8 sad nerezového lemovaní Gls

prohledat
29 příspěvků (zobrazeno 1 až 29) od 09.12.2005 do 12.12.2005, založil/a Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
řadit dle data
22:00:01
12.12.2005
dial K for Karlos
Kdybych měl být soudce, tak se nepřikloním ani k jednomu, abych řekl o tom druhém, že je špatný. U kubiny si cením jeho pečlivosti, smyslu pro detail a odborných znalostí, solidního jednání, prostě já jsem byl vždy s obchodováním s ním naprosto spokojen. S BoRiS!!em jsem taky nikdy problém neměl a jedním z hlavních důvodů, proč tak činím je, že než bych objížděl čtvery autodíly, projel litry benzínu, tak například zavolám BoRiS!!ovi, jestli nemá silentblok pod 5q, on mi sdělí cenu 300 a mě se to vyplatí jet k němu najisto, dohodnu se s ním že mi to i pohlídá až se těch dílů sejde víc, než objíždět právě deset prodejen autodílů, popřípadě vrakovišť.Samozřejmě, že je už na mý triko, když riskuju nákup něčeho, do čeho kolikrát nevidim, ale i tak si nemyslím, že by se s BoRis!!em nedalo domluvit.
19:10:13
12.12.2005
VeTeV
-> BoRiS!!!: jasne cekam na pusu 2 3
-> sep: klid - ja to treba beru z humorem coz myslim i Boris pochopil 3
17:59:26
12.12.2005
sep
-> Targa: :muzu Te ujistit ze vsichni opravdu ne.....
-> BoRiS!!!: :uz jim to prosim blejskni at je klid,nebo to bude na dalsi tri temata....
17:14:38
12.12.2005
Targa
tak kde sou ty sady...všichni čekaj!!! 52
14:37:19
12.12.2005
BoRiS!!!
-> kubina: Takze porad budes tvrdit ze to od tebe nebyla svinarna...Jinak jak se tedy mohlo stat ze i kdyz mas pochopeni pro to ze jsem si chtel stavet original a slibil mi to.Je mel najednou Matsoft a je je musel koupit od nej.Vis to mi jaksi porad unika...A jeste rekni ze to tak nebylo.Vubec bych to sem nenapsal ale jde mi o to ze kdyz si tohle udelal tak tady laskave nemoralizuj.Jinak bych si to samozrejme v klidu vyrikal bez zbytecne publicity.Tak a to asi opravdu vse.
13:37:26
12.12.2005
Kubina AVTOBA3 CCCP - zrušená registrace
-> VeTëV: co se mu neda uprit je slovni nadani,presne jak pises udela z toho vseho celkem logickej sled veci, ze by ho clovek nejradeji poplacal na rameno.

-> BoRiS!!!: ja uz na to ani nebudu reagovat,protoze to bych se opakoval.pockam si (a nejen ja) na to foto tech 8mi sad.
13:19:58
12.12.2005
BoRiS!!!
-> VeTëV: Chtel by jsi pusinku?Co se tyce obstaravanim na prekup tim se natajim.No s hasicema je prave uz cca 5mesicu problem zatrhli jim to.Jinak annonce je fajn.-> Kalibán123: No nejak jsem se rozepsal...
12:59:34
12.12.2005
VeTeV
-> BoRiS!!!: cece koukam ty se umis vzdy obhajit - at udelas cokoliv vzdycky to tak krasne omazes ze by Ti clovek dal pomalu pusu 3

co se tyce shaneni dilu na prekup - ale to ty delas ne? respektive kdyz tak rad slovickaris - kolikrat ses chlubil, jak jsi vyhodne koupil za babku a rozrprodas za ranec...
co se tyce likvidace - ses zase chlubil ze hasici jistej, zadnej problem...
co se tyce demontaze veci - ruku na srdce zas tak ciste to nedemontujes :-)

takze kolem a kolem na tom porad trhnes ranec...a ze veci skupujes levne a prodavas se 100% i vic prirazkou je u tebe myslim normal - ona annonce je vsemocna 3 2

