V tanku nebo kanalem!

prohledat
35 příspěvků (zobrazeno 1 až 35) od 18.01.2006 do 30.01.2006, založil/a hans
řadit dle data
15:36:40
30.01.2006
Saky
ano ale trosku jina situace je srazit dite a zavolat zachranku a zajet dite na prechodu a ujet.. to druhe si zaslouzi trest vzdycky a ne az nekdy budou mit pani soudci naladu a az treba prijde zmena vlady tak s toho nebude nic.. a co se tyka voleb tak dokud nekdo neschvali vetsinovej system tak se to stejne bude jen a jen prehazovat a bude se rikat my jsme sice vladli ale skurvili to ti druzi co to zamitli atd atd tak jak to uz tady par let funguje..
13:57:16
30.01.2006
T
hans : myslim ze nijak jinak se neda k tyhle situaci v tehle republice vyjadrit 10
23:48:43
29.01.2006
hans
149 149 149
20:37:45
29.01.2006
King
No nenadelame, na druhou stranu me naplnuje optimizmem, ze prevazna vetsina webu se hlasi do tabora "volant zasadne bez alkoholu" a ze tech radobypašáků, co považujou 2-3 pivka za volantem za "v poho", je tady minimum.
Ja mel z pihele kliku, ze jako mladas jsem taky jednou "na praseti" po flasce ginu nasednul s kolegou z prace do shade a jakoby nic jsme si prefrceli cely mesto. Celou jizdu jsem prej zakoncil prujezdem krizovatky dvou ulic asi 60kou, coz bylo na 14ky diagonalky zazrak i za strizliva a druhej den jsem si ani nepamatoval, kde parkuju!! 9 8 Kdyz si pak po vystrizliveni clovek pusti v palici simulaci "co by - kdyby" , je z toho jeste dlouho spatnej a dekuje....(kazdej si dosadi podle vlastniho presvedceni :)....., ze to nikdo neodsral....
19:01:21
29.01.2006
Gabriel
-> SWAT3CZ: jo jenomže mi s tím nenaděláme nic8
17:59:55
29.01.2006
SWAT3CZ
No chodci sou previti.. obcas ti vlezou do silnice jak dobytek na porazku pac prijela tramvaj a voni huraaaaaa....9 Nekdy je to k nepochopeni a pak se jeste fstekaj ze jedes...
71 Jo a jeste tu byla zminka o alkoholu za volantem... jednu jedinkrat sem musel (vazne musel42) preparkovat auto asi ve tri rano o 300m pod vlivem (ne malo ale zas ne moc)... v zivote uz do toho takle nevlezu... 17 jel sem 20 posranej az za usima.... nepochopim lidi ktery jezdej nality naprosto samozrejme.69
17:46:56
29.01.2006
King
Jj, ty chodci jsou previti - pred vstupem do vozovky si ani boty nevoklepou, smejdi :)
01:19:22
29.01.2006
SWAT3CZ
-> King: Par kilaku dal, ale tady je to sama placata a hlavne zmrzla zebra 4
01:05:46
29.01.2006
King
2 Swat3cz: Zmrzly zebry? budu hadat - bydlis nekde blizko Troje?1
00:59:41
29.01.2006
SWAT3CZ
-> King: No ja si taky tu bezpecnou vzdalenost nechavam, ale tak akorat... hlavne ted v zime... vono je to tu sama zmrzla zebra..... co pak na to asi ochranci zvirat...3
00:54:32
29.01.2006
King
2 Swat3cz: Nejsem zrovna expert na dopravu v Praze (odhadem najedu po Praze tak 10tkm/rok :), ale fakt se mi nezda, ze by bylo potreba vysrat se na bezpecnou vzdalenost v zajmu eliminace zmrdu 4 A to nejsem vylozene defenzivni typ :)
00:33:56
29.01.2006
SWAT3CZ
-> King: Jasne, tady zrovna ne... ale kdyz treba pres den v Praglu kdyz "netailujes" tak se ti tam kdejakej kreten nasere a v horsim pripade dupne na brzdu. A pak dokazuj flojdum ze sis drzel bezpecnou vzdalenost kdyz je fsude kolem "tolik ochotnejch svedku"... 10 ale je fakt ze nechapu jak muze nekdo na dalnici ve 140 sedet nekomu za zadeli 3 metry... 8
23:02:15
28.01.2006
King
