skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vykradli mi Tuňáka :o((
prohledat
55 příspěvků (zobrazeno 51 až 55) od 13.12.2005 do 17.12.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
22:20:36
13.12.2005
13.12.2005

havlik
hajzli zasrani
22:19:38
13.12.2005
13.12.2005

sep
pakage mizerná...
22:18:30
13.12.2005
13.12.2005

Jirik - zrušená registrace
Nejhorší je, že ani nevím, kde mi to z toho auta vytáhli. 

22:17:39
13.12.2005
13.12.2005

Vlasně dneska jsem objížděl, sorry. 

22:14:27
13.12.2005
13.12.2005

Objížděl jsem včera ještě několik prodejen se sportovními potřebami. Protože bych všechno nestihl BUSem, vytáhl jsem na relativně suché silnice Tuňáka. Projel jsem několik prodejen a parkovišť.
Víte že je od 16:00 tma....
Přijedu pak před garage a koukám, že u spolujezdce je povytažená a vyboulená sametka.
Vystoupil jsem, že ji tam namáčknu zpět a koukám, že jsou dveře sice zacvaknuté, ale nedobouchnuté. Zabouchl jsem je a zajel do garage, pak jsem si sahal dozadu odpojit baterku, pro bundu a tašku a koukám, že subwoofer je v prdeli, jen dráty tam zůstaly trčet.
V té chvíli šok jako prase...., ale co se dá dělat.
Nic jiného se neztratilo ani nebylo poškozeno, jen ta bedna zmizela.
Už bych jí tam nikdy takhle nedal, měl jsem jí na místě pro pravého zadního spolujezdce.
To jsou lidi píče co ? Nikdy bych nečekal, že se něco takového stane i mě.
Každopádně příště budu už opatrnější, jsem rád, že jsem nejel domů autobusem místo autem a teď se tomu i směju.
Buďte opatrní, dobře si zabezpečte auto a když někoho přistihnete, že se komukoliv vloupá do auta, tak ho kopněte zezadu do rozkroku a na zemi mu nakopejte do zubů, břicha a ledvin. Protože já to klidně udělám.
Víte že je od 16:00 tma....
Přijedu pak před garage a koukám, že u spolujezdce je povytažená a vyboulená sametka.
Vystoupil jsem, že ji tam namáčknu zpět a koukám, že jsou dveře sice zacvaknuté, ale nedobouchnuté. Zabouchl jsem je a zajel do garage, pak jsem si sahal dozadu odpojit baterku, pro bundu a tašku a koukám, že subwoofer je v prdeli, jen dráty tam zůstaly trčet.
V té chvíli šok jako prase...., ale co se dá dělat.
Nic jiného se neztratilo ani nebylo poškozeno, jen ta bedna zmizela.
Už bych jí tam nikdy takhle nedal, měl jsem jí na místě pro pravého zadního spolujezdce.
To jsou lidi píče co ? Nikdy bych nečekal, že se něco takového stane i mě.
Každopádně příště budu už opatrnější, jsem rád, že jsem nejel domů autobusem místo autem a teď se tomu i směju.

Buďte opatrní, dobře si zabezpečte auto a když někoho přistihnete, že se komukoliv vloupá do auta, tak ho kopněte zezadu do rozkroku a na zemi mu nakopejte do zubů, břicha a ledvin. Protože já to klidně udělám.