Slovenská msta

prohledat
173 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 18.03.2006 do 21.03.2006, založil/a Dan
řadit dle data
21:21:04
19.03.2006
strucy
-> Jirik: 3
21:20:52
19.03.2006
Jirik - zrušená registrace
-> rolls: To neviem, ale co znám Větvu, tak mě strašně zkazil, dokonce tak, že používám slovo piča častěji než rohlík či káva. 3
A takový vliv má na každého. Je to zlatej kluk. 1
21:18:45
19.03.2006
rolls
-> Jirik: a potom ze kto je tu vulgarny..51 51 5
21:13:22
19.03.2006
To říkám já, Větef má jen oblíbené slovo piča. 3
21:12:49
19.03.2006
Jak říká Větef. 1 Všetkých ste piče a netreba reagovať. 3 A do jednoho vrecka patríte CZ aj SK. 3 3 3
21:04:19
19.03.2006
strucy
-> Jirik: len niekto začal prvý , tak by si to mal adresovať jemu4
21:03:30
19.03.2006
rolls
-> Jirik: nechlastaj tolko2
21:02:43
19.03.2006
-> strucy: Ale píču jsem na špatné adrese, napsal jsem to do obou témat.
20:54:10
19.03.2006
minno
-> strucy: tak to si trafil do čierneho, čumel som aj ja ako puk
20:51:58
19.03.2006
strucy
btw čo poviete na toto aj zato môže slovák??? skoda.stable.cz/cz/index. php?id=4&i...
20:50:42
19.03.2006
strucy
-> Jirik: si na zlej adrese tak to napíš niekomu inému
20:48:05
19.03.2006
TOŽ JDĚTE VŠICKNI DO PIČE S PODOBNÝMA TÉMATAMA.
20:28:20
19.03.2006
rolls
-> p.b.: spravna rec... mas recht.....hod otazku Danovi preco si to nevyriesi s danym subjektom a bude pokoj
kaslat na to8
20:27:10
19.03.2006
p.b.
Jako náhodný kolemjdoucí se k tomu vyjadřovat nebudu protože než bych to za pomoci slovníku přelouskal bylo by tu dalších 10 příspěvků o ničem a to bych nedělal nic jinýho, že... 130 Akorát mi není jasný proč to takhle řešíte, tož si dejte na držky a je to ne? Proč z toho dělat mezinárodní konflikt 120
20:13:30
19.03.2006
minno
Neda mi nezareagovat. Je smutne citat a pozerat sa na to, ako niektori jednotlivci doslova pohrdaju niektorymi tunajsimi slovakmi, co citit z prispevkov baghiru aj dana. Dan, pochop, ze ked das nazov fora "Slovenska msta", tak sa to dotkne vsetkych slovakov, rovnako ako by sa dotklo cechov, keby niekto zalozil debatu s nazvom "pomsta cechov". A pritom odmietas konkretizovat. Ak by aj bola pravda to o com si pisal (vyhrazky a pod.), bol by to jeden, dvaja ludia, ale urcite by sa tak nespraval cely narod. Takze je uplne jedno, ci by to bol slovak, madar, alebo cech. Islo by o konretneho cloveka a sudit kvoli nemu aj ostatnych by bolo trochu mimo misu...
Tento pokec patri aj Baghirovi, pretoze stacilo ze Dan napisal o pomste slovakov a baghira hned na to, ze urcite to boli ti isty co riesili tie Acka...Fakt ubohe.
