skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Armin a Škoda Wrc
08:41:00
07.10.2005
07.10.2005

Sušenka
Ale zase pristi rok nepojede Peugeot, Citroen a snad ani Ford, tak to nebudou tak spatny misteni, no ne???

23:16:26
06.10.2005
06.10.2005

Bedřich - zrušená registrace
No tak nemyslímže by to měla být fáma.O Colinovi jsem četl taky.Černý tento rok končí tak snad to k něčemu bude.No a Škoda s rally zkončí jedině tehdy když nedostane prachy od koncernu.
23:10:48
06.10.2005
06.10.2005

VeTeV
ionak co se tyce Armina - tak to je kapitola sama pro sëbe - pro tym prinos 0, jezdecky uz je taky 0 a Skodovce by mooc pomohlo, aby uz sel do raichu a nemlel nesmysle o tom jak mu to porad nejde, ale ze ono to jednou urcite prijde....ja osobne jsme na jeho prohlaseni uz alergickej
BTW nekde jsme cetl nejakoü famu, ze Skodovka premejsli o angazovani Colina a Kopeckyho a nebo ze se na to asi spis vysere pac je to prilis draha sranda na to aby tam chlapci byli jen dopoctu
BTW nekde jsme cetl nejakoü famu, ze Skodovka premejsli o angazovani Colina a Kopeckyho a nebo ze se na to asi spis vysere pac je to prilis draha sranda na to aby tam chlapci byli jen dopoctu

21:47:45
06.10.2005
06.10.2005

lubor
já to myslel spíš tak,že šéf týmu by měl být čech,a ne"cizák".najít českého pilota,schopného dojíždět stabilně v první 5ce je kormě Kresty zatím stejně sci-fi(a i u něho je to s velkým otazníkem).O jezdce tu ale podle mě tak uplně nejde-i když Schwarz je teda opravdu"opora"z největších.Kdyby totiž měl tým špičkového managera se zápalem pro věc,který je ochoten obětovat pro uspěch vše,a jít až za hranice možností-neustále hledat rezervy,využívat do mrtě informace o konkurenci-učit se z chyb druhých vedne v noci--pak je Škodovka v bodování značek uplně někde jinde,než je teď.Kvalitní kouč je základ-sežene týmu nejlepší možné dostupné know-how,peníze,a samozřejmě jezdce.Kde stojí manažer za pendrek,je těchto věcí citelný nedostatek-a jen jediná to sama o sobě nezpraví.Ve škodovce je ještě ten problém,že vedení vyloženě protěžuje přestárlého pilota,který má svůj zenit už dávno za sebou--takový Muhlmajeruv"rodiný&q
uot;podnik.Když totiž nejsou výsledky,a pořád nepřichází žádná změna(a to radikální)-pak je všechno špatně.To platí jak v motorsportu-tak v běžném životě,-práci.
12:08:19
06.10.2005
06.10.2005

VeTeV
-> Jirik: hele a muzu si tam taky dat bramboru - nebo bramboracek? 

11:52:54
06.10.2005
06.10.2005

-> Jirik: Hele to do motorsportu investuje právě WV a když začali stavět Octavii WRC tak se všichni divili proč automobilka jako je Škoda která v koncernu WV plní konzervatiní a clasickou úlohu jezdí rally,když ve WV na sportovní úkol právě Seat.Ale podívej se na historii a je vidět proč právě Škoda,i když jim to teď nejde tak Hirvonen a Fabia jeli v Japonsku na 4.příčce a kdyby to nerozbil...(ale jo kdyby)
11:49:12
06.10.2005
06.10.2005

Jirik - zrušená registrace
....vim ne. To s tou bramborou jsme dělávali jako malí a pak se kochali tůrujícím sousedem z okna. 

