skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
-> J3STER 12.06.17 23:43:36: Další důkaz toho co by někteří vůbec dělat neměli, to bylo strašný už v té době. 

Poslední dobou hodně poslouchám MUDr. Riffa a jeho pacoše v ordinaci.. Někdy dost zajímavé :)
www.casrock.cz/kategorie/ .../mudr-riff
Jinak rádio čas rock poslouchám v práci a zaplať pánbůh, že tady takovou stanici máme..
Normální moderátoři a poctivá muzika :)
Jinak dnešní večer jedu thrash :)
www.casrock.cz/kategorie/ .../mudr-riff
Jinak rádio čas rock poslouchám v práci a zaplať pánbůh, že tady takovou stanici máme..

Jinak dnešní večer jedu thrash :)
-> Jirik_Tuňák1983:

-> Nwkt: To jsi neměl, už takhle mám za ty roky vůči Polákům vypěstovaný blok.
To pustím zítra kolegům, podle mého uslyším mnoho výrazů pro pohlavní orgány a očekávám minimálně jednu rozkopanou krabici na kancelářský papír. 

-> Nwkt: Minulej tejden jsem byl nucen šaškovat na meetingu se zákazníky, kde se mj. stavěl i takovej budník pro prezentaci SW produktů. V hotelu ho montovala parta mladejch polskejch maníků a z nějakýho chrastítka si k tomu pouštěli echtovní polskou popinu. Tenhle žánr má u mě na dlouhou dobu po piči! :-))
-> Nwkt: diky tomuhle si skoncil u Passatu jo?
-> Nwkt: Věděl sem, že v Polsku je LPG oblíbené, ale tohle už hraničí s úchylkou.
Nicméně pěkný holky, to se musí nechat.

-> Jurdaj: zachvilu končí rockova republika kde to hravaju
Na některé věci není člověk nikdy příliš starej.
cs.wikipedia.org/wiki/Und erworld_(hudebn%C3%AD_skup ina)

cs.wikipedia.org/wiki/Und erworld_(hudebn%C3%AD_skup ina)
Já teď poslouchám hodně takovej místní projekt, docela mi sedi hudba kterou hrajou.
Nehrajou tam porad deset stejnejch proflaknutejch pisnicek dokola, ale spoustu i mene znamejch veci, treba mladejch kapel
radioorlicko.cz/o-radiu
Nehrajou tam porad deset stejnejch proflaknutejch pisnicek dokola, ale spoustu i mene znamejch veci, treba mladejch kapel
radioorlicko.cz/o-radiu
-> J3STER:
Tomu bych i rozuměl.

-> Jozka: Tenkrát, když jsme měli embéčko s tím že ho budu jednou chtít zrenovovat, mě tato píseň značně iritovala.

-> J3STER:
Taky neznám - budu si muset doplnit mezery ve vzdělání..

-> J3STER: super

-> J3STER:
To si pamatuju, ze Mladek delal v ranejch devadesatkach reklamy pro LAS a jedna bezela i na ČT: "...v LASu meli na Avii snad uplne vsecko, dojetim jsem plakal jak petilete decko!" :-)

-> J3STER:

-> krtik: jako by som nic nepovedal 

-> castrol 19.03.17 17:58:59: Tak čůč
.

-> krtik: no ne nechcel 

-> Pavel P..: Jdu si zahrát MafiiII.

-> Michal N 283 - zrušená registrace 16.03.17 22:37:11: Tak si to pamatuji správně. 

-> Jirik_Tuňák1983: https://www.youtube.com/w
atch?v=ReqPNqp8v14 si mi připomněl toto, z NFSU2 topka
-> Jirik_Tuňák1983: ja si na tomto štýle idem už od detstva...niekedy od roku 2000/2001 :D ...hlavne na kapelách, kde basáci používaju Fender Precission...tá je nádherná...s Avril bol ženatý gitarista Derryck Whibley