Dan, nechapem tvoje povzdychovanie nad "starymi dobrymi casmi", alebo ze "predtym bez nich" (ked tu nebol duriq a dalsi) tu bolo lepsie. To je uplne odveci. Ty si tu tak sa zda asi jeden z prvych registrovanych, ja osobne viem ze existujes, ale ze by som ta nejako poznal z prispevkov a tak, sa povedat nedam tak na co to roztahovanie sa? Neviem ake obdobie myslis pred prichodom duriqa, lebo ten tu je uz ak ma pamat neklame peknych par rokov (3-4?), takze hovoris ze pred tym sa tu zilo lepsie? Haha, keby tu dnes neboli taki ako ty, ktori nepravom urazaju kecanim nezmyslov tak by bolo :) Zjavne ta to to uz davno nebavi, a teraz sa vyhrocujes nad nami. No neviem ja tu budem chodit stale, nedam si skazit chut. Baghira - ty sa tiez trochu uvedom a netrep nezmysly. To plati aj pre ostatnych, ako tu uz bolo pisane, pre tych ktori sa nad istymi upravami, ktore vymysleli slovaci posmievaju a pohrdaju.
Ked nieco proti niekomu mate (opravnene), tak to prosim napiste konkretne, nehrajte sa so slovickami a neskryvajte sa za druhych. D.
20:12:39
19.03.2006
rolls
tiez si myslim ze je to debata o nicom.... len to zajde niekam gde to netreba8
20:11:33
19.03.2006
Peto85
serte na to nema to zmysel
19:58:14
19.03.2006
DOOlittle
-> Dan: a teba duplom1
19:57:48
19.03.2006
DOOlittle
-> Baghira: je mi ta uprimne luto4
19:56:11
19.03.2006
lubor
Myslím,že by bylo dobré to uzavřít tím,ať si to poškozený s dotyčným vyřídí osobně-tomu přece nic nebrání,pokud ví o koho jde.Pokud je to jen v rovině podezření-tak to už je holt problém.Pak to sem opravdu snad ani nemá smysl psát,protože i když to že to dal někdo na slovenské stránky lecos naznačuje-nic to pořád nedokazuje.
Co mě fakt zaráží je to,jak tady neustále hoří ten spor okolo převařování úchytů na příčce převodovky.Vzpomínám si na to-a je to k smíchu.Každý má právo na svoje vlastní úpravy-ať už je z Prahy,Bratislavy nebo Ulan Bátaru.Tuner2 tehdy podle mě přestřelil-protože to měl ignorovat,a ne rozdmýchat takový debilní konflikt.Stejně tak tvůrci tohohle"nápadu" se nad to měli povznést-a dělat si svoje posvojem.
Chce to víc slušnostia tolerance k názoru druhých-ať už dělají jakoukoliv věc.Dělají ji na svojem a za svoje-a to je určující.Názor na to,si každý normální člověk udělá snad sám-aniž by někoho musel ztrapňovat a nebo mu sprostě nadávat.
19:51:26
19.03.2006
strucy
-> DuriQ: ako píšem nemá zmysel to tu rozoberať
19:41:52
19.03.2006
DuriQ
strucy: proste blbci su boli a budu ale chcel som poukazat na hlavny kamen urazu ... ale niesu tu vsetci uplny tupci je ich tu iba zopar z CR
19:24:49
19.03.2006
strucy
duro , toto nemá zmysel ,
aj tak autor príspevku má bobky tu verejne niekho obviniť, tak radšej bude sypať špinu na všetkých slovákov, to že tu poniektorý v jednom príspevku píšu že kto má aké otuzidlo , je v poho ked čech napíše čechovy, no ak sa tam objaví slovák tak koniec už to nieje sranda už je to vyhrožovanie a osočovanie, nedaj bože fyzickou likvidáciou
-> Baghira: s tvojich príspevkov a to nielen tu aj inde na virte mám dojem že máš niečo proti slovákom, doslova s nich vyžaruje nenávisť
18:53:49
19.03.2006
DuriQ
Baghira: este jedna vec ma na tebe sere a to ta ze ked prides nato ze si nemal pravdu tak nedokazes povedat prepac alebo po vasom promin ako chces ja som sa za svoje omyli na webe ospravedlnil.. ale nevidel som ziadneho pepika aby nieco take spravil aj on ... zial ludia sa vselijaky ...