Kdyz uz si tak kecam pentli :) ....Po tejdnu jsem se vcera vratil ze sluzebky v Italii. Za tech cca 2,5tkm ruzne po Italii, Rakousku a Nemecku jsme kupodivu nenarazili na zadnyho vylozene psychopata za volantem. Dokonce ani nocni cesta z Rozvadova do Kolina se obesla bez incidentu. Na den jsem propad falesenymu pocitu zlepseni situce na silnici. Do dnesniho sobtniho odpoledne na komunikacich naseho Vidlakova 9 Vecer uz jsem byl dost nabuzenej, takze typek ve felde, co me dojel odhadem 80tkou a kousek od domova se mi nalepil tesne za prdel shade, byl posledni kapkou poharu. Ac bytostne nesnasim "vychovavani" v provozu a uz vubec ne vytvarenim zbytecnejch krizovek, tenhle kokot uz me fakt vytocil, protoze kdyz vezu komplet potomstvo, nemam obvykle naladu nechat se ohrozovat od kdejakyho prizdisrace. I klepnul jsem lehce na brzdu, cimz jsem se "tailujiciho" zmrda castecne zbavil. "Castecne" pisu proto, protoze po oddaleni obou stroju jsem zjistil, ze tim zmrdem byla policejni felcka, jejiz mrtvej majacek bohuzel ve tme nebyl moc videt
9 :) Kdyz uz po nekolikatym odboceni v labyrintu jednosmerek naseho sidliste pokracovali hosi s odstupem za mnou, trosku jsem znejistel :) Mel jsem kliku v tom, ze mladi hosi zakona, meli pravdepodobne taky pocit maslicka na hlave, takze jenom rutinne zkoukli papiry a s pranim peknyho vecera odfrceli. Otazka zni - kam az jsme to dospeli, kdyz uz i benga "tailujou"?8 A pouceni - poradne cumet do špíglů a neprovokovat rozsvecenim brzdovek :)
22:36:52
28.01.2006
King
2 Saky: Nevim jestli vinika odsoudi za X mesicu, ci X let, ale....O tom za jak dlouho ho odsoudi muze optimista napsat treba, ze to lze neprimo ovlivnit jednou za cas pri tom srandovnim ritulu s plentou a obalkama :)
Muzeme si predstavit situacicku, kdy si jedu po sidlisti a kravka s nakupem krikne na ditko "Delej, uz sakra pojd!!" a ten 4 letej sikula v tom momente podridi vsechno na svete snaze okamzite splnit kravcin rozkaz - a to bez ohledu na auto na dostrel. Krizovy brzdeni, bum, jecici kravka.....no pak se nam tam do toho muze zamontovat nejakej anabolicko-prchlivej "soudce z lidu", co te (v soku) vytahne z auta a vykona na tobe v krajnim pripade rozsudecek bez moznosti opravnych prostredku. Soud by se treba moh konat po X mesicich, ale klidne by moh zkoncit osvobozujicim rozsudkem a vinikem z nedbalosti by mohla bejt kravka. To uz je ti sumak, protoze mezi tim si v Kladrubech "delas ridicak" na kresilko ovladany brckem v puse. .....jasne, moc "kdyby"....Stal o se mi neco podobnyho do momentu, kdy jsem zaregistroval tu zenskou s taskama, jak se otaci a neco bleje pres ulici a v tu chvili uz prava noha sla pudove na brzdu, protoze v zapeti skutecne pod kola moji shade vysprintoval jeji kluk. Ubrzdil jsem to asi 2m pred klukem, takze "hepáč". Jel jsem vyrazne pod limitem (auta parkujici po obou stranach), ale v pripade, ze bych byl o nejakou tu desetinu vteriny pomalejsi, dal bych radsi prednost regulernimu soudu, expertizam maniku na dopravni problematiku, nez zkracenymu lynč-like procesu na miste cinu 8
17:00:44
25.01.2006
Saky
Kingu: no vzdyt policie jedna a tresta prece, vcera jak prejeli tu holku policie celkem rychle odhalila vinika dokonce se i priznal rekli ze mu hrozi pet let a jeste odpoledne byl v klidku doma a bude cekat X let na trest-) tak vidis jak jsou sikovny..