11:48:11
06.10.2005
06.10.2005

-> Labros: jel jako šnek.
Měl hadr v sání a bramboru v laufu. 
Měl hadr v sání a bramboru v laufu. 
11:43:52
06.10.2005
06.10.2005

Labros
-> Jirik: Tak to bylo slovo muže 

11:42:46
06.10.2005
06.10.2005

Labros
Mimochodem, nevíte někdo z hlavy porovnání časů na stejný trati (jestli existuje) jaký se jezdily za časů 130RS, popř. 130LR, a dnešních? Jak tu bylo jednou to video jak letos Triner jel s 130RS, tak to ve srovnání s dnešníma auta působilo jako šnek, ale nevim jestli to bylo jen tím srovnáním nebo jestli opravdu jel jako šnek...
11:40:13
06.10.2005
06.10.2005

No já nevím, ale Fabii WRC se každou chvíli něco vysere, tuhle to nejde nastartovat, támhle něco odejde, pak zase něco upadne nebo praskne.
No já nevím, je to taky o financích, který má každá stáj k dispozici a v tom se Škodovka bude těžko rovnat s Fordem nebo Subaru.
Hlavně když je to nacpaný německýma součástkama, který jezdí i v jinejch autech, tak proč se to tak sere ?
Od té doby, co začaly jezdit Octavie a později Fabie, tak mě rallye přestala zajímat, dřív to mělo své kouzlo. 130 LR, RS. Feldy Kit Car, to bylo žrádlo. Každou chvíli špičková umístění.
Pak heeeeen, Octavie a Fabie, kolikrát to ani neodjelo ze startu. Ať s tím jdou do prdele, tohle není reklama pro automobilku, spíš vostuda jak cyp.
Kdyby se raději ve Škoda M. B. vysrali na podobně mohutné investice do Motosportu, kterej teď stejně stojí za schnilou píču a spíš se věnovali vývoji civilních vozidel.
Beztak by to chtělo už náhradu ohyzdné Fabie.
Seat má každou chvíli razantní facelift, nebo úplně nový model. Vzpomeňte IBIZY a CORDOBY od jejich vstupu do koncernu, Leona, Toledo.
Ať se jde Šáde M. B. vysrat. FUJ vostuda.
No já nevím, je to taky o financích, který má každá stáj k dispozici a v tom se Škodovka bude těžko rovnat s Fordem nebo Subaru.
Hlavně když je to nacpaný německýma součástkama, který jezdí i v jinejch autech, tak proč se to tak sere ?
Od té doby, co začaly jezdit Octavie a později Fabie, tak mě rallye přestala zajímat, dřív to mělo své kouzlo. 130 LR, RS. Feldy Kit Car, to bylo žrádlo. Každou chvíli špičková umístění.
Pak heeeeen, Octavie a Fabie, kolikrát to ani neodjelo ze startu. Ať s tím jdou do prdele, tohle není reklama pro automobilku, spíš vostuda jak cyp.
Kdyby se raději ve Škoda M. B. vysrali na podobně mohutné investice do Motosportu, kterej teď stejně stojí za schnilou píču a spíš se věnovali vývoji civilních vozidel.
Beztak by to chtělo už náhradu ohyzdné Fabie.
Seat má každou chvíli razantní facelift, nebo úplně nový model. Vzpomeňte IBIZY a CORDOBY od jejich vstupu do koncernu, Leona, Toledo.
Ať se jde Šáde M. B. vysrat. FUJ vostuda.
11:39:42
06.10.2005
06.10.2005

Labros
to se taky těšim
11:26:35
06.10.2005
06.10.2005

-> Labros: No ale z toho mi tak přišlo že Garde byl tak rychlý jenom proto že už na ostatních rally MS jel.A když došlo na přímou konfrontaci s Krestou byli na stejné úrivni.Počkej teď jsou na řadě dva asfalty a to je povrch který Krestoví sedí.Tak se uvidí.No a pokud pojede s Fabii Bengue tak to bude taky něco,ten frantík se doma bude chtít předvézt,teda pokud ti mamlasi z vedení ho k tomu pustí,a to že Bengue a Fabia asfalt umí bylo vidět na Monte,byl tam hodně rychlý..
11:12:23
06.10.2005
06.10.2005

Labros
-> Bedřich: neviděl ale četl, na telku bohužel nemám moc čas
11:02:39
06.10.2005
06.10.2005