18:41:23
19.03.2006
DuriQ
Baghira: xlapce ty si uplny cvok ? ... vysad to svinstvo co beres alebo ked to neni svinstvom tak poznam par dobrych psyhosov ktory ta daju do poriadku staci povedat ... a aby si to nemal daleko tak sa ti pokusim vybavit bohnice u pana primara... ako co ja mam s tunerom ci s tunerom#2 kedy som sa mu vyhrazal ? alebo kam smeruju tvoje myslienky ? si myslis ze som taky uboziak ze by som niekomu nicil auto ? ked hej tak uboziak si ty... jedine komu som nieco take naznacil bol saky ale tam sme problem vyriesil a problem uz nieje... a saky to bola ina liga teda iny sport... tak daj sem ten link na ten izerat ty ked toho neni sxopny tvoj cesky brat DAN ja som tiez doposial nevedel ze daky DAN tu vobec je teda mozno som aj vedel ale mal som ho uplne hlboko... tak ako on mna... a ja som si auto odtialto tiez stiahol a nerobim s toho bordel ako ON... a ktomu ze ide tento web do prdele si mozete vy cesi... mi do vas nerypeme posmeskami a pod. vzdy s te zacali prvy konretne osoby ja to budem menovat s tym problem nemam: kirri ale s tym sme sa potom dako udobrili a prestal robit ten bordel, tuner#2, ty, king, labros ten ako jeden z mala z vas ma mozog a je ochotny diskutovat a vie si dat do proti vahy jeho nazor a nazor niekoho ineho aspon tak ho berem ja... takze on a kirri padaju s kola von... a do kolecka vpadu este vsakovaky rypalci co vedia hovno ale nech si rypnu to ich a to vedia zial okrem toho nic... tyto co som vymenoval su zodpovedny podla mna za to ako sa tento web zbastlil... zial a teba mi je neskutocne luto mozno raz dospejes ono niekto dospieva aj v 30tich a niekto nedospeje nikdy zial ale prajem ti aby si dospel nemyslim fyzicky ale mentalne ...
16:54:41
19.03.2006
rolls
-> Baghira: no medzi vami to tu tiez obcas vrie, konkretne sa mi zda ze som mal tu na virte moznost citat hadku medzi Borisom a Borinom ak ma pamet neklame. takze to ze to tu vyhrocujeme len my nieje celkom fer. osobne Dana nepoznam a ani netuzim, tiez som mal moznost sa snim pohadat ohladne zapojenia nejakeho tlacitka ci co to bolo a mne osobne pripadal trochu namysleny, mozno je to len moj nazor ale to je jedno. proste musis uznat ze je trosku urazajuce pre nas zo SR citat ako sa slovaci, teda niekto zo slovakom "msti". ked tu bol prednedavnom ten typek mates365214789, niekoho zo slovenska pekne napalil ale ten nevrieskal ze v CR su niektory riadny hajzlici a na cechov si treba davat bacha. riadne to konkretizoval. nech tak urobi aj Dan a hotovo, len som zvedavy na dokaz, lebo obvinit moze kazdeho a pocit je vec druha. ono zverejnit nieco na slovenskej inzercii moze aj cech ked sme uz pri tom. viem ze take cosi cloveka dokaze nasrat, ale pri obvineni by sa malo postupovat opatrnejsie a nie tu roztrubit ze niekto zo SR sa mu msti za jeho nazor a este ani nepovie meno alebo teda nick.
