Octavia

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 20.03.2006 do 21.03.2006, založil/a Juro
řadit dle data
09:44:50
21.03.2006
Baghira
Teda sprey nevim, ale když jsem se servisáka ptal, jestli se ta klapka dá nějak ošéfovat bez nutnosti výměny, tak mi řekl, že se hold u některejch aut musí co 50 tis km měnit, že je to nemoc 1,6 motorů, takže jsme jednu výměnu za nějakých 10 tis.kč už absolvovali :-/.
09:27:58
21.03.2006
Juro
tak to svetlo sa mi podarilo opravit, som nabehol s merakom a ta svina ziarovka bola nejako specialne chybna, lebo vlakno bolo cele, ale nesvietila.

Nevie, niekto, kde by som mohol kupit ten spray??? Prosim poradte mi.
09:35:54
20.03.2006
Juro
Zdravim, uz dlho som tu na web-e nebol, hlavne preto, ze som kupil Octaviu (1,6 74kW), ale aj kvoli tomu, ze v robote neviem co skorej. Napriek tomu by som vas rad poziadal o zopar rad. Velmi davno ste tu preberali spray na cistenie skrtiacich klapiek, nema niekto typ? (znacku a kde by som to mohol kupit) Mam pocit, ze to ten moj motor potrebuje, otacky pri volnobehu mierne kolisu, na krizovatke to sem-tam zdochne. Chystam sa teraz po otepleni na jarnu ocistu vsetkeho, preto aj ten motor. Dalsi problem mam s lavym svetlom, vymenil som H4, skontroloval poistku, vsetko OK, ale nesvieti to. Moze byt zle rele? moze to byt v tom, ze tam celu zimu nosim 100W halogeny? Pani, vopred vam dakujem za rady.

Juro
Extreme Tyres