-> Labros: Kresta jel minulý rok s Fabii Německo a nejel špatně,byl v první desítce,myslím osmý,ale pak to rozbil.
škodovka potřebuje jezdce který si auto nastaví podle sebe a pojede svoje,Tomi myslím žer toto moc dobře neumí a Ford už je vypiplané auto a to je o něčem jiném.Viděl jsi včera to japonsko??Kresta a Toni jeli oba poprve a jezdili stejné časy,druhou etapu jeli 5,5s od sebe...
škodovka potřebuje jezdce který si auto nastaví podle sebe a pojede svoje,Tomi myslím žer toto moc dobře neumí a Ford už je vypiplané auto a to je o něčem jiném.Viděl jsi včera to japonsko??Kresta a Toni jeli oba poprve a jezdili stejné časy,druhou etapu jeli 5,5s od sebe...
10:55:55
06.10.2005
06.10.2005

Labros
Ale abysme to nesváděli pořád jen na jezdce, měli tam třeba Gardemeistera a ani s ním to nebylo o moc lepší. Přitom letos s Fordem jezdí o dost lepší umístění než tenkrát se škodou, a je to taky "cizák." A Kresta se za volantem Fabky WRC taky mihnul, ne? někdy před dvěma lety. Tenkrát jsem to nesledoval. Takže taky nejde říct, že by češi nedostali šanci.
10:51:49
06.10.2005
06.10.2005

-> lubor: Nejlepší složení Škody motorsport pro rok 2006.
Šéf: Kopecký sen.
1:Kresta
2:Kopecký ml.
Ale to se nikdy nestane.Jo a podle toho jak jel Hirvonen Japonsko v pátek je Fabia WRC fakt dobré auto.
Šéf: Kopecký sen.
1:Kresta
2:Kopecký ml.
Ale to se nikdy nestane.Jo a podle toho jak jel Hirvonen Japonsko v pátek je Fabia WRC fakt dobré auto.
08:42:48
06.10.2005
06.10.2005

lubor
no faktem podle mě je,že kdyby škodovku pilotoval jezdec typu Gronholma nebo Loeba-tak by rozhodně nebyla v bodování značek na posledním místě,s tak obludným mankem.To je zásluha Muhlmajera a hlavne Schwarze.že je nejhorší tovarní jezdec v MS dokazuje nepřetržitě celý rok.Škodovka má potenciál,a vždycky ho měla-jen ho jaksi ten Německý ansámbl nemůže(nebo snad ani nechce)využít.Český tým měl řídit čech,protože ten by do toho dal srdce,které do toho Muhlmajer nikdy nedá,protože možná ani neví co to znamená.Fakt že nadto ještě protěžuje schwarze,a nemá koncepci pro nějaký dlouhodobý vývoj v týmu působí asi tak stejně,-jako snaha kapitána na potápějícím se Titaniku.Mě osobně ten vývoj v MS neskutečne sere,-ale zas co by člověk mohl od"cizáků"čekat
-že?!
18:09:06
05.10.2005
05.10.2005

No se podívej na výsledky,na konci sice vždycky dojede třeba patnáctý ale jednotlivé RZ prostě prohrává na plné čáře..Každou chvíli je před ním nějaké N-ko.
Nejvíc mě dostalo při Rally GB:
Celkové vitězstí v rally za celou kariéru obou pilotů:25
Colin:24
Armin:1
Jsem šel do kolen.
Nejvíc mě dostalo při Rally GB:
Celkové vitězstí v rally za celou kariéru obou pilotů:25
Colin:24
Armin:1
Jsem šel do kolen.
18:02:58
05.10.2005
05.10.2005

Labros
To mi zase uniklo, který produkční auto ho předjelo? 

