-> REMIX: To já jsem si říkal taky, že bych skousl cokoliv, s odstupem času zjistíš stejně jako já, že bys to neudělal a když bys to udělal, tak si to budeš vyčítat.
Stejně by vám to nevydrželo a slepovat něco na rok, aby se to zase posralo nemá cenu.
Mimochodem, kolik ti je ? Nemyslíš, že už máme věk na to najít si někoho na koho bude spoleh, bude tě mít rád a přestože to nebude třeba modelka, tak bude mít něco hezkého ? Myslím i uvnitř ? Jinak co s "panenkama" se slámou v hlavě, ta se na tebe může vysrat kdykoliv vám pod oknama zavrčí šestiválec boxer za zadní nápravou.

Čím budem starší, tím hůře se bude hledat dívka, se kterou budeš mít ještě možnost něco zažít a užít si života a mládí.
Další věc je, že čím budeš starší ty, tím starší budou i děvčata po kterých budeš pokukovat a ty budou už mít za sebou taky nějakou minulost. Třebaže se to nebude zdát, můžou být dobře zajeté a mít za sebou přehršel bejvalých, což nesnáším, vadí mi to a pro jistotu jsem to nechtěl nikdy vědět.

Si představ, že by se vám to podělalo po svatbě, dítě na cestě, hypotéka na barák....co pak ? Platil by jsi na dítě, barák by jsi podstoupil a směšné peníze z prodeje se rozdělily, ty bys byl v 1+1 imrvére finančně vycucnutej, děcko by jsi viděl 4x do měsíce a příštích dvacet let by ses nikam nepodíval.
Ber to třeba takhle apokalypticky, pomůže to.

Nakonec budeš rád, že jsi takhle snadno vyklouzl a se zdravou kůží....