skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
-> Tomaso435 22.06.16 14:58:15: Skoro, jak v prosinci v čekárně u doktora
.

-> Jirik_Tuňák1983 21.06.16 18:52:13: Neviem či je to správne posolstvo , bolo to tu veľakrát ale je to jeden z top songov minulého storočia ...
ja si dám niečo od Ferda
ja si dám niečo od Ferda
-> kraska98 21.06.16 18:41:38: Postele tady hořely už mockrát. 

Abyste se nedivili, prostě makám a při práci poslouchám.
Lacuna Coil na albu Delirium výrazně přitvrdilo, docela fajn poslech. 

Jsem příjemně překvapený posledními U2, kterým jsem se na delší dobu vyhýbal, protože mi nějak přestali sedět a nebo mi vadil směr, kterým se začali ubírat. Váhal jsem už u experimentálního alba Zooropa. Posledním albem Songs of Innocence se vrací částečně zpět do osumdesátek. To album je paráda.
https://www.youtube.com/w atch?v=ptNhXGejEak
https://www.youtube.com/w atch?v=ptNhXGejEak
-> palinator: zlocin proti lidskosti tohle
-> palinator 17.06.16 02:35:32: tu zase nepotebuješ klip , duo yamaha má sused v passate , to je luxus niekde tým autom ísť a toto si pustiť
-> dragon_cb_cz 17.06.16 00:32:36: O ní vůbec nemluvím.
Je šikovná, ale ta hudba není ničím zajímavá, není z ní co vypíchnout. Vzpomeň si na Vanesku Mae, teď po ní ani pes neštěkne.
Je to prostě taková konzumní masovka.

-> Jirik_Tuňák1983: Ale ty kecko... Lindsey je boží. Že je to panenka k pohledání je v tomhle případě až na druhém místě - muziku i tanec prostě umí 

-> Klubko_ 17.06.16 00:01:11: Nic proti, ale problém je eném ten, že bez videoklipu si to člověk v podstatě nemá proč pustit. Např. když si představíš cestu autem apod. 

Budu si muset očmuchat album od Rufuse Wainwrighta - Take All My Loves (9 Shakespeare Sonnets). Vypadá zajímavě.
-> Pavel P..:
Podobných kapel je hodně, ale tahle písnička je třeba taky dobrá (Thirteen or nothing), zní jak vytažená z historie, byť je rok stará.
Backyard babies ale mají na druhou stranu už něco odehráno od těch osumdesátek.
Navíc jsou ze Švécka.
Podobných kapel je hodně, ale tahle písnička je třeba taky dobrá (Thirteen or nothing), zní jak vytažená z historie, byť je rok stará.

Navíc jsou ze Švécka.

-> Pavel P.. 15.06.16 23:11:33: to je slušné zrovnanie kvality
-> Pavel P..: Deti trvaly na tom, ze tohle musim videt a hlavne slyset a byl by hrich se o to nepodelit :-)
-> King: to jako fakt? vzhledem ke smajliku tipuju jen recese.....žejo?

Paaarrrr-ty!
https://youtu.be/pXd2OrLp
ocI

-> Tomaso435: to už je let,co jsem na to narazil :-D
-> Tomaso435: Te zabim, ted to nemuzu uz tak pul hodky dostat z hlavy 

-> afro100 14.05.16 12:31:10: Jooo! Taky mám rád. 

-> palinator:
sem furt čekal kdy se tam objeví Chuck

sem furt čekal kdy se tam objeví Chuck
Kdo znáte Chrise Cornella (krom sóla např. Soundgarden, Audioslave). Tak doporučuji album Higher truth. 

Coldplay se sice postupem času vyvíjí trochu jinak, byť se najdou i dnes dobré kousky, ale staré věci jsou od nich nejpříjemnější.
Klipy mají pěkné (něco z novějších)
A tady je Beyoncé k sežrání
Klipy mají pěkné (něco z novějších)
A tady je Beyoncé k sežrání
-> afro100 14.05.16 13:40:12: Pěknej "countrybeat"