17:40:38
05.10.2005
05.10.2005

-> eddie:

17:39:12
05.10.2005
05.10.2005

eddie
Já si myslím,že Bedřich má úplnou pravdu. Armin Černý z toho dělá komedii. Je na čase, aby přestal plnit svůj úkol - brzdit produkční vozy - než to bude úplně k pláči...
17:33:32
05.10.2005
05.10.2005

Tak podle mě je Armin nejhorší jezdec který jede MS!Je ostuda že ho pojíždí produkční vozy,už dávno měl sedět doma v křesle a na rally vzpomínat,co se stalo na Německu to jenom dokazuje (přenos RTL).
Fabia WRC je dobré auto a má velký potenciál to dokázal Mc Rae,Kopecký,Bengue a taky Kresta,v součastné době je její jediná vadná součástka ta co je mezi sedačkou a volantem.
Škodovka vždycky proháněla ostatní se slabšíma autama,viz.130 RS,Favorit sk.A a taky Felicie kit car byly hodně dobré,ale to bylo v době kdy tam byl Janeba a jeho lidi (češi) a ne ten pi***s Muhleier a jeho skopčácká rota.
Fabia WRC je dobré auto a má velký potenciál to dokázal Mc Rae,Kopecký,Bengue a taky Kresta,v součastné době je její jediná vadná součástka ta co je mezi sedačkou a volantem.
Škodovka vždycky proháněla ostatní se slabšíma autama,viz.130 RS,Favorit sk.A a taky Felicie kit car byly hodně dobré,ale to bylo v době kdy tam byl Janeba a jeho lidi (češi) a ne ten pi***s Muhleier a jeho skopčácká rota.
15:01:18
05.10.2005
05.10.2005

Nojmis
dneska by mel byt sestrih z rally. na ct2 od 19,15 myslim tak nejak, tak kdyz na to nezapomenu tak kouknu
14:52:49
05.10.2005
05.10.2005

honnza
jestli bude skoda a mcrae a kdyby jeste kresta..... aaaaa krasa pomyslet razem by se toho co to j eted stal WRC team. ale to jen me zbozne prani.... :(
14:42:26
05.10.2005
05.10.2005

Labros
no jen jestli McRae bude mít ještě šanci - se bojim že dokončej letošní ročník a zavřou to (teda aspoň stáj škoda)
14:41:23
05.10.2005
05.10.2005

Nojmis
podle me osazenstvo skoda tymu je mizerny a utapi ta spickova auta mezi ktera fabia patri. myslim pokud budou mit spickovyho jezdce tak jim dokaze fabii vyladit a doupravit aby byla na lepsich postech. pockame jak to dopadne s mcrayem a skodou
14:34:07
05.10.2005
05.10.2005

Labros
-> Crisp: Kterej příspěvkek?
Můj nebo tvůj? 
Můj nebo tvůj? 
14:24:08
05.10.2005
05.10.2005

Sušenka
Mozna uz je trochu za zenitem. Skodovka by potrebovala spickoveho jezdce, aby ji pomohl s autem a na to Schwarz uz nestaci.
poznamka pod carou: V pripade, ze o tomto sportu neco vite, zapomente, prosim, ze jste tento prispevek cetli
poznamka pod carou: V pripade, ze o tomto sportu neco vite, zapomente, prosim, ze jste tento prispevek cetli
14:10:32
05.10.2005
05.10.2005

Labros
Pobavil mě následující citát z eWRC.cz.
Martina Muhlmeier: „Armin směřoval bezpečně do cíle, ale nedostal se nikdy do pozice, ze které by se mohl pokusit o lepší výsledek.“ Tohle když si člověk přečte, tak by brečel. Copak na startu nebyl v pozici, kdy se mohl pokusit o lepší výsledek?
Jaký máte názor na Armina? Proč je ve škodovce jedničkou? Bude škodovka v příštím ročníku? Bude někdy srovnatelná s ostatními týmy?
Martina Muhlmeier: „Armin směřoval bezpečně do cíle, ale nedostal se nikdy do pozice, ze které by se mohl pokusit o lepší výsledek.“ Tohle když si člověk přečte, tak by brečel. Copak na startu nebyl v pozici, kdy se mohl pokusit o lepší výsledek?
Jaký máte názor na Armina? Proč je ve škodovce jedničkou? Bude škodovka v příštím ročníku? Bude někdy srovnatelná s ostatními týmy?