15:43:46
19.03.2006
chooki
mno, docela zaujimavy prispevok ..... ako to citam tak neverim, kam az siaha ludska tupost....
postupne to napisem, aby som na nic nezabudol,
takze najprv k danovi, neviem co si mam o tom mysliet, ani som nevedel ze nejaky dan tu bol, takze ked odide, mne osobne to chybat nebude, na fava nechodim, nemam tolko casu ... ale je to dost zvlastne ked niekto zalozi prispevok o tom ako "odchadza", napise si to k autu, hmmm, asi ho mame vsetci polutovat, neviem.....samotne tema a nazov "jak sa msti slovaci" je maximalne urazlivy, a obvinovat niekoho na zaklade vseobecnych tvrdeni je maximalne podle, hnusne...nech napise konkretne, takto vypada kazdy so slovakov, kto sa este nebodaj pohadal s tunerom#2, ako hajzlik...proste Dan napis svoj nazor jasne, alebo chod do PICE.
k bagirovi, docela jasne naznacujes, ze to bol bud duri, alebo ja...k sebe poviem len tolko, ze urcite som vyrastol vo svojom veku a "postaveni" (lepsie slovo ma nenapadlo:) z podobynch hluposti niekomu koho som nidky nevidel a asi ani neuvidim a kto je odo mna stovky km sa mu vyhrazat a podobne kvoli "hadkam" na fore...ubohe... a k durimu tolko, ze ho nepoznas, tak do neho nepicuj, za to ze napise "vuglarizmus" na nete ??? co ty o nom vies...ja tiez nemusim s nim vo vela veciach suhlasit, ale k nemu poviem len tolko, ze ochotnejsieho cloveka som este nestretol...nielen mne, ale aj inym kopec (aj nezohnatelnych) veci daroval, ci spravil, alebo pomohol s ich spravenim...aj ked vonku je pod nulou...cely den..., a nic za to nechcel...tak len tolko pre objasnenie, ked zase zacnes kydat tie svoje sracky.
cele toto tema vyhrazania sa tunerovii 2 vzniklo z jeho kecu, ze mu niekto chce "zo slovakov" znicit auto ci co, ale ked sa ho pytali kto sa mu vyhrazal, tak to nejak zahovoril.
k teme CR a SR len to, ze urcite aj zo strany cechov citit dost velke pohrdanie... recami aj tu, typu, "hele, jak to delaji slovaci" , "hele, vole, to mozna funguje tak na slovensku" a podobne...sak o tom hovori aj nazov prispevku nakoniec...
trosku btw., mozno ste niekto videli film ubohy US film Hostel-odohravajuci sa na SK, a sami ste videli ako tam bolo vykreslene SK, ako najvacsia zumpa, so starymi autami-volgy, zigulaki, kurvami, bez ciest, a rozjebanymi domami (mimochdom natacane v CR), samozrejme ze amici by nevedeli ani co a jako maju natocit...stacilo si pozriet titulky a 99% realizacneho stabu boli cesi....keby slovaci natocili takyto film o CR a pustili ho do sveta, tak by sa asi vsetci cesi posrali alebo neviem co...
15:21:30
19.03.2006
itchy
-> Baghira: chlapce ty si banan, ak si dobre pamatam Tuner2 napisal nieco v tomto zmysle: a za chvilu mi prijde mail alebo vyhruzna sprava ze mi niekto poskrabe auto na zraze, on tam nikde nepisal ze mu to doslo alebo ze by mu to niekto napisal, a na to by sa tu nikto znas co poznam nikto neznizil aby to takto riesil, tak neviem co si tu tie vase chore hlavy na nas stale vymyslaju. Mrzi ma ze to ide do takychto sraciek ale je to len kvoli niektorym hlupakom, co som cital niektore Danove prispevky tak to uz bolo na hranici davno za srandou, podla mna ten chlapec na niecm slapal a teraz prestal, rozplakal sa a odisiel a aby sa spravil dolezity tak tu spravil tazke divadielko s vymazanim auta, je to fakt smutne podla mna to je zakomplexovany chudak ktoreho nikto nema rad.
14:50:41
19.03.2006
Baghira
-> Milos: Ono nejde o to, že to je nějakej mezinárodní problém, mohl to udělat klidně čech někde v česku, jde o to, že to zřejmě byl slovák asi i proto, že to byli lidi, který Tunerovi 2 a Danovi psali nějaký výhružný maily už před časem. Horší je to, že z čech to tu prostě nikdo takhle nehrotí a je to vidět i v těch příspěvcích že největší konflikty jsou právě mezi lidma z čech a slovenska a ne třeba čech versus čech...Jako jestli má někdo nějakej národnostní problém, tak ať sem neleze a necpe se ani do EU, založí si kdesi banánovou republiku a tam ať si přežívá ukojen svou "velikostí", ale tady to je o lidech se stejným zájmem.
