skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Už ty policajty nechápu...
18:59:30
25.10.2005
25.10.2005

Honza M
-> Jirik: Dobrý. Asi se jim to líbilo... 

08:40:21
25.10.2005
25.10.2005

Majkl
-> Jirik: 

22:50:33
24.10.2005
24.10.2005

Jirik - zrušená registrace
Já jsem vyjížděl z garage. A jak jsem vyjel ven a zůstal stát před ní (děda stál v domovních dveřích a koukal), tak za mnou zastavili policajti ve Feldě.
Vnitřně mi zahučelo v uších, řekl jsem si : "P**o, je to v čudu, sotva jsem to vystrčil z garage, už mě mají."
Chcípnul jsem to a vystoupil.
Policajti popojeli, zastavili se bokem rovnou vedle boku mého auta. A oba se ke mě naklonili, byli ode mě a mého káru tak metr.
Půlky jsem měl vostře ztažený. A pak to přišlo....:
Policajt natáhl ruku, ukázal na Tuňáka, široce se usmál, vztyčil palec a pokojně odjeli.
Měl jsem radost jak nevím co a děda se ve dveřích řehtal.
Takovýhle jsou zlatí.
A já tam vyjížděl na sytič z garage K&Nko syčelo na celou ulici, lauf brumlal, kola jako kráva a nakonec to takhle dopadne.
Gut.
Vnitřně mi zahučelo v uších, řekl jsem si : "P**o, je to v čudu, sotva jsem to vystrčil z garage, už mě mají."
Chcípnul jsem to a vystoupil.
Policajti popojeli, zastavili se bokem rovnou vedle boku mého auta. A oba se ke mě naklonili, byli ode mě a mého káru tak metr.
Půlky jsem měl vostře ztažený. A pak to přišlo....:
Policajt natáhl ruku, ukázal na Tuňáka, široce se usmál, vztyčil palec a pokojně odjeli.
Měl jsem radost jak nevím co a děda se ve dveřích řehtal.

Takovýhle jsou zlatí.
A já tam vyjížděl na sytič z garage K&Nko syčelo na celou ulici, lauf brumlal, kola jako kráva a nakonec to takhle dopadne.
Gut.

21:52:17
24.10.2005
24.10.2005

J.TuneR
Neni to primo k tematu,ale dneska jsem si byl kupovat new vyfuk a pri tom jsem byl svedkem jak policajti v uniformach a sluzebni oktavkou prijeli do Revila a rikali:(Zamestnanec Revila a Policajt)
P:Je tohle auto cisty?(jako jestli je kradeny nebo ne)
Z:Jo je,aspon doufam.
P:Co tam je za upravy?
Z:To co vidite(plasty, snizeny, 17''litaky,cerny okna,clonitko,atd.) jinak upravenej a vymenenej motor za lepsi,atd.
P:Jak tu dlouho stoji?
Z:Asi dva mesice.
P:Jo,to beru,tak kolik za to?
...
A to ostatni jsem uz neslyselu,docela mazec a aspon kdyby neprijeli se sluzebakem a ve fracich.Ale nevim co to chteli kupovat,to jsem bohuzel moc nerozeznal.
Tak at nas nemrdaj za nejaky upraveny kary,kdyz se jim doma vali taky nejaka natunena kara a o hodne vic s vecma bez atestu.
P:Je tohle auto cisty?(jako jestli je kradeny nebo ne)
Z:Jo je,aspon doufam.
P:Co tam je za upravy?
Z:To co vidite(plasty, snizeny, 17''litaky,cerny okna,clonitko,atd.) jinak upravenej a vymenenej motor za lepsi,atd.
P:Jak tu dlouho stoji?
Z:Asi dva mesice.
P:Jo,to beru,tak kolik za to?
...
A to ostatni jsem uz neslyselu,docela mazec a aspon kdyby neprijeli se sluzebakem a ve fracich.Ale nevim co to chteli kupovat,to jsem bohuzel moc nerozeznal.
Tak at nas nemrdaj za nejaky upraveny kary,kdyz se jim doma vali taky nejaka natunena kara a o hodne vic s vecma bez atestu.

15:25:51
24.10.2005
24.10.2005

Stepix
-> kirri: ups
-> hrňa: no jasne, si myslim ze vetsina z nas ma u i bezny silnicni kontroly pekne stazeny pulky
-> hrňa: no jasne, si myslim ze vetsina z nas ma u i bezny silnicni kontroly pekne stazeny pulky

15:19:45
24.10.2005
24.10.2005

cutik
-> Bagrr: Tak to je pekny...skoda ze je to täkova rarita...-> kirri: mas stesti...