Co se tyce tech sad - nedelam si iluze ty je tak do mesice sezenes4
12:29:16
12.12.2005
Kalibán123 - zrušená registrace
-> BoRiS!!!: Tý jo to je slovní výlev.
12:25:59
12.12.2005
BoRiS!!!
-> VeTëV: Bylo a jak uz jsem napsal dam to sem az budu moct.
12:24:04
12.12.2005
BoRiS!!!
-> King: Kupcit je to kdyz neco koupis opravdu levne a pak to draz prodas.A tvaris se zes to koupil za tu cenu za kterou to prodavas.Pripadne toho koupis vic aby ti to vyneslo(bud penize) a nebo aby jsi mel tu vec uplne zadarmo ty.Prvni je spatna protoze si vydelal druha je dobra protoze jsi si zuslechtil auto teda alespon podle nektrejch lidi.-> kubina: K tvemu chovani ohledne plastu ktere jsi mi slibil:Jo tak to urcite nebyl laxni pristup rekl jsem ti jasne ze bratr pojede do MB do tydne takze ne nekdy bla bla a penize co si pamatuju jsem ti nabidnul hned prevest na ucet.Takze prasule by jsi mel jisty akorat by ti to maximalne tejden prekazelo.A tebou zminovane (tvrdis ze jsi "muz cinu" a kdyz neco chces hned volas,hned jedes.)je zase tvuj vymysl.Nikdy jsem o sobe nerekl ze jsem ,,muz cinu''.To ze kdyz neco chci tak hned volam to pravda je.To ze to hned resim taky ale muz cinu fakt nejsem.Kam na ty vyroky neustale chodis?.Jinak muj Rapid na kterej jsem to chtel je v Galerii ten modrej ale vzhledem ke korozi ho asi opravovat nebudu.Nevyplatilo by se mi to.Jezdil jsem s nim cele leto s tim ze az bude na odpis tak udelam generalku.Vic fotek dodam do profilu auta.Jinak v technickych sluzbach nebo tak neco opravdu nedelam.Auta sice rozebiram ale pouze az na vyjimky škodovky a to jen GLS,Rapid,130 nic jinyho pro me nema cenu kdyz dostanu jiny auto davam ho kamaradum a ty ho rozeberou na hlinik atd.Auta co rozebiram si vetsinou kupuju normalne od lidi.Musim to jit odhlasit a je s tim docela dost prace.Kdyz vidim nejakou osklivou skodovku tak dam echo kamaradum a oni se o ni postaraj,a ja si z ni akorat neco sundam.Muj hlavni zdroj prijmu je zcela neco jineho...Jinak k tomu tvemu renovovani asi takhle je urcite chvalihodne ze ty veci renovujes ale kdyz by jsi to neudelal tak je zase neprodas.Priklad ktery ted uvedu neni popis tveho jednani jen se snazim nastinit jak by to probihalo. Nekdo dostane zadarmo 4-pistky prodejni cenu i s drzakama by meli za 900 hm jenze jsou v prdeli prachovky pistky jsou zarezli nejdou povoli odvzdusnovaky takze cena nulova .Co udelat aby je prodal no zrenovuje je.Pistky ocisti necha to opiskovat koupi novy odvzdusnovaky a prachovky pak sesadi ty brzdice dohromady a poroda treba za 1000.Vsichni si libujou jak je to levny a kvalitni a to je pravda.A ted naklady 4-pistky nic pisek taky skoro nic protoze se to prihodi k necemu jinymu.Pracovky na burze za pakatel a jedinej problem jsou pistky ale to se taky zmakne.No a pak jeste cas ale kdyz ten clovek vi co dela tak to jde relativne rychle a co potom kdyz udela treba serii...Jo jeste neco za barvu ale to je jasny ze to nemuze nechat bez upravy hned by mu to i pri skladovani chytlo lisku..Takze ve finale naklady male cena prijatelna zisk relativne velky.A ted druhej jde o cloveka co s tim kseftuje.Precte si annonci nebo mu da nekdo echo ze je na Prodej Rapid 136 s papirama.Prijde ho koupi treba za 7000.A zacne rozprodavat.Vlecka s prevodovkou 3500.Predno okno 700 sedacky(u 136 vetsonou porvany)tak za 200.Dvere po 200.GL palubka 500.Pristrojak 500.Motor 7000.Plecharina je vetsinou ko.Predni naprava 500.4-pisty s drzakama za 800 a tady je videt ten kontrast ten prvni je super protoze ma renovovany 4-pisty za 1000 a ten druhej je zmrd protoze je dava za 800 ale jsou zraly na GO.No jo ale naklady na ne ma vyssi protoze je musel koupit z celym autem.Je s tim prace behani po uradech pak musis koupit doklad o likvidaci kdyz nekdo nechce papiry atd.Musis to rozebrat.Musis to met kde rozebirat.Pujcovat si podval kdyz je to nepojizdny atd.Navic v tom hodne penez kdyz mas tech aut vic.Takze si dovoluji tvrdit ze vetsi vydelek na tom ma clovek co renovovuje brdice,kola a vsemozny takovy veci nez ten kdo dela auta jako celek a navic je to o dost spinavejsi prace.Jasne vydelek mas velkej ale naklady taky...A rozhodne te do jednoho pytle se sebou nadavam.Ver tomu ze je tu nekolik lidi kterejm pomaham stejne jako treba ty Karlosovi.Tot asi vse.
23:15:22
11.12.2005
VeTeV
-> BoRiS!!!: ty vole nebylo by lepsi sem fakt dat foto?
ja osobne si myslim ze udelat 1 foto v dobe digitalu neni moc o case - dejme tomu s nasypanim an net pres Dial Up cca 5 min 2
-> NISMO77: nic - to je proste Boris...nema cenu to vic rozebirat 3
19:21:23
11.12.2005
havlik
-> NISMO77: aspon za 10004 47
19:05:25
11.12.2005
77
-> havlik: jasan,jenom musim rozměnit47
18:47:43
11.12.2005
havlik
-> NISMO77: tak vyfot4 3 3 3
18:43:45
11.12.2005
77
-> Martin2705: tak to jo,já si du rozsypat na zem pětikoruny.to bude to samí ne3 3
16:32:34
11.12.2005
dial K for Karlos
-> kubina: Zdravim! Mohu potvrdit, že o kvalitě věcí od Tebe snad nikdo nemůže pochybovat, kdyby bylo lidí s tvým přístupem víc..6
15:34:13
11.12.2005
cutik
-> Martin2705: 3 3 3
14:54:51
11.12.2005
Martin2705
-> NISMO77: Koukáš na ně jak se pěkně lesknou...2
11:18:35
11.12.2005
77
hmm...stejně je to ptákovina.co s 8 sadama,protě nechápu7
21:29:03
10.12.2005
Jarda - zrušená registrace
-> BoRiS!!!: jsem taky zvedavej na tech 8 sad, tolik jsem toho lemovani pohromade jeste nevidel.......9
21:15:23
10.12.2005
-> BoRiS!!!: tvrdis ze jsi "muz cinu" a kdyz neco chces hned volas,hned jedes...
na a na ty plasty jsi mel tak laxni pristup(az pojede bracha nekdy pres MB bla bla bla) ze me proste nabidnul Matej prachy hned a ze si pro ne prijede..proste jsem vzal bezproblemovou a rychlou nabidku...apropo pamatuju si ze jsi rikal ze si stavis orig rapida a ze to chces na nej.mohl bys o tom rapidovi co delas poslat nejake info a moc moc prosim foto??

