skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Bacha Na Konvalinku!!!!!!!
21:29:07
25.11.2005
25.11.2005

David.
-> pex: no kvůli tomu jsem to sem hlavně psal aby si dali ostatní pozor.občas se stane že pošta nedoručí oznámení,jako se to tenkrát stalo při to balíku cos mi poslal,ale to jsme pak vyřešili osobně takže to bylo snad vpohodě...
20:51:35
25.11.2005
25.11.2005

pex
-> David.: Vítej v klubu,začíná nás být pořád víc a víc:(
Prostě narazit tady na slušné a poctivé lidi začíná být čím dál větší problém.
Já to řeším tak že už poštou posílám věci jen po předchozím převedení peněz na můj ůčet.
Přes dobírku se mi každej druhej balík vracel a už mě to přestalo bavit.
Udělal bych Blacklist a hned bych do něj toho dobráka Konvalinu hodil aby si na něj daly všichni pozor a nedopadly stejně jako ty.
Prostě narazit tady na slušné a poctivé lidi začíná být čím dál větší problém.
Já to řeším tak že už poštou posílám věci jen po předchozím převedení peněz na můj ůčet.
Přes dobírku se mi každej druhej balík vracel a už mě to přestalo bavit.
Udělal bych Blacklist a hned bych do něj toho dobráka Konvalinu hodil aby si na něj daly všichni pozor a nedopadly stejně jako ty.
20:08:12
25.11.2005
25.11.2005

David.
-> Tuxik: no trochu mě to naštvalo,ale nic jsem z toho nedělal,tam šlo jen o to že jsem tam chvíli čekal,měl jsem to po cestě z práce tak jsem z toho vědu nedělal,ale tady se s tím člověk balí,táhne na poštu,zaplatí za to 85Kč na dobírku a pak si to ten frajer nevyzvedne a prachy včudu a ještě se s tím člověk táhne domů.no kdybys měl ještě o to zájem tak snad teď by jsme se už našli

19:04:29
25.11.2005
25.11.2005

Tuxik
-> David.: ja se snazim vyzvednout vsechno co jsem od koho chtel, to ze mi to jednou nevyslo mne mrzi, ale nechtel jsem aby se to stalo znova - proto jsem od tebe ty veci uz nechtel...
bylo to v dobe, kdyz jsem maturoval a opravdu casu nebylo moc... nechtel jsem aby na mne nekdo byl nas*anej... cekal jsem na tebe na tech butovicich, ty jsi tam cekal na mne a nejak jsme se asi minuli... od te doby radsi nic od nikoho na virtu nekupuju... nerad bych si nekoho zbytecne rozhazel... doufam ze pochopeno
bylo to v dobe, kdyz jsem maturoval a opravdu casu nebylo moc... nechtel jsem aby na mne nekdo byl nas*anej... cekal jsem na tebe na tech butovicich, ty jsi tam cekal na mne a nejak jsme se asi minuli... od te doby radsi nic od nikoho na virtu nekupuju... nerad bych si nekoho zbytecne rozhazel... doufam ze pochopeno
19:00:58
25.11.2005
25.11.2005

Tyger
-> David.: I takovi lide bohuzel jsou

18:37:31
25.11.2005
25.11.2005

KEAN
-> David.: To není férCo víc...
17:41:15
25.11.2005
25.11.2005

David.
tak tenhle frajer si nechal poslat nový domečky zadních pružin na kyvku.asi během dvou dnů jsme se tady domluvli a že je moc chce a že mi předem děkuje.počítal jsem že si je,jako každý komu jsem něco posílal,vyzvedne.poslal jsem mu je 1.11. po týdnu jsem si říkal že něco není v pořádku a napsal mu první zprávu tady na virt.přečetl si jí ale neodpověděl,což mi přišlo divný,za další týden když nepřišly peníze jsem mu napsal drou,opět to samé,přečetl a neodpověděl,to jsem už tušil že si to ten "dobrák" nevyzvedl a čekal na návrat balíku,dnes přišel.mezitím je tu někdo scháněl tak jsem mu je mohl nabídnout míto toho aby ležely támhle někde na poště a někdo se tím bavil.takže milý Martine,nevím proč si to udělal,jestli tě to baví aby lidi vyhazovali prachy za poštu že si něco objednáš a pak to nevyzvedáváš,ale nemůžeš mít proti tomu ani slovo že ti např.nedorazilo oznámení.2x jsem ti tu nechával zprávu takže sis to mohl jít vyzvednout,ale to jsi asi nechtěl.tyhle blbý žertíky si prováděj někde jinde a ne tady na virtu!!!