skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
-> Tomaso435 26.05.18 10:17:58: Kdepak, některé části patří k této písničce. Jinak se mrkni třeba na Trezor a uvidíš. 

-> Jirik_Tuňák1983: to bude tím že to není klip, ale vystoupení který je jiný spojení s origo písničkou 

-> Tomaso435 25.05.18 21:00:46: U těch starých klipů je legrační, jak se jim skoro pokaždé rozjíždí playback s obrazem. 

-> Jirik_Tuňák1983:
Sice tenhle blicí styl nemusim, ale vzhledem k tomu že se mi místama líběj třeba Korpiklaani, který mě teda tyhle těžce připomínaj, tak musim říct, že dobrý. Rozhodně lepší úroveň, než v Rusku oblíbenej Хард Басс.
Sice tenhle blicí styl nemusim, ale vzhledem k tomu že se mi místama líběj třeba Korpiklaani, který mě teda tyhle těžce připomínaj, tak musim říct, že dobrý. Rozhodně lepší úroveň, než v Rusku oblíbenej Хард Басс.
-> King: aha:D já se spkojím jen s tou píčovinou :)
-> Tomaso435: To neni uplne presne. Obycejna picovina v cloveku obvykle nevyvola pri sledovani pocit “trapna “ - proste cringe :-)
-> King: pustil sem si dvě videa a zřejmě se jim to nepovedlo mi to uplně vysvětlit
dle mýho by stačilo říct píčovina a sem spokojenej

-> Tomaso435: V nasem veku se clovek nejlip uci na pripadovych studiich, je to lepsi nez nudne definice. Zadej si na YT “ cringe compilation “ a pochopis :-)
-> King 28.03.18 21:27:16: a co to znamená? :-D
-> Jirik_Tuňák1983: Taxem to klukovi pustil a pozadal ho o jednoslovny hodnoceni. No samozrejme! 

-> Tomaso435: Moje deti by asi rekly: “cringe! “ :-)
-> U-Geen: Zrovna jsem to tady chtěl sdílet.Pecka píseň.Prostě vůz škoda má charakter. 

-> U-Geen: ty vole
Na ČT ART jsou teď Beach Boys 50 let a furt jim to zpívá.
-> Klubko_ 07.03.18 21:45:35: Ano, Letty tam zamáchala v 1. díle klíčem nad motorem té Supry a prohlásila, že to utáhla dvanácti ňůtnama.
Tím by tak natáhla hodinky.
Co tam bylo v originále, nemám tušení. Ale cz dabing byl vůbec zásobárna kokotin.