Je to dlouhý, ale čtěte.

prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 07.10.2005 do 09.10.2005, založil/a Don Carlos
řadit dle data
22:47:05
09.10.2005
Don Carlos
Blbečku, přiznej se, nebo z tebe udělám55 , ale ty už tak skoro vypadáš, když chodíš jak ...
22:37:01
09.10.2005
jate-line
Tak se přiznej blbečku, žes to četl!?1933 Nebo že by Msn? 24
22:27:26
09.10.2005
Don Carlos
-> jate-line: To by bylo super a už bych to nemusel řešit. 65
22:24:30
09.10.2005
jate-line
-> Don Carlos: Třeba chodí na virt a přečetl si tohle...3
22:19:45
09.10.2005
Don Carlos
Pozor! Fuchtle umyla nádobí. Blbeček tam od pátku nebyl. Už něco asi cítí. Fuchtle se mi těžce vyhýbá. Zítra donesu sklo na stůl. Samozřejmě i účet s příplatkem. A když nebude chtít cálovat, tak mi držte palce. Nebo spíš fuchtli. Dám vědět, jak to dopadlo.
09:21:21
09.10.2005
REMIX
Mě se zamlouvá to oznámení rodičům (ale od blbečkovi manželky) ti mu to vysvětlí, protože nenechají svou dceru trpět!! Udělají mu takové peklo, že si to zase rozmyslí. A jestli v tom bude Fichtl pokračovat, tak bych šel pryč s bytu a ať si to pak platí jak chce....jenom je blbé, že to je sestra, mě kdyby se to stalo, tak si to s ní pořádně vyříkám!!
15:42:03
08.10.2005
fine_ray
-> Don Carlos: velmi jednoduché řešení.. odstěhovat se 4 lepší neni! Zbytek se vyřeší za pochodu, ale stěhování musí bejt první, z podobné zkušenosti 52 Teď jen záleží jestli Fuchtle (a po té výměna zámků), nebo Lala.
15:19:30
08.10.2005
jate-line
-> Don Carlos: Tak když teda ten blbeček se chce s tebou seznámit, tak proč né! Jen mu hned taktně naznač kdo je tam pánem!Pomalu mu budeš muset vysvětlit, že to se teda nedělá(jen tak se nastěhovat do bytu aniž by se nějak přičinil), že by se měl nad sebou zamyslet (kvůli ženě) a hlavně kvůli fuchtli, když už teda lála musí s ní bydlet, zda ji nechce ublížit apod.Ale už se asi stalo, fuchtle mu asi důvěřuje víc než vlastní sestře, aby nebyla ještě horší, v případě, že ho kopneš do prdele! Ale hlavně budeš muset něco dělat, protože časem to bude horší a horší pokud se fuchtli v hlavě nerozsvítí...8
23:48:22
07.10.2005
Bedřich - zrušená registrace
-> Don Carlos: Pěkně bych si ji posadil před sebe a všecno co jsi napsal bych jí řekl.Když Fuchtle bude protestovat všechno co má od Laly bych jí zabavil a stolek nechal zaplatit(a bude ráda že jí zbydou čtyři stěny),v práci požádal o přeložnení nebo jinou spolpracovníci.
20:39:47
07.10.2005
Don Carlos
Asi je to částečná slabost. Hodně věcí jí Lala vyčítá atd.Ale taky hodně věcí ignoruje. Je moc hodná. I na jiné. Ale asi to bere, že sestra je sestra. Toho blbečka bych nejradši chytil pod krk a hodil oknem. (je to 4. patro) Jenže nevím, či by to neudělal v tu chvíli on mně. Navíc, nejsem žádný svalovec a není to můj styl.Chce se se mnou seznámit,tak možná bude příležitost. Jenže, co mu povím?Navíc si s ním ruku nepodám. S ním ne! Anonym je špatné řešení. Už i s tím jsem počítal, ale... Spíš jsem chtěl vyhrabat jeho svatební oznámení a zavolat a normálně si s jeho rodiči promluvit. Jenže hrabte se fuchtli ve věcech. A třeba to už vyhodila. U nás se bydlení shání těžko, proto nechci, aby se stěhovala. A je to hezký byt. A taky to musím udělat tak, aby tím nějak neublížil Lale.8
20:23:48
07.10.2005
Boss
-> Don Carlos: A proč se stěhovala? Jako chápu, že je to sestra, tak to lala vidí třeba zase o něco jinak než ty, třeba jí to až tak nevadí. Každopádně je to z její strany slabost, když se nechá takhle jebat. Takže bych se prostě odstěhoval, práci bych přežil, je to 1/3 dne..ona si fuchtle jednou tímhle stylem dosti nabije držku a třeba se jí pak v hlavě rozsvítí..
