skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co říkáte na Saxo Vts / P 106 S16 ?
prohledat
57 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 03.11.2005 do 05.11.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> Jirik: Jak sem psal my máme už druhou v dýzlu a švára má 1.4ku a max spokojený...dneska sem s naším kombíkem najel přes 150Km a perfektně a dost rychle sem jí dostal do ruky, zvyká se na ní pěkně a jede taky super

-> Crack: hej hej, sak ja nic

-> formelak: není to zas až tak plná výbava,chyběj tomu některý vychytávky co maj jiný 306ky,třeba zpoždovač osvětlení+stmívač a ted si na nic jinýho nevzpomenu
-> Jirik: jo to je taky solidní,prd to žere,jede to dobře,jen vyšší pojistka.306ka je vůbec kára...ale tu nápravu nemá jen 306ka,saxo a 106ka ji má taky

-> Jirik: jo to je taky solidní,prd to žere,jede to dobře,jen vyšší pojistka.306ka je vůbec kára...ale tu nápravu nemá jen 306ka,saxo a 106ka ji má taky
-> Jirik: ja bysom kupil P306 1.6 Roland Garos........
Plna vybava, koza, klima a vsetko co si prajes a luxusneeeeeeeeeeeeee
Plna vybava, koza, klima a vsetko co si prajes a luxusneeeeeeeeeeeeee
-> Jirik: ja myslim ze tim bys nic nezkazil je to v pohode
-> Crack: A co Peugeot 306 HDI ?
Samonatáčecí zadní náprava, brutální krouťák... hm ?
Viděl jsem v bacárech za skvělé ceny f plný palbě.
V testech i dlouhodobých to víc než chválili.
Samonatáčecí zadní náprava, brutální krouťák... hm ?
Viděl jsem v bacárech za skvělé ceny f plný palbě.

V testech i dlouhodobých to víc než chválili.

-> MATTESS: záleží na tom jak s tím kdo jezdí
-> Jirik: Co vim, saxo 1,6 VTS dost chlasta..... Taky jsem po saxu pokukoval, nakonec jsem zvolil vetsiho brachu, kterej tehdy vysel na stojno, jako stejne stary saxo
-> Crack: Mě to je taky jedno. Není to moje
Ale je to dotažený z německa tak je možný že to nějaká bourajda byla...

-> honzam: no já nevím,když se kouknu na ty fotky z toho tvýho webu,tak to tak vidím,no lae to je jedno
-> Jirik: No já přímo neznám tenhle typ, ale...celá rodina a příbuzný (kromě mě černé ovce
) mají povětšinou Pažouty : Táta 306 combi TD, švára krátkou 306ku....ségra 106ku a strejc 406ku...fakt spolehlivý auta....zatím se nikomu nic nevysralo (významějšího) než klasika čepy a strejcovi palivová pumpa...kdybych měl prachy tak du taky do pažouta a to 406 coupe

-> Crack: To není jeho ale jeho rodičů
Bok to jiný nemá. To dělá ta fotka... A taky ten bok je špinavej...

-> honzam: 165ky tak na zimáky,ale chtělo by to aspon 14ky,žádný neplánuje?
-> honzam: no podle barvy,se koukni na rozdíl dveří o boků
-> Crack: podle čeho poznáš že byla stříkaná? No 13tky 165/70 je fakt málo

-> honzam: jo jo a ještě tomu chyběj kola :) no je to sportovní paket.Koukám že už byla stříkaná
ale jinak pěkná!

-> Crack: Tak to je stejný jako ta kámošova 106ka. Je to nějaký sportovní paket. Asi se to dávalo i na slabší verze. Oni to mají na 1,4
jo ještě jsem zapoměl na 1,1sport,ta má taky věšechno sportovní,jen slabší motor,ale to je spíš takovej kompromis
-> honzam: no tak když si to koupím,tak nevěřím tomu že budu někdy sedět vzadu

-> Crack: Je to malý. Uvnitř se nedá ani sedět. Vepředu jo ale vzádu je to o hodně horší než 120
-> honzam: ono to malinký vypadá,ale zas tak malý to není
Necetl jsem to vsehcno ...ja jen ze kamos tedka koupil Saxo VTS 1.6 ale 8V. Rikal ze to je pila. Jeho foter ma SUBARU STi WRX a jasne ze se to stim neda srovnavat ale rikal ze to celkem ma nektere vlastnosti toho subaru :)) Prej to celkem pekne sedi, na to ze to ma jen 900kg tak to jede hodne slusne s tou 1,6 takze si to pochvaluje.Osobne jsem s tim jeste nejel ale mozna o vikendu si s tim sjedu.;)
-> Jirik: Kámoš má P106 1,4 několikrát jsem to řídil a jede to dobře. Můžeš se na něj podívat na www.peugeot106.wz.cz
Sedí a jezdí to dobře. Akorát se jim posrala elektrika u motoru + nějaká blbost v motoru a stálo to přes 10tis.
Což docela nepotěší. Ale jinak je to suprový mrňavý autíčko. Bral bych ho asi radši než to Saxo
Sedí a jezdí to dobře. Akorát se jim posrala elektrika u motoru + nějaká blbost v motoru a stálo to přes 10tis.