ja obcas neco prodal ale definoval bych to takto:
Ty (asi delas u popelaru nebo nekde v technickejch) jenom rozebiras vraky ktery najdes nekde v praze na ulici.z tech fotek je to videt o jakou kolikrat jde vetes(treba ne zaujalo to napul ohorele celo6) .
ja kdyz obcas neco nabidnu tak je to vetsinou zrenovovane,neco s cim jsem mel praci a za cenu ktera je ve finale takova kolikrat smesna(mysleno tak ze to treba vyjde 20kc na hodinu a z toho za 15kc me v dilne sezere halogenova lampa proudu)
treba min vikend si prijel karlos,zrepasoval jsem mu trmeny zdarma.
takze prosim me se sebou do jednoho pytle nedavej,bud tak hodnej.
20:21:30
10.12.2005
King
To jsem zvedaf, co se z toho vyklube :)
2 Boris: Definuj "kupcit"4
03:15:29
10.12.2005
BoRiS!!!
-> kubina: Uznavam ze je to trapny kdyz jsem se tim takhle ,,vychloubal'' a pak kde nic tu nic ale jak jsem psal Majklovi a Vetvovi dam to sem az na to budu mit cas.Ja jsem psal ze co slibim to dodrzim a to taky udelam.Psal jsem tam sice taky ze se dockaj po vikendu a to jsem bohuzel nestihnul ale to neni zasadni.Dulezity je ze je sem na konec dam.Jo nejak jsi mi neodpovedel na tu tvoji svinarnu s tema plastama na anglickyho rapida(Psal jsem ti to do tveho tematu hyenismus)Doufam ze si to pamatujes...Jde me jen o to ze kdyz uz nekdo moralizuje tak at se potom nechova stejne jako ten na kteryho nadava...(myslim ten cin ne mnozstvi prodanejch veci) Cekam na tvou odpoved... Jinak ty kupcis taky.A rekni ze ne...
18:38:31
09.12.2005
Honza M
jo čekáme 1 2
15:08:49
09.12.2005
Bagrr- máma mele Emu
119 1 3 3 3
15:02:17
09.12.2005
KEAN
-> kubina: 3 3 3
14:11:14
09.12.2005
Majkl
3 3
14:09:08
09.12.2005
Tak co Boris,uz mas to foto tech 8mi sad nerezoveho lemovani zadni cela z GLS?
Slibil jsi po vikendu foto a uz je patek a furt nic.cest je prece jedna z veci na kterych si zakladas6
Extreme Tyres