Špatná zkušenost - Nojmis

prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 26.01.2006 do 27.01.2006, založil/a Tommy
řadit dle data
13:54:16
27.01.2006
Tommy
2 Majkl: No to mi bylo divne, ale jeste jsem si rikal ze muzou byt zastrcene uvnitr, tak jsem vzal sroubovak a ......:-) Jako nemel jsem duvod Tomasovi neverit a puvodne jsem si i myslel ze se nejak popletl a hodil do baliku spatnou sirenu (vzhledem k tomu ze mi psal ze toho ma moc), ale pote co se mi prestal ozyvat jsem zmenil nazor.
13:47:39
27.01.2006
Majkl
-> Tommy: uz jen to ze netrci dratky by me bylo divny :-)
ale ja tady nechci nikoho obhajovat nevim jak bych se zachoval ve stejny situaci :-)
13:43:36
27.01.2006
Tommy
2 Majkl: No to je mozne, ale pochybuji ze by mi dovolili jeste tu sirenu rozebrat:-) Ono ta sirena vypadala v pohode, proste tak jak ma vypadat, jen z ni necouhaly zadne dratky:-) Tak jsem ji rozebral no a dal to znas;-) No a po ICQ ani po mobilu to resit jaksi neslo, ne ze bych se o to nepokokousel, ale nekde to vazlo;-)
13:39:45
27.01.2006
Majkl
-> Tommy: víš ona je to taky tvoje chyba, kybys využil svoje právo a balík před převzetim dobírky rozbalil a podíval se tak zjistíš že to neni cos chtěl a balík nepřevezmeš, a šel by mu zpátky.
Tohle je uplně zbytečná debata kterou ste si mohli vyřešit mezi sebou po icq nebo mailu, jelikož nikdo nemůže dokázat kdo nemluví pravdu tak je to fakt k ničemu.
13:19:00
27.01.2006
Tommy
2 Nojmis: No ja fakt nemam potrebu nejak te tady bezduvodne pomlouvat, ostatne i z ICQ jsi mohl poznat ze se se mnou da normalne domluvit. Ale proste mi prisla nekompletni sirena a to je fakt!!! A je taky zajimave ze ses ozval az ted a na ICQ jsi byl vetsinou kazdy den on-line a po te co jsem ti napsal co mi doslo, tak jsem te na ICQ nezpatril. Ja to nijak resit nehodlam, sice me to ve chvili rozbaleni baliku nasralo, ale hlavne ze mam ted funkcni sirenu a o to mi slo. Taky se mohlo stat ze ses spletl, nebylo by to prvne, ze?;-)
Proste jsem chtel jenom upozornit lidi at nejsou prekvapeni kdyz si od tebe nechaji neco poslat a nedostanou to co by si prali, to je vse;-) V mem pripade to byla zalezitost dvou stovek, ale v jinem pripade by to mohly byt treba dva tisice a to uz bych jenom tak neprekousnul;-)
10:04:02
27.01.2006
Nojmis
sirenu jsem posilal komplet a funkcni, domluvily jsme castku 230kc.
poslal jsem to trochu opozdene a prestoze mi penize na ucet dorazily poslal jsem sirenu plus posta. kdyz Tommy balik prevzal divil se postovnymu. hned dalsi den jsem mu preposlal z5 postovny 80kc, aby bylo vse urovnano

tudiz kdyz bych na necem chtel jakkoliv vydelat a nejak ho napalit asi bych se i na nejaky vraceni postovnyho (moje chyba) vykaslal.

posilal jsem toho pomerne dost, z dob co jsem mel trochu megalomansky napady, a co ja vim nikdy jsem s nikym nemel v obchodech starost.
Alespon co vim nikdy se mi nikdo neozval, ze by neco chybelo, nebo bylo nefunkcni. a ze to byly baliky i mnohem drazsi nez 230kc.
je to tvrzeni proti tvrzeni, ja si stojim za svym!

22:56:30
26.01.2006
Johny Death
-> Tommy: 3 3 3 ty voe no vydiš to je nápad :) to mš netrklo tak ja du nato :) jen budu doufat že mýmu obalu nepřibude další prázdnej futrál na žárovku 3 3 3
22:52:19
26.01.2006
Tommy
2 Johny Death: No ja obal mam, takze zadne davani dohromady nebude kamarade:-) Napis Nojmisovi o zarovku a mozna ze ti prijde jenom ten wolfram3
22:50:57
26.01.2006
Johny Death
-> Johny Death: Hele co to takle dát dohromady? ty máš drátky á mám obal. :)
22:50:40
26.01.2006
Johny Death
-> Tommy: tys tam měl drátky ja ne co je na tom podobnýho? 3
22:49:06
26.01.2006
Tommy
2 Johny Death: No to je neco podobneho3
22:48:23
26.01.2006
Johny Death
-> Tommy: no alespoň že drátky byly v ceně :) sem si jednou koupil žárovku a něják tomu chyběl obsah :-/ myslím tím wolframovej obsah :-/ a ne na dě láš nic 4 3
22:37:43
26.01.2006
Tommy
2 Johny Death: Njn:-) To uz je ve stavu kdyz jsem se chtel podivat dovnitr, protoze jaksi ven z obalu necouhaly zadne dratky:-) Aspon ze tahle cast je dobra, napajel jsem na to ten plosak ze stare sireny a funguje, takze aspon tak. Ale cekal jsem komplet, no:-)
22:29:16
26.01.2006
Johny Death
krásná jako nová...
21:20:23
26.01.2006
Tommy
No tak mam dalsi nemilou zkusenost s posilanim veci tady na virtu a jelikoz se pan Neumann neraci nic vysvetlovat, tak vas na nej aspon upozornim.
Nebudu tady psat nejaky roman, i kdyz tech renoncu z Tomasovy strany bylo trosku vic, ale v zasade jsem si od nej nechal poslat sirenu k alarmu a nedoslo to co bych si predstavoval. Sirena to sice byla, ale vykuchana bez te ridici elektroniky co ji vlastne po pripojeni na 12V rozezpiva;-) Tady je foto skoda.net.tvtrinec.cz/Fot ografie(137).jpg
No to je tak vse
Extreme Tyres