14:37:55
19.03.2006
Milos
-> Baghira: kdyz mas podezreni na dotycnou osobu, napises to a on to nebude tak muze bejt na tebe nasraty zes ho obvinil nepravem, to je jeasne ale dan kdys mu dotycny psal az ho sem napise, ja v tom nevidim problem, lebo kdyz napise ze slovensti navstevnici tak se mne to dotyka taky amyslim si o nem sve, da se to brat i z teto stranky, a pak se cudujeme jak to je mzi sk a cz lidnma tady na webu, sama roztrzka, za
14:34:52
19.03.2006
rolls
-> Milos: zasa neber ze setci z CR su na nas zasadnuty, aj u nas sa najde dost co je zasadnutych na ludi z CR8
14:32:26
19.03.2006
Milos
-> Baghira: ale jasne, to sa mozeme pozerat na inteligentyx cexov amysliet si to iste o vas, ale tym vies kde dospejeme..
to co napisal duro tu v tomto vlakne, ba som aj ja asi napisal , leob ked si citas to vlakno odzaciatku tak nic ine sa na to ani napisat neda.. lebo dotycny ani za toho svateho nexce napisat kto to je, iba sa tu furt "vyplakava" a oc mu teda ide to neviem, tak co mu na to povedat, vy ste na nas nejaky zasadnuty tusim
14:18:28
19.03.2006
Baghira
-> Milos: Jasně, aby byl zajímavý a co nejvíc nasr...takový jako jsi ty. Já nevim, podle mě by sis to měl přečíst ještě jednou a pokud to nepochopíš, tak znovu. Na to téma s těma Ačkama jsem upozornil proto, že tam padlo hodně urážek i výhružka na poškození auta, i když údajně jako že ze srandy... Mě nikdo nevyhrožoval, ani mi nikdo auto neprodával a mohl by to klidně zkusit, takže to jméno jen tušim, ale myslim, že je to víc než jasný. A pokud jde o to kurvení těhle stránek, tak se stačí podívat na příspěvek inteligenta DuriQa a je hned jasný jaký lidi tady ty stránky posílají do hajzlu a bez kterejch to tu bylo kdysi lepší!
14:17:34
19.03.2006
rolls
-> Dan: nemohol by si sem hodit ktory to bol inzerat?
14:15:10
19.03.2006
rolls
-> Milos: mna to spociatku tiez nastvalo ale co uz, je to jeho vec, len neviem ako prisiel nato, ze je to akurat niekto kto sa snim hadal, pohadal som sa snim aj ja a co ma byt? neviem, mozno niekto zo SR fakt nema rozum a to meno by sa hodilo ale zasa co stym spravime? to moze byt hocikto8 ale ten nick hodit mohol, to je fakt. na druhej strane, ak ho tu bude menovat musel by to aj dokazat a to si neviem predstavit, mozno sa mu vyhrazal osobne alebo ktovie co, tazko povedat, takto sa tu mozeme akurat dohadovat kua8
14:10:38
19.03.2006
Milos
-> rolls: to je mi jasne,, ale je dalsi co iba , v podstate "keca", moze sa to predsa dotknut kazeho co tam zo slovakov prispieval, tak tiez nex napise radsej konkretne meno,
nemam proste rad ked nevie niekto napisat nieco narovinu, je to take tazke ? sak ked to napise, ma pokoj, a upozorni na dotycneho cloveka aj ostatnyx, ked to nexce povedat , tak nex to fakt nepise vobec, na co je tu potom to vlakno ? aby bol zaujimavy ? alebo co
14:01:44
19.03.2006
rolls
-> Milos: ze tam sa mohol hadat ten dotycny, myslim to riesenie A-ciek
13:55:52
19.03.2006
Milos
mam dojem ze sa tu teraz vsetci idu roztect nad tym ze nekdo si "maze auto"a odxadza, je to jeho "vyspelost" ale nikto ti to nebere, DAN,
len jak si to citam , tak ma to zacina srat, za prve fakt povedz okoho ide, lebo to potom nema zmysel a mozem ta akurat podozrievaat ze si to fsetko vymyslas, a za druhe sa ma to dotyka som slovak ajak pisali aj ostatni nehadz vsetkyx do jedneho vreca..