20:22:29
07.10.2005
manijak
zbavit se blbečka, např anonymním dopisem pro jeho ženu... a fuchtle tím pádem nebude mít co robit a vrátí se k tomu co má dělat...
20:04:21
07.10.2005
Don Carlos
-> Boss: Jenže z menšího bytu se vystěhovala sem. A navíc co v práci?Stejně ji tam bude skoro denně potkávat. Navíc je to masakr, když sedí spolu v kanclu. A Fuchtle se s ní nebude bavit. A to je taky masakr, když se s někým, s kým jsi třeba 5 hodin v jedné místnosti nebavíš.A ony spolu musí spolupracovat. Mají společné úkoly.A bez konzultování to nejde.
20:01:07
07.10.2005
Stepix
-> Don Carlos: Hustý, tak tohle je hodne nezavideni hodna situace. Fuchtyli bych zkusil nejakym zpusobem probrat, frajera bych kopnul mezi dverma do prdele a ende. Zadny zdlouhavy procesy. A nebo aby si Lala nasla (popř. ty ji nasel) mensi byt, kde by na najem stacila ona. Protoze kdyz se stretnes s blbosti tak je to hodne tezky... S nejakyma lidma se fakt neda rozumne domluvit. Tim pripadem bude urcite i Fuchtle... a na tyhle lidi bud agresivne nebo se jim vyhybat ci se od nich distancovat.
19:56:16
07.10.2005
Boss
Samozřejmě, tu nejlogičtější radu. Lala se odstěhuje do menšího bytu, kde bude bydlet sama a na fuchtli se vyprdne.
19:50:03
07.10.2005
Don Carlos
Chodím s holkou (říkejme jí Lala, pač dělá tuli tuli), která má sestru (mnou jemně nazývaná Fuchtle) a ta je jeden velký problém. Jen nevím, čí. Je toho tolik, že ani nevím, kde začít.
Jen dodám,že Lala je o 4 roky starší než Fuchtle.Pracují spolu v jedné kanceláři, Fuchtle na částečný úvazek.
Začnu tím, že se Fuchtle přestala naprosto bezdůvodně s Lalou bavit asi na jeden a půl roku. Ale to už je dávno (4roky). Další problém. Nedávno se Lala nastěhovala s Fuchtlí do bytu 3+1. Začalo to celkem v pohodě, až na to, že si Fuchtle zabrala bez jakékoli předchozí domluvy nejlepší pokoj. Fajn, beru. Ještě jí Lala dala televizi, pač má dvě. Beru. Takže za dobrotu na žebrotu, ale to není všechno.
Fuchtle se začala tahat s nějakým blbečkem, který se zrovna v tu dobu oženil!!!!!!!!! To už mi bylo divné. Ten magor je tam nastěhovaný pořád, pač to má asi 28 km z domu. Je mu asi 22 let. Viděl jsem ho jen jednou a to ještě venku na ulici a večer. Asi má v pr.deli vařečku, pač chodí jak naprcaný. V xichtě vypadá jak rozjetý ježek. Nevím, co na něm vidí, už měla o hodně LEPŚÍ chlapy. Jak povahově, tak vzhledově.
No ale: V pondělí Fuchtle nepřišla do práce, pač má zánět v očích. Mimochodem, každý měsíc alespoň jednou marodí. Dokonce řekla, že je ráda, že jí doktor našel revma, že se jí nikdo nebude vysmívat, že je hypochondr. No comment.
