Já proti obdobný hudbě nic nemám, ale přijde mi, jako by to (ten originál) bylo zprsklý s nějakou VHS cvičení aerobiku pro mírně pokročilé, která byla zdarma k nákupu nad 500 Kč a dále s hudební kvalitou Duo Jamaha.
-> krtik: Ono to ma samozrejme i vedecke zduvodneni :-) My, rekneme drive narozeni, pozvolna ztracime schopnost branit se nadmernemu hluku pomoci adaptace citlivosti sluchu spec. svalem ve strednim uchu. Takze nase tolerance k zanrum, ktery jsme v klidu davali pred 20 lety, uz neni, co bejvala :-) Ostatne i u nekterych zmitajicich se ucastniku onoho koncertu je videt spunty do usi zn. 3M, coz jenom potvrzuje, ze je to fakt hardcore :-)
-> Jirik_Tuňák1983 14.01.17 14:02:37: Maduar jedine z recesie a z nostalgie , ale veľa tvojich ročníkov nedá na nich dopustiť , záleží aký mal matroš a na aké disco v 90" chodil ...
Tuhle sračku jsem slyšel tento týden v rádiu. Cvakal jsem mezi stanicemi a na Piss parádě to bylo snad na 6. místě. Takové věci se ještě dnes někam umisťují? To je snad vtip.
Krásná písnička, jen je škoda když udělá cover něčeho tak má miliony shlédnutí (skyrim 18mil hobbit 3mil,...), ale když si napíše písničku tak "jen" 350 000. Sice je to pochopitelné ale taky docela smutné.
-> King 11.11.16 19:50:34: Když jsem před měsícem slyšel recenzi v tom smyslu,že Cohen si v podstatě složil vlastní epitaf a v jakémsi rozhovoru o novém albu pravil,že je smířen a připraven,bliklo mi,že David Bowie odešel hned po vydání Black Star. A ejhle... Tuhlevá v ranním Kolínským "traffic jamu" v komerci podléhajícím Čro zní "I'm Your Man. Sevřelo mě. A nemýlil jsem se. Byl dobrej...
-> Jirik_Tuňák1983: Čéče, slysel, ale asi to bylo tou pokrocilou hodinou, ale na poprve me to moc neoslovilo. Navic zase dalsi priklad myho oblibenyho doprasenyho masteringu - pravda, neni to aspon mistama takova prasarna, jako v nekterejch predchozich albech. Dam tomu jeste sanci :-) Mozna jsem jenom nemel na "Heurece " stastnou ruku pri vyberu souboru (deluxe ve flac), nekdy bejva v empetroskach poslouchatelnejsi verze...treba Blackstar (vinylrip) je proti normalni CD verzi tamtez uplne jina liga.
-> King: Jojo,"Dreams" ,"Let Me Be Free","Never Alone". Moc dobre to bušilo do palice,basy max a 2/3 výkonu Ono tenkrát všechny eurodance kapely vařily stejně. Ale hezky se na to vzpomíná SNAP,2 Unlimited,Twenty 4 Seven
-> ochoda: Ty "skreky" maji bejt jako ta zpivana afroamericka poezie :-) A "zezeleninovanej " znamena prejedenej salatu nebo to ma co docineni s thc? :-)
Jinak si "dvuch bratěv na četvjortom etažé " dokazu pistit i za strizliva a ve Flacu, protoze i sebevetsi sracka z mladi potesi :-)
-> krtik: Jako jooo, ale když seš trošku zezeleninovanej a máš upito a hraje to v topový kvalitě z gramecu a ty seš jen vyvalenej na starý peci. Top atmosféru navozujou ty skřeky.
-> King: Adresuji to hlavně tobě, páč vím, že ty to naposloucháš a oceníš.
Poslouchám teď potřetí poslední album Lady Gaga - Joanne a dávám teď 8,5 / 10. Předpokládám, že tohle jsi od ní asi ještě neslyšel. U některých songů líznuto i country, dost kytarovek. Má tam i písničku s Florence Welch, to zase pro U-geena. Z mého pohledu by se dalo říci, že se našla zase v něčem jiném, příjemné překvapení. Pak poreferuj.