-> Crack: hm ale to podtim na 1,4 ti sere kocka musis cist presne instrukce

-> Crack: joo koukam ze ten odkaz nefunguje
tak si tam normalne vlez dal sem vyhledat peugeot 106 nastavil pocet dveri na 3 a palivo na benzin a pak je to jak sem uvedl nize ale treba kdybys byl na ICQ tak by sme tu nemuseli zahlcovat forum

-> havlik: to není GTíčko,to je ta 1,4 sport
-> havlik: ne
-> Crack: tak co mas?
-> Crack: strana 5
-> Crack: auto.atlas.cz/titan/ojeta
.jsp?A_N=N&...
tady sem nasel je to na strance a tam to najdes jednina 106 GT 1.6 16V klima a na strane 7 je to rally jak proklamoval kirri
tady sem nasel je to na strance a tam to najdes jednina 106 GT 1.6 16V klima a na strane 7 je to rally jak proklamoval kirri
-> kirri: jo na rally sem zapoměl,ale tpo je odlehčená verze

-> havlik: dej prosím odkaz
-> havlik: tedka sem nasel jednu 106 tu 1,6 16V r.v.2000, s klima cena 59000tis s tema plastama VTS
ale ma jednu vadu je to totalka
ale ma jednu vadu je to totalka

-> Jirik: no tak presne takhle sem to myslel

-> Jirik: ja ti muzu pucit rudeho dabla, pro zacatek je to hatchbacka s motorem v predu i nahonem
tudiz uplne naprosto stejny jak VTS i S16 a jeste me reknete ze ne

tudiz uplne naprosto stejny jak VTS i S16 a jeste me reknete ze ne

Nebo aby pučili. 

-> Jirik: to se spis v tom povoz abys vedel do ceho des
-> Crack: a pak sem videl jeste 106 Rally

Hmmm hmm. Já budu muset říct klukům aby mě v tom povozili... 

jo jinak saxa sou: vtr 1,4 75koní 1,6 vtr 88koní vts 1,6 16V 120koní,peugeoti: sport 1,4 75koní a GTi(S16) 120koní pak je ještě 1,6ka to je SX ale to je normální auto se silnější motorem,nemá takovej podvozek,sedačky,lemy,nár
azníky atd... i ty 1,4ky jedou hodně dobře,protože je to lehký auto a je to dobře zpřevodovaný
jako taky s tím jde jezdit za víc než za 8,ale taky i mín :) tohle byl průměr...jo a podotýkám že obě auta,nebyli ničím sprzněný,čistej originál,jak má bejt
-> Jirik: jel sem obojím, 106ka byla GTičko 1,6 16V takže 120 koní a to saxo bylo VTRko 1,6 s 90koníkama.Tech sax s 1,6 16V je mín a cenově vychází líp peugeot a je jich víc.Ten neugeot je pila,zrychlení uplně suprový,v zatáčkách to krásně sedělo a spotřeba 8l
což mě příjde uplně suprový.To saxo jelo taky velmi slušně a podle mě teda sedělo uplně stejně.Ono záleží jak se o to kdy kdo staral a jak to na tom celkově je.Tyhle auta potřebujou velkou péči,která dost stojí,ale zase to pak auto pěkně oplácí :)

-> Jirik: tak muzes na go.icq.com

-> Jirik: A v práci ho nemam inštalnuté.
Svým způsobem i preventivně, abych taky něco dělal .
Svým způsobem i preventivně, abych taky něco dělal .

-> Crack: A s čím jsi jezdil ?
Já dnes na kvíkvécé nemužu, neboť jdu na posezení a pifko s kámošem, kteréhožto jsem neviděl eeee, 1/2 roku.
Já dnes na kvíkvécé nemužu, neboť jdu na posezení a pifko s kámošem, kteréhožto jsem neviděl eeee, 1/2 roku.

napiš kdyžtak na icq,to je asi na delší povídání

-> Crack: Povidej 
Právě že je to skoro stejné, tak nevím co by bylo lepší.
P 106 S16 (1.6 16V) a nebo to Sexo VTS.
Co se týká zpracování apod.
Viděl jsem obojí a seděl v tom, ale ještě v tom nejel. Obojí byly poslední modely. Krásně nizoučké. Oba majitelé jsou s tím navýsost spokojení.

Právě že je to skoro stejné, tak nevím co by bylo lepší.
P 106 S16 (1.6 16V) a nebo to Sexo VTS.
Co se týká zpracování apod.
Viděl jsem obojí a seděl v tom, ale ještě v tom nejel. Obojí byly poslední modely. Krásně nizoučké. Oba majitelé jsou s tím navýsost spokojení.

-> wekky: Jeden pán si u nás koupil Saxo VTS 1.6 16V.
Je to rok 2000 a je to krásně placatý.
Ta 1.4 o které mluvíš je ještě asi před faceliftem, byla dost vysoká oproti tomuhle.
Je to strašně líbivý, má na tom vínovou červenou... Hmm.
Žere to wenig a jede to prý jako švihadlo, totiž žihadlo.
A nebo koupíme Logéna.
Je to rok 2000 a je to krásně placatý.
Ta 1.4 o které mluvíš je ještě asi před faceliftem, byla dost vysoká oproti tomuhle.
Je to strašně líbivý, má na tom vínovou červenou... Hmm.
Žere to wenig a jede to prý jako švihadlo, totiž žihadlo.

A nebo koupíme Logéna.