-> Jirik_Tuňák1983: Já marně vzpomínám jestli někdy nazpívala něco co bylo aspon trošku zajímavé a nebyla to předělávka již existujícího zahraničního hitu.
-> Vojťas: hrajou ty covery a myslím že tam maji i pár svejch písniček, ale nejsem si jistej když jsem před pandemii chtěl na koncert tak byly vstupenky vyprodany celkem hodně rychle
Já si nemůžu pomoct, teď tady něco dodělávám, ale k tomu se mi to hodí a furt je to dobrý. Navíc je fajn, že se vypořádali s odchodem jednoho z členů po přechodném rozpadu a Mark Hoppus snad trvale zvítězil nad rakovinou.
-> Jirik_Tuňák1983 27.11.21 12:50:44: Zaregistroval :-) Jako kazdodennimu posluchaci Ceskyho rozhlasu (jediny, co se sa dlouhodobe za volantem poslouchat bez nasledku na psychice) mi to nemohlo utyct. Mam trosku pocit, ze Miro drobatko vykrada sam sebe (motivy z Atlantidy ), ale funguje to, dost dobry.
K tomuhle se často vracím a vždycky mi potom dlouho trvá, než jsem schopen a mám chuť s kýmkoliv komunikovat. Ale to u většiny hudby od Sigur Rós. Nebo vůbec teho severu....
Na ČT Art byl od 20:35 koncert Miro Žbirky. Kdo má zájem nebo možnost se podívat na zpětné.
Člověk se na to dívá a chvílemi cítí závratě. Nejlepší, co člověk může udělat, nespojovat si tyto události se svým věkem a najít si na tom to hezké, i když je to dnes čím dál těžší.
-> Jirik_Tuňák1983: Ale prdlačky. Jen mě sere že se v historii prohlížení bude zobrazovat můj příspěvek s hezkou ženskou. A bude to spojovaný s honěním šulinů. To je celý..