skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
-> King: -> Bedřich: A Karolína se mě včera ptala, proč jsem poslední dva tři dny takovej zaraženej. To jsem slyšel a viděl ty klipy po několikáté. Ale vidím, že vám dvěma to vysvětlovat nemusím. 

-> MOLSO 01.01.16 03:20:26: ty vole.... šlágr tv hadr :-D skvadra yamaha normálně 

-> Jirik_Tuňák1983: Fakt sila...a ty klipy fakt neni dobry si poustet rano po probuzeni pred rozjezdem...pro pripadny zajemce vrele nedoporucuju stahovat uřvanou (dynamicky komprimovanou) verzi z iTunes
-> Bedřich: Už nám vyšla i recenze: musicserver.cz/clanek/...
/david-bowie-blackstar
Velmi dobře napsaná.
Velmi dobře napsaná.
-> havlik 15.01.16 15:18:06: Přesně tak, hrozný.
-> Jirik_Tuňák1983: Dát Landu po Bowiem chce hodně velkou odvahu.
-> Bedřich - zrušená registrace 15.01.16 17:47:53: No, když tady po něm následoval Landa, tak tady pochopení nehledej. Ale jsem rád, že jsi se ozval. Už jsem myslel, že v tom zůstanu sám. 

-> Jirik_Tuňák1983: A kolik lidi má koule na klip k Life on Mars?Poslední deska už není jen o hudbě.V tom už je daleko více.Stejně jako v celém jeho životním díle.
Tak tacho tam je ještě landova "normalni stopa", klip i hudba. Ale král a klaun, tam už je vidět i slyšet že mu asi ruplo v bedně žitovy
Starší věci od něj si poslechnu, ale ty nové to jde mimo mě.

-> MajoLR: hrozný
-> Bedřich - zrušená registrace 15.01.16 14:15:23: To jsem neřekl. Ale každej nebude mít koule to poslouchat. Mimochodem, už jsem nečekal, že na to někdo vůbec zareaguje.
-> Jirik_Tuňák1983: Nelíbí se?Já myslím, že se opět projevila jeho genialita.Stejně jako Queen nebo podobní i když zemřeli nikdy nezemřou...
Tak takovej nával temnoty a deprese v posledním albu Black star vč. stejnojmenného songu a např. ještě Lazarus (i s ohledem na text), jsem už dlouho neviděl. 

-> THOMMY 11.01.16 17:51:19: Vybavuješ si ho s Queenama v Under Pressure
?
Jinak z klasic např.
Z těch novějších se mi líbila hodně třeba tato:
Z posledního alba před smrtí jsem slyšel jen něco a to bude chtít asi přechroupat.

Jinak z klasic např.
Z těch novějších se mi líbila hodně třeba tato:
Z posledního alba před smrtí jsem slyšel jen něco a to bude chtít asi přechroupat.
-> Jirik_Tuňák1983: ale musel by to admin vypnout z nectenejch

-> Jirik_Tuňák1983: a kto by tam chodil ? 

Nechci zde podněcovat nějaké nenávistné nebo nedejbože diskriminační nálady, ale jsem pro založení samostatného tématu
"co poslouchá ŠKODA 120 GLS za music".
"co poslouchá ŠKODA 120 GLS za music".

-> MOLSO: Hovado, to si si nemohol odpustiť 

-> MOLSO: lunetici z ruska
-> Jirik_Tuňák1983: tiez ma bavia, konecne nieco ine
-> Jirik_Tuňák1983: tiez ma bavia, konecne nieco ine
-> castrol 27.12.15 14:46:44: Mám za těch pár dní Blurryface docela naposlouchané a je to fakt super. Každá písnička je jiná a zajímavá. Za Jižího příjemné překvapení. 

Chlapi nevím do kterého tématu to napsat tak to hodím sem. Nevíte někdo kde sehnat vysílací stanici k bezdrátovým sluchátkům? Díky
-> Flasch1994: Axl už je jako legenda mrtvej mnohem dýl než Lemmy...
Tak z legend mých mladistvých let už mi zbyl jen Axl Rose.
https://www.youtube.com/w atch?v=XUJ0IYZKLvE

https://www.youtube.com/w atch?v=XUJ0IYZKLvE
-> Jirik_Tuňák1983: no zatial som to ocul len ne europe2 ale hraju tot tam casto
-> Jirik_Tuňák1983 26.12.15 16:18:06: ta prva sa mi najviac paci a hned ma zaujala ked som ju ocul v radiu
-> ŠKODA 120 GLS: No konecne neco poradnyho :-) Quattro stagioni mam asi v deseti verzich podle nalady - nejradsi mam od Pinnocka a pak jednu ne zrovna komorni verzi s Karajanem. Narodit se Antonio do nasi doby, tak prehazuje prachy vidlema :-)