to co tu napisal duro, napisal dobre, ja sa drzim lebo mam xut ti to napisat tak isto, a vsetkyx co ta tu oplakavaju, sak neumiera kua, si snim mozte pisat inde ked on nema xut byt tu na tomto fore..ne ?
-> Baghira: co zas xces povedat tym riesenim Aciek ?, resp co to ma spolocne stymto prispevkom
13:50:41
19.03.2006
itchy
-> Dan: hmm chlape neviem na com ficis. Asi si nejaky schyzofrenik? Tuner2 si to vo svojom prispevku ciste vymyslel o to poskodzovani auta, ale zrejme si si to cele neprecital. Jo a Duriqa je fajn chlap, ale taky zmetkar ako ty ho vie vytocit tak sa spamataj, napis meno alebo tu nehadz spinu na vsetkych, vy tam mate tiez dobre ciciny a tiez tu na nich na kazdeho jedneho nevypisujeme.
13:46:16
19.03.2006
Fén
-> Dan: Taky jsem pro to aby si neodcházel. 136
13:33:32
19.03.2006
kirri
-> Dan: Já bych byl taky rád, kdyby si tu zůstal, tak nějak s tím Favoritem tu si ikona, já když jsem tu tak nějak "začínal" tak tu bylo málo Fávíků a na ten tvůj sem se díval pořád.
Tak jak říká Baghira, neodcházej112
13:29:16
19.03.2006
Baghira
-> Dan: Myslím, že je zcela jasný o který lidi jde, stačí si přečíst pár témat nazpět o řešení Áček apod. a hned to musí každej pochopit. Spíš mě štve, že právě to, že mažeš auto a odcházíš, je přesně to, čeho chtěl dotyčný dosáhnout. Myslím, že daleko lepší pomsta tomu hajzlíkovi by byla tu zůstat, a přispívat daleko víc a ještě daleko víc mu vyvracet jeho pseudoúpravy...
13:06:58
19.03.2006
Fén
-> Dan: Škoda že odcházíš a mažeš auto. Tvé auto mě bylo hned od začátku velkým vzorem a nasměřovalo mě tím správným směrem. :o)
A je velká škoda, že to tu není takové jako za dob témat např. "Sviňe lítací".
12:12:42
19.03.2006
lubor
-->Dan:Já myslím,že toho není třeba-se hned loučit.Samozřejmě že je to ale věc každého-jestli uzná,že tady má smysl ještě se vyskytovat.Já to řeším tak,že tady auto nemám vůbec(a tak to taky zůstane-je to moje věc)-a na přihlouplé komentáře nereaguju a nebo ano-ale pak si z nich nic nedělám.Většina takových hlupáků mi stejně za to ani nestojí-léčí si pouze svoje mindráky a schovávají se v anonymitě.Je to stejné jako na silnici-kazit si tím ale náladu rozhodně nehodlám.
Jinak pokud víš kdo to je-nech si to pro sebe a oplať mu stejnou mincí.Reagovat na sviňárnu lze pouze opět stejně.Nemá smysl se pořád utápět ve slušném jednání a humanismu.Tento nesmysl razí politici,a podle toho taky republika vypadá.Chce to řád a tvrdou ruku-ctít pravidla,a zlo vykořenit.Největší"h umanista"a zastánce"slušnosti&q uot;,který má práva a svobody plnou hubu- je totiž zpravidla ten největší hajzl.
