co dočinění několikrát ještě dalších 100km protože jeho "elegantní" nepřehlédnutelný slovanský styl jízdy (tajlování, programové "podjíždění" pravým pruhem s následným cpaním se do mezer, atd.) slavil úspěch v podobě finálního minimálně půl minutového náskoku oproti nám "tupcům".
Podruhé se mi to vybavilo kousek před Rozvadovem, kde se kousek jede po normální silnici a je tam jenom pár úseků pro předjíždění, které ovšem většinou nemá cenu protože jsou to dvě, proti sobě jedoucí šňůry aut šinoucí se 60-80. Šumachr za volantem baworáka s pražskou SPZ "na hlínách a f xenonech" v oné situaci ovšem viděl výzvu, takže jsem zase za těsně za zadkem nervózního tajlistu. Zmožen několikahodinovou cestou jsem zaplul co nejblíž krajnici a zvětšil už tak solidní odstup od auta přede mnou. Bawor využil "ideální" situace (plná čára, táhlá pravotočivá zatáčka) a vystřelil. Čekal jsem, že se v dané situaci spokojí jenom s mojí trofejí, ale udělal si na pažbě zářezy za další 2 auta v koloně, ale problém byl v tom, že v rychlosti na jakou se rozvášnil už jaxi nebylo prostoru pro návrat do na svoji půlku silnici před protijedoucím kamionem - takže to skončilo zatlačením jednoho auta skoro na svodila a brutálním bržděním, následným troubením a mezinárodní ostudou. Odměnou za chrabrost byla baworistovi skutečnost , že po cca 10km ukazoval pas celníkovi na Rozvadově s náskokem asi 10 (slovy deseti) vteřin a to se vyplatí :c) 10megalidi - 1000mrtvejch pri bourackach/1 rok.....
10:15:53
12.05.2006
fazola
-> King: tak to vidím i já.
-> kirri: ale kdyby zaváhal, tak se už nenarodil... to je právě to ;-)
17:37:22
11.05.2006
King
2 kirri: Predmetna story asi nejde srovnat s tvoji, ale prece jenom - krizovka, slusna cast ridicu proste zpanikari a misto reseni krizovky jde brutalne na brzdu, misto hledani unikovky. Ja taky vim, co je to zkoncit ve zdemolovany shade s palici 10cm od vzrostle sosny (nebo co to bylo :) - taky svym zpusobem 2nd birthday :) Ale prave tyhle situacicky typu "coby-kdyby" jsou tak nejak emotivne "silnejsi".....
14:12:52
11.05.2006
kirri
-> fazola: no tak bych to neřekl, to se spíš říká když člověk překoná nějaké tšžké zranění/nemoc, tohle byla prostě předvídavost
14:00:03
11.05.2006
fazola
-> kirri: to je jasné, že je jich víc, ale mě dostává ten příběh. když si uvědomíš, že se znovu narodil...
11:42:16
11.05.2006
kirri
kurňa vjede85
11:41:23
11.05.2006
kirri
kurňa překlepy..... ale těžko říct no
11:40:26
11.05.2006
kirri
-> Labros: si myslím, že se nejdřív lekl a pak si řekl, že to stihne, takových řidičů už sem viděl, za mnou nervózně, přitom jedu 10-110 a za mnou borci v actáviích nejdřív vykouknou, břibrzděj, vrátěj se a pak asi podřaděj a vystřelej, klidně i do nepřehledné zatáčky nebo k horizontu s doměním, že to prostě stihnou. Nejhorší je to u nás na obchvatu u Slavkova tam to střílej klidně i těch 160, do protisměru i když tam jedou auta, protože si myslej, že jima každej uhne, je tam velká krajnice, ale hned za zatáčkou je výjezd ze staré cesty a tam se to celkem mele, stačí nepozorný pán "kloboučkář" kterej jede z vesnice do vesnice a máš co dělat zabrzdit třeba i z 90km/h když ti tam za kopcem věde...
11:36:45
11.05.2006
kirri
no takovýhle příhod je víc, ne jen tu
11:34:13
11.05.2006
Labros
Co se mohlo stát tomu fordu, co ho vystřelilo do protisměru po tom co chtěl předjíždět a vrátil se?
11:24:58
11.05.2006
KEAN
-> fazola: Na stranky chodim...sou fakt dobryAle ten pribeh je desivej
11:21:37
11.05.2006
Jirik - zrušená registrace
-> fazola: chodíme, super stránky 4
11:20:49
11.05.2006
zufo
jj mazec na tom useku se ted stavaji často nehody
11:01:14
11.05.2006
aDAm
no docela mazec
10:38:18
11.05.2006
fazola
Nevím, kdo z vás chodí na rozzlobené muže, ale toto jsem tam našel. no... co dodat. přečtěte si to sami. snad to tu nebylo www.rozzlobenimuzi.com/?m edia=93
Extreme Tyres