Takže jí Lala ještě milosrdně donesla oběd z práce, aby jí nepropadla stravenka za DVANÁCT korun. Jenže marod nebyl doma a přišel až k ránu. Takže Lala musí navíc krýt sestru v práci, že simuluje, páč se náhodou přišlo na to, že Fuchtlin blbeček má dovolenou a Fuchtle musí být s ním.
Další průser je v tom, že Lala má v práci uzávěrky a navíc nějaké kontroly a tím pádem práce jak na kostele. No a navíc musí dělat práci za Fuchtli. Tak si dovedete představit, co to je. A Fuchtle o tom navíc ví a ani jí nepomůže doma, když si tam Lala ještě bere práci.
Ve středu přijdu k Lale a čumím, a říkám, kam zmizel skleněný stůl, co má v pokoji? No prostě si Fuchtle sedla na skleněný stůl a co to mělo jiného udělat, než se rozletět. Ona totiž slečinka se musela jít dívat k sestře na televizi. V jejím pokojíčku je asi nějaká horší.Takže stůl Fuchtle schovala a tím to hasne. Mimochodem stůl je majetkem pronajímatelky bytu. Sestry jsou tam jen v nájmu.
Další věc: nájem se platí dopředu na 3 měsíce a Fuchtle si musela půjčit z práce. Nemluvě o tom, že na obědy v sobotu a neděli jezdí k mamince a té nedává ani korunu. Ještě jí vždycky vybere maso z lednice.Hlavně, že si imrvére kupuje hadry a kosmetiku.
Koš nebyla schopná od pondělí, kdy se válí doma vynést do popelnice, až začal smrdět. Po té ho chytla a dala před dveře, kde smrdí na chodbě. Nádobí je plný dřez a ta pipka ho neumyje. Lala chodí fakt pozdě z práce a už nemá sílu ani náladu něco uklízet. Tak to ji snad omlouvá.
Ještě pár drobností: Fuchtle bere Lale prášek na praní. Bez zeptání a jakékoli náhrady bere Fuchtle Lale jídlo, cukrovinky a jiné.Používá zadarmo její televizi, žehličku, rychlovarnou konvici, nádobí, kromě příboru, zabavila jí koberec, stůl,používá pračku a kdoví, co ještě.A ten kokot, co se tam teď zdržuje se snad prý ani nemyje. Ale určitě má nějakou spotřebu vody a elektřiny.A prachy žádné.
Už mně to tento týden dožralo, ale nevím, co mám dělat. Chudák moje přítelkyně to bojkotuje, pač je fakt utahaná z práce a je ráda, když si lehne a nic neřeší. Ona je taková, že ji ani moc věcí nenaštve. A taky proč by něco měla zakazovat sestře.Když každý přispěje trochou vody do mlýna, tak se dá všechno v pohodě zvládat. Ten půjčí to a ten zas toto. Já už to ale nedávám. Už jsem jí řekl, že se s tím musí něco udělat. Jenže není to tak jednoduché. Lala by sama musela táhnout nájem, kdyby se fuchtle odstěhovala. Já se k ní stěhovat nebudu. Není důvod a ani se mi nechce. A když se Fuchtle něco řekne, tak se pak klidně měsíc nebaví. Je totiž nějaká špatná z nějakého chlapa, se kterým se rozešla už hoooodně dávno. Píše si deníček několik let. Dostal se mi do ruky, nebudu kecat, četl jsem něco. Všichni lidé kolem ní jsou špatní. Její princ, který jí ublížil, ale i přesto ho miluje se jmenuje Štěpi. Myslím, že má fuchtle nějaké „duševní nachlazení“, pač si ji pamatuji jako fajn holku. Když se jí řeklo, že jí může současný její blbeček ublížit, když ublížil manželce, kterou má pár dnů, tak se na nás urazila a ještě měla na nás blbé kecy.
Taky mám strach, aby nedoletěl někdo od blbečkovi ženy a neudělal něco Lale, v domnění, že je to Fuchtle.
Na spoustu věcí jsem zapomněl, ale to by bylo na jednu knihu a ne na příspěvek do fóra. Postupně ještě možná přihodím nějaké věci, aby jste si udělali přesnější obraz o situaci.
Mátě někdo nějakou radu, jak tohle všechno řešit? Pište cokoliv, nadávky, urážky, rady i názory. Díky.
Extreme Tyres