11:32:15
21.01.2006
Gabriel
-> T: to máš pravdu8
18:22:52
20.01.2006
T
hans : vic nez dost jich je a bohuzel porad pribejvaj :-( a myslim ze diky bodovymu systemu bude uplatku jeste vic a vic :-(
15:28:32
20.01.2006
hans
-> U-Geen: protoze cim vic sou nektery lidi nality, tim vic si mysli ze dokazou....a pritom je to naopak.

-> T: -> Stal: to je presne ono, znamy a penize a si z toho venku... nerikam ze vsichni sou spatny a uplatny, ale je jich bohuzel vic nez dost...8 8
22:05:05
19.01.2006
Stal
-> Gabriel: Hej tak to je docela pruser, v takovym pripade uz jedine aplikovat vlastni vyklad zakona 5
21:23:18
19.01.2006
T
Gabriel : to je presne ono :-( bud to na nej neplati a kdyz jo tak zase ma znamy a je to zase v riti 8
17:57:24
19.01.2006
Gabriel
jo na tyhlelidi neplatí nic. přeba můj bejvalej spolužák, dvakrát nehoda, dvakrát rozbitý dvě auta a dvakrát toho co naboural odvážela záchranka(jednou spolujezdkyni vrtulník) z toho ani jednou pokuta. Do třetice buračka. další záchranka a tentokrát tam měl alkohol cca 1,5promile a už je bez papírů, ale to nic neřeší páč si jezdí klidně dál. jaho maminečka mu jako bejvalá mluvčí PČR ve Vyškově zažádala o předčasné vydání řp. 8
07:56:09
19.01.2006
T
zase jsme u toho...policie a stat...kvuli tem zasr... zakonum ale na tyhle lidi absolutne nic neplati 10
05:13:31
19.01.2006
Stal
-> U-Geen: A bohuzel i taci se najdou. Zrovna vcera mi kolega v praci vypravel jak minuly tyden vyjizdel od parkoviste a zahrabal se tam chlap se stodvacinou, ze mu pomuze zatlacit ale kdyz pak videl v jakym je stavu (na nohach se drzel opirajich se o auto) ptal se jestli jako chce v tomhle stavu sednout a jet, a ten na neho akorat ohodil lihovym oparem: "toje v norměěěě, voe". Kolega sed do auta a valil pryc.
01:05:16
19.01.2006
U-Geen
-> King: chtel sem neco napsat ale nemusim :-) neomylnejch ridicu jsou plny hrbitovy a pomnicky u cest.

-> hans: alkohol za volantem? a sakra... nechpau jak nekdo muze sednout za volant nalitej, kdyz ja toho mam teda obcas plny kecky a ruce i za strizlva.
00:39:23
19.01.2006
hans
-> King: bouracku muze zpusobit kazdy, ale nektere veci sou neomluvitelny (alkohol, apod.) coz byl presne tenhle pripad. Nechci delat "amatersky" soudy, ale sem zastancem teorie pricina-nasledek a kazdej musi nest zodpovednost za svoje ciny.