11:25:03
19.03.2006
Dan
-> kirri: Což se tu stává železným pravidlem.
Stačí být tu víc jak rok a přestane tě bavit dokolečka odpovídat na stále stejné a dokolečka opakující se dotazy. Nového se tu neobjevuje moc. Po třech letech tady totiž přečteš tolik příspěvků, že už opravdu nic nového neobjevíš. Uznej, že na hodně příspěvků už se odpovídat snad ani nedá.
Takže tímto naposledy: nebyl to útok na slovenské přispěvovatele (což při pozorném přečtení je zřejmé, bylo to schválně tak napsáno) a byl to pouze apel na slušné lidi, aby se vyhýbali debatám s těmito v jistém smyslu nebezpečnými jedinci. V mém případě hanba mu, že byl zrovna slovák a vyvolal tím negativní ohlas.
Mojí e-mailovou adresu jsem zrušil a založil si novou, takže již nebudu obtěžován takovými pomstami. Pokud bude kdokoliv něco potřebovat, jsou lidi, kteří mají na mě kontakt.
Loučím se s těmi slušnými a ať toho tady ještě hodně vyřešíte. Stav mého auta se stejně posunul do jiné roviny, takže já informace již inkasuji jinde.
10:54:42
19.03.2006
kirri
-> Dan: jé dík, ale nebude to tak horký4

Duro je impulzivní, když jsem ho měl ještě na ICQ tak se s ním dá celkem normálně popovídat, jen někdy prostě ujede, ale tak to i já. Jsou tu ale horší, já bych ho neodsuzoval, jen je trošku popudil ten název, ale už si to objasnil, takže dál bych to neřešil, na co se hádat mezi sebou.
Bylo to tu jiný, já měl neshody z hodně lidma tu, teď spíš kašlu na příspěvky když vidím, že to stejně bude mít nulový přínos i když občas něco vím.
Kluku chce to klid, napsal si toto téma a informoval si co se děje, ten kdo ví o kom je řeč tak ví :). Raděj toho nechat teď, jinak se tato debata zase přesune někam jinam
10:45:10
19.03.2006
Dan
-> kirri: Považuji tě za jednoho z těch "stálých a rozumných". Teď mi řekni tvůj názor na osobu, která nám předvedla její květnatý slovník v příspěvku pod tebou. Přesně o tomto způsobu vyjadřování jsem mluvil.... Rčení "potrefené husy" se, jak vidno uplatňuje všude a vždy.
Docela by mě zajímalo, kdybych zveřejnil svoje podezření, jak by se dotyčná osoba zachovala. Asi by to byla směs nadávek a další útoky. Proto ať se ti, kteří se tak domáhají jména pěkně zamyslí.
10:08:20
19.03.2006
kirri
-> DuriQ: klid kluku6
-> Dan: jeste tak jak říkáš, buďto to chce klid a řadit se mezi každodenní šeď a nebo vystoupit z řady a ukázat na někoho. Pokud to zachází až tak daleko tak je to správné
06:57:48
19.03.2006
lubor
-->Dan:Myslím,že to má na svědomí nějaký pubertální blbeček(i když dnes je možné všechno).Skladba lidí se tady dost změnila-taky bych řekl že k horšímu-spousta znalých lidí jako Tom nebo Vici odtud odešla-a je to škoda.Pořád je tady ale ještě nějaké procento těch"slušných a pro věc zapálených"-a jen kvuli nim má smysl tady setrvávat-alespoň pro mě.Stav společnosti-její kultůru odráží i tento web.Divit se proto snad ani není čemu.
01:35:56
19.03.2006
DuriQ
Dan: pice zarad nick nex viem ktory pupus to spravil xodis okolo horkej kase ako ked sa hra beta s picu tak bud bud konkretny alebo bez do pice ... toto neznasam !!!
Extreme Tyres