ale aj to je dobre riesenie

ale aj to je dobre riesenie

kúsok sme boli na chate

Prodávám v outdoorovym obchodě(v jedný ze dvouch u nás nejlepších celorepublikových sítí)a některý lidi mi fakt dokážou vyrazit dech s jakym vybavením by chtěli někam vyrazit
Takový dotazy jako zimní spacák,aby vážil 1kg,nepromokavou bundu za 1500,-(že prej vedle v obchoďáku ji maj
Docela srandisti. Anebo druhej extrém:přijde dobře udržovaná panička,co viděla hory jednou na obrázku a podruhý z letadla,že prej ji manžel chce jednou za rok vytáhnout na hory,tak potřebuje komplet vybavení,a jelikož ji manžílek dal na to bankovky,a její "strop" je 25000,- za komplet. Poslední dobou se z hor stal dobrej byznys

si zober ze minule leto som bol na Ukraine, turistika, vymagorili sme sa na najvyssi vrch, vola sa Hoverla, ma asi 2060 m, prsalo cely den a vecer pod kopcom sme sa utaborili. vietor, dazd atd. clovek premoknuty, uzimeny sa tesi do stanu a spat. no pri ohni som si nexal vysusit klimatex ponozky, obuv a zalahol som do spacaku, je to -15 len v slipox. rano vstanem spokojnucky, vonku stretnem dievcata, sa ix pytam ako sa vyspali, vravia ze zle. ze why? kukam na stan a spacak no nist moc. spacak ala Billa, Tesco a stat detto. uz som sa necudoval. a to vecer este jedna babenka nexcela ist ku mne do stanu
nejag sa nevedeli pomestit tak nemiesto toho aby sla ona, poslala jednoho xalana od nix z partie. rano nadavala preco nesla ona. holt stan ze 4 tis je kapku lepsi ako Tesco

to mě fakt vzalo :). Pozdravili jsme a odpovědi se dostalo dzěň dóbry
.nebo jak lidi tahaj 3-6tilety děcka požebřikach podel vodopádu... fakt mazec...

proste pro ty co tam žijou už to neni tak atraktivni :) ale je pravda že když jdeme tak zase neni lama a vi co a jak tada jak v čem :) proste tylidi tam v tom zijou a vedi co a jak alespon většinou. ale to neni problem jen slovenska... tak je to všude vždycky se někdo najde kdo neco nekde podceni a pak na to doplati. smutne je na tom to že tihle už si z toho ponaučeni neodnesou :(. bejvalka byla z terchove a pracovala na krivani na konecne lanovky myslis ze jsem ji nekdy vytahl az na vrcholek? :)) nebo na krebenovku? :) Proste ruku na srdce slovaci jsou spiš zaměření na akce který se konaji na chatách kempech a tak kdežto češi mi přijde že vic bere stanovani. Ale zase na druhou stranu stanovani v tatrach v lete... taky neviš kdy tě probudí medvěďí tlapka... jedna kamaradka...slovenka ma nasledky do dnes když byli s pritelem stanovat.

suhlasim snim vtom, ze ked si niekto mysli ze je maxer, nic sa mu nestalo v alpax, to neznamena ze v tatrax to prezije. za rohom mam kopec, u nas doma najvyssi, ten ma okolo 1900 m a pokial viem u vas Snezka ma okolo 1600, nie? a to nebyvam pod tatrami. a aj na tom nasom kopci sa v zime moze kadeco stat, aj ked nie lavina ale je zaujimave ze nikomu zatial nic. a takyx kopcov je v SR dost. xcem tym len to povedat, ze nasinci, teda vetsina - obcas sa nejaky blazon najde, vedia kde sa nemaju hrabat a kedy. skoda ze to nevedia aj vasi turisti ked pridu k nam

docela hloupý od tebe ohánět se takovejma výrazama a vyjádřeníma když vubec netušíš jaký okolnosti k tomu vedli...

preco tie tatry tag podcenuju? tu to njeje ako v CR na horax...

, ale vážne nič príjemne nakolko som bol na chate kúsok odtial na silvestra
na druhej strane môžu si zato sami, nech im je zem lahká , no v tomto prípade sneh