23:59:04
18.01.2006
King
2 hans: Situace na silnici jenom kopiruje stav spolecnosti. Ve spolecnosti, kde arogantni zmrdi hrajou prim, nelze ocekavat, ze na silnici to bude presne podle Gutha-Jarkovskyho 8 K tvoji otazce - zaplatpriroda o tom muzu mluvit jako o necem, co se me zatim osobne nedotklo, takze asi jediny co s nima je potrestat podle zakona (praktikovano obvykle v civilizaci).
Vynaseni amaterskych soudu je dvousecna zbran - z nedbalosti nebo blbosti muze bouracku zpusobit, treba uz zejtra, kdokoliv z nas. Kdo si to nepripousti, je na nejlepsi ceste k pruseru. Moje zkusenost je takova, ze manici az okate zduraznujici, jak jsou za volantem bezpecni, predvidavi a kdovi co jeste bejvaj casto pravej opak. Ale znova opakuju, zatim se me to nedotklo.
Musim se na to divat trosku s nadhledem, uz proto, ze obcas v shade vozim (v detskejch sedackach of course) kompletni rodinku. Jako zacatecnik bych za soucasnyho stavu asi nelajznul 8
22:41:35
18.01.2006
minno
-> strucy: samo, a ja som lietadlo126
22:39:36
18.01.2006
strucy
-> minno: to nevieš že šumacher musí byť vždy prvý?3
22:32:36
18.01.2006
minno
super je ked zacne predbiehat avia kamion pred velkou neprehladnou zatackou, oproti ide autobus a kamion skoro zide z cesty, len aby sa dal aspon trochu nabok. a vy sa na to pozerate a nechapete wo co gou...
22:25:35
18.01.2006
kirri
-> strucy: tohle je svatá pravda
-> hans: no to mě je taky líto, moc ...
22:24:03
18.01.2006
strucy
-> hans: človek čím je starší tým sa ani nie že viac bojí ale viac si cení život
22:06:38
18.01.2006
hans
-> kirri: to je mi lito
-> strucy: kdyz sem byl mladsi delal sem kraviny za ktery bych se dneska nakopal a dneska na me koukaj jak na debila kdyz nekomu rikam vem si pas nebo se mnou nejedes...
22:02:52
18.01.2006
strucy
kúpiť H2 alebo nákladák ako rodinne auto nič iné ti neostáva , občas riskujem aj ja ale iba ked osm sám , a tam kde si to môžem dovoliť, občas mám také chvílky že ani nevidím či môžem obiehať alebo nemôžem a začnem , potom sa tlčem do hlavy či mi nejebe , ale jedno neznesiem ked niekto vidí že oproti ide auto a vie že to nestihne, nieje kam sa uhnúť ale bude sa tam cpať, ked som osobným uhnem no ked som nákladným mám ho na háku, ked mám kam uhnúť tajk sa dám na bok, ale vždy je to o ludoch nie o autách
21:58:57
18.01.2006
kirri
-> hans: tohle je prostě zbytečný téma, akurát tu můžeme diskutovat hodiny o velkým kulatým ......... a stejně z toho nic nebude, buď rád, že to co ti je nejbližší je v pořádku, někteří takový štěstí nemají a bohužel se řadím asi do velké řady i já a né kvůli mě samému 10
21:54:14
18.01.2006
hans
Zajimalo by me co si myslite celkove o bezpecnosti na nasich silnicich a co byste delali s vinikama dopravnich nehod z nedbalosti nebo spis z jejich nekonecny blbosti??
Dneska sem malem prisel o hodne (ne-li o vsechno) a bejt u toho tak sem toho zmrda naprosto vazne asi zabil! Bohuzel sem u toho nebyl, ale stejne z toho ten hajzl zdravej nevyjde!!

situace na dnesnich silnicich mi pride jak v hororu, abych si koupil tank nebo zacal chodit kanalem!!

Zajimalo by me jestli sem ve spatnym snu nebo to tag vidi i ostatni...
Extreme Tyres