13:47:55
24.10.2005
24.10.2005

hrňa
-> Stepix: No spíš bych řekl že bys byl rád že ti nedal flastr a držel bys hubu...
-> Bagrr: Tak mi s M.I.K.Im se stalo něco podobného. M.I.K.I řídil svého rapida a ja byl jako spolujezdec, jak nás ten cajt, viděl z dálky, tak si z celého houfu vybral jen nás, spíše vypadalo že se chce podívat, protože jak se zeptal na upravy a my mu řekli že zatím nic, jen jak to vidí, tak se ušklíbl a pry že by to chtělo motor fabii, nebo aspň felu. Náhodou jsme se ho zeptali jesli má taky něco doma, tak pry udělané ero. No ale M.I.K.I, ten by ze začátku nebyl schopny se ani podepsat, tak ho tam musel ten policajt uklidňovat že to je jen kontrola dokladů, že nemusí mít z ničeho strach, fakt mazec. SORRY M.I.K.I
-> Bagrr: Tak mi s M.I.K.Im se stalo něco podobného. M.I.K.I řídil svého rapida a ja byl jako spolujezdec, jak nás ten cajt, viděl z dálky, tak si z celého houfu vybral jen nás, spíše vypadalo že se chce podívat, protože jak se zeptal na upravy a my mu řekli že zatím nic, jen jak to vidí, tak se ušklíbl a pry že by to chtělo motor fabii, nebo aspň felu. Náhodou jsme se ho zeptali jesli má taky něco doma, tak pry udělané ero. No ale M.I.K.I, ten by ze začátku nebyl schopny se ani podepsat, tak ho tam musel ten policajt uklidňovat že to je jen kontrola dokladů, že nemusí mít z ničeho strach, fakt mazec. SORRY M.I.K.I
13:40:34
24.10.2005
24.10.2005

kirri
-> Stepix: Ford Mondeo

13:23:27
24.10.2005
24.10.2005

Stepix
-> Bagrr: tak ten urcite nebyl z budejc
-> kirri: bych mu slusne odpovedel ze to se jen tak nerozpadne jako naka bila filcka nebo fabie, nebo cim tam vubec byl... jestli ne pesky
-> kirri: bych mu slusne odpovedel ze to se jen tak nerozpadne jako naka bila filcka nebo fabie, nebo cim tam vubec byl... jestli ne pesky

12:39:23
24.10.2005
24.10.2005

kirri
-> Bagrr: paradicka, taky me staveli je to celkem nedavno, jel sem jako prase jeste nez skoncila obec, jinak sem jel 60kou ale trosku sem na to hnacl a tak me v zatacce staveli:
P: dobry den pane ridici
J: zdravim (to sem asi trosku prehnal, ale ulitlo mi to:))
P: Vase doklady a doklady od vozu..
J: jasne
P: (po asi 5 minutach co me obesel auti), vite jaky prestupek jste spachal?
J: neeeeee opravdu netusim
P: v obci kde je povolena 50ka a ted dokonce 30km/h kvuli stavbe jste jel (62km/h)
J: no jo ja se omlouvam, ja si to neuvedomil
P: vidim ze jste byl na tuningovych srazech......
J: (3 nalepky (Brno, Besiny, Rozkos) no na nejakych sem byl, to je pravda
P: tak mi otevrete kapotu
J: tichej smich
P: hahahahaha (asi 2 miunuty se smal) s timhle jezdite na takovyhle akce? a to se vam nerozpadlo?
J: mirne nasranej sem rekl ze NE!
P: prosimvas jedte a jeste jednou Vas potkam .... blablabla)
J: diky naschle
Mel sem stesti jako svina:) a policajt se smal jeste kdyz sem odjizdel
P: dobry den pane ridici
J: zdravim (to sem asi trosku prehnal, ale ulitlo mi to:))
P: Vase doklady a doklady od vozu..
J: jasne
P: (po asi 5 minutach co me obesel auti), vite jaky prestupek jste spachal?
J: neeeeee opravdu netusim

