skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Octavia
09:44:50
21.03.2006
21.03.2006

Baghira
Teda sprey nevim, ale když jsem se servisáka ptal, jestli se ta klapka dá nějak ošéfovat bez nutnosti výměny, tak mi řekl, že se hold u některejch aut musí co 50 tis km měnit, že je to nemoc 1,6 motorů, takže jsme jednu výměnu za nějakých 10 tis.kč už absolvovali :-/.
09:27:58
21.03.2006
21.03.2006

Juro
tak to svetlo sa mi podarilo opravit, som nabehol s merakom a ta svina ziarovka bola nejako specialne chybna, lebo vlakno bolo cele, ale nesvietila.
Nevie, niekto, kde by som mohol kupit ten spray??? Prosim poradte mi.
Nevie, niekto, kde by som mohol kupit ten spray??? Prosim poradte mi.
09:35:54
20.03.2006
20.03.2006

Juro
Zdravim, uz dlho som tu na web-e nebol, hlavne preto, ze som kupil Octaviu (1,6 74kW), ale aj kvoli tomu, ze v robote neviem co skorej. Napriek tomu by som vas rad poziadal o zopar rad. Velmi davno ste tu preberali spray na cistenie skrtiacich klapiek, nema niekto typ? (znacku a kde by som to mohol kupit) Mam pocit, ze to ten moj motor potrebuje, otacky pri volnobehu mierne kolisu, na krizovatke to sem-tam zdochne. Chystam sa teraz po otepleni na jarnu ocistu vsetkeho, preto aj ten motor. Dalsi problem mam s lavym svetlom, vymenil som H4, skontroloval poistku, vsetko OK, ale nesvieti to. Moze byt zle rele? moze to byt v tom, ze tam celu zimu nosim 100W halogeny? Pani, vopred vam dakujem za rady.
Juro
Juro