P: v obci kde je povolena 50ka a ted dokonce 30km/h kvuli stavbe jste jel (62km/h)
J: no jo ja se omlouvam, ja si to neuvedomil
P: vidim ze jste byl na tuningovych srazech......
J: (3 nalepky (Brno, Besiny, Rozkos) no na nejakych sem byl, to je pravda
P: tak mi otevrete kapotu
J: tichej smich
P: hahahahaha (asi 2 miunuty se smal) s timhle jezdite na takovyhle akce? a to se vam nerozpadlo?
J: mirne nasranej sem rekl ze NE!
P: prosimvas jedte a jeste jednou Vas potkam .... blablabla)
J: diky naschle

Mel sem stesti jako svina:) a policajt se smal jeste kdyz sem odjizdel

12:10:04
24.10.2005
24.10.2005

Tuxik
mazeeec 

11:32:14
24.10.2005
24.10.2005

havlik
-> Bagrr: No tak tim se vse vysvetluje holt fanda a chtel delat ramena aby to vypadalo

11:31:22
24.10.2005
24.10.2005

Bagrr
Njn, a dneska ráno sem ho patkal, jak si to valí proti mně s hustě udělanou škodnou:o)))
11:29:26
24.10.2005
24.10.2005

Bagrr
-> Majkl: Takový kdyby byli šici
Ale většinou je to fakt že mě zjebou jak malýho kluka za kouření....
-> havlik: Taky si říkam...
Ale většinou je to fakt že mě zjebou jak malýho kluka za kouření....-> havlik: Taky si říkam...
11:28:35
24.10.2005
24.10.2005

Doyle
-> Bagrr: tak to jo,to bych si taky přál takový přístup.Jde vidět že se vyznal

11:25:26
24.10.2005
24.10.2005

havlik
-> Bagrr: Huste docela klika
11:24:44
24.10.2005
24.10.2005

Majkl
-> Bagrr: tak to byl naprostej pohodář

11:23:22
24.10.2005
24.10.2005

Bagrr
Dycinky když mě tito pánové v modrém zastavili tak sem mohl očekávat slušnou jebačku....
Ale včera no to byste nečekali....
Včerejší rozmluva s pouličním manem při kontrole:
P: Dobrý večer, nehraje vám to ňák nahlas?
B: Ani ne, mam to jen na půlku:o))
P: A kde máte zadní sedačku?
B: No právě sem před chvílí koupil od kámoše tu bednu, tak jí vezu domu a zkoušim jak to hraje:o)))
P: No tak to trochu ztlumte a pojďte nám ukázat motor....
B. (v duchu pro sebe): A kurva....
P: No pěkně to máte zabudovaný toho favorita a máte tam alespoň vlečku a pětikvalt?
B: Nemam, ale pracuju na tom...
P: To vás chválí a budete tu vlečku vyztužovat?
B: No budu, páč nechci mít Áčka:o))
P: A co motor má ňáký úpravy?
B: Ne, ale rád bych sehnal 742.136:o))
P: A to byste tu 742jku nechaj seriovou nebo by byly ňáký ty úpravy? A co exteriér, budou ňáký plasty?
B: No ta 742jka by šla trošku upravit:o)) A plasty nee, protže nechci na sebe lákat pozornost
P: No na nalákání pozornosti stačí ta muzika:o)) Tak naschledanou....
Ale včera no to byste nečekali....
Včerejší rozmluva s pouličním manem při kontrole:
P: Dobrý večer, nehraje vám to ňák nahlas?
B: Ani ne, mam to jen na půlku:o))
P: A kde máte zadní sedačku?
B: No právě sem před chvílí koupil od kámoše tu bednu, tak jí vezu domu a zkoušim jak to hraje:o)))
P: No tak to trochu ztlumte a pojďte nám ukázat motor....
B. (v duchu pro sebe): A kurva....
P: No pěkně to máte zabudovaný toho favorita a máte tam alespoň vlečku a pětikvalt?
B: Nemam, ale pracuju na tom...
P: To vás chválí a budete tu vlečku vyztužovat?
B: No budu, páč nechci mít Áčka:o))
P: A co motor má ňáký úpravy?
B: Ne, ale rád bych sehnal 742.136:o))
P: A to byste tu 742jku nechaj seriovou nebo by byly ňáký ty úpravy? A co exteriér, budou ňáký plasty?
B: No ta 742jka by šla trošku upravit:o)) A plasty nee, protže nechci na sebe lákat pozornost

P: No na nalákání pozornosti stačí ta muzika:o)) Tak naschledanou....