skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Prej jsem kaskadér :o)
prohledat
24 příspěvků (zobrazeno 1 až 24) od 27.09.2005 do 01.10.2005, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
20:31:50
01.10.2005
01.10.2005

Gryzly
-> Tuxik: No asi takhle Epcos vyráběl a vyrábí ferity už nějakých 25-30 let. ve svejch továrnách v Bordeaux, München, Kalyani v Indii, a kdesi v Portugalsku. A někdy na konci devadesátých let koupil Jednu divizi Prametu. Zrovna tu která vyráběla ferity, takže tím ziskali lidi kteří měli mnohaletou zkušenost s výrobou, taky stroje. asi rok vyráběli v puvodních pronajatých prostorách, kde bylo asi 30 lidí na směně. Pak postavili novou fabriku na zelené louce za městem a nabrali plno lidí ( i mě) a ted na jedné směně dělá kolem 200 - 300 lidí. Převzali výrobní program, ale vybějí z vlastních materiálů.
21:26:07
30.09.2005
30.09.2005

Tuxik
-> Gryzly: neni to byvalej Pramet Sumperk ?
12:39:40
30.09.2005
30.09.2005

Gryzly
-> honzam: Jo v neděli budu mít splněnou první pětiletku. 2.10. to bude pět let co tam dělám.
20:24:06
29.09.2005
29.09.2005

Honza M
-> Gryzly: Takže ty děláš přímo v Epcosu jo? 

19:11:47
29.09.2005
29.09.2005

Gryzly
-> Janysek: No nevím za co, oni nevěděli za co mi ju maj dát, bnejdřív že tam parkuju, pak že parkuju za stezkou pro cyklisty, pak že tam je málo místa na průjezd. Prostě náš ředitel zavolal ředitelovy MP. A že mi maj dát pokutu. Ta naše firma je Evropské centrum na výrobu feritů, Jsme největší výrobci v evropě a druzí největší na světě. (zasraní japončíci) Patříme do koncernu jako je Bosch, Siemens, matsushita, Panasonic a podobné firmy. Prostě náš ředitel je BigBoss. jinak je to www.epcos.com/ www.epcos.com/web/.../Pag
e,templateId=render,locale
=en.html
17:01:13
29.09.2005
29.09.2005

Janysek
-> Gryzly: no nevím to 100pro ale správní poplatek zaplatíš tak jako tak, ten ti může bejt odpuštěnej, jinač ti MP to jsou asi kokoti zaco jsi tu pokutu dostal?
21:48:30
28.09.2005
28.09.2005

kuko
aha, sorry, chybycka se vloudila

21:46:44
28.09.2005
28.09.2005

minno
-> kuko: "hmm to já na loni na podzim zaparkoval"....
21:38:42
28.09.2005
28.09.2005

kuko
-> Gryzly:
nesekol si sa v tom roku na nalepke STK? ...splnuje podmínky pro provoz až do prosince 2004... - ved to uz bolo, takze podmienky nesplna
nesekol si sa v tom roku na nalepke STK? ...splnuje podmínky pro provoz až do prosince 2004... - ved to uz bolo, takze podmienky nesplna
21:17:45
28.09.2005
28.09.2005

minno
-> Gryzly:

19:50:18
28.09.2005
28.09.2005

Honza M
-> Gryzly: Dobrý. Ale pokud jsi měl pravdu jako že jsi ji měl tak ses choval správně. Nejhorší by bylo že v tom správním řízení by si na tebe určitě něco našlo. Taky bych radši dal 300 než provokovat policajty... 

18:38:33
28.09.2005
28.09.2005

Gryzly
-> Gryzly: ku+wa už to nehul. netrefíš se na klávesnici na klávesy
18:34:42
28.09.2005
28.09.2005

Gryzly
-> Jirik: hmm to já na loni na podzim zaparkoval na příjezdové cestě k naší bráně do fabriky, kudy jse jezdí dovnitř, to jako kamiony služebáky a TOP 5 management a stál jsem uplně u obrubníku, vedle místra že ba tam klidně tři kamiony projeli a si představ, že ten kokot náš ředitel zavolal ředitelovy městkáčů a ti přijeli a hned to vočumovali tak mi kolega co dělá u okna dal echo a já sem šel ven přes vrátnici, jako v čem je problém. a voni hned začli piovat, že je zavola náš Herr direktor a že tam nemužu stát a že jako pokuta a jí jim říkám a za co?
MP: Parkujete na nesprávném místě.
J: Ale todle je soukromý pozemek naší firmy takže tady neplatí zákon o provozu na silničních komunikacích, to je jako bych zaparkoval u někoho na dvorku za barákem, takže za to mi nemužete dát pokutu.
MP: Ale tady stojíte na konci cyklistické stezky, muže do vás nabourat ciklisty a zranit se.
J: stojím 5 metrů za koncem tá stezky a pokud do mě ten cyklista narazí tak je blbej nebo slepej.
MP: Ale co když tudy pojede kamion a zychytí toho cyklistu kterej ce vám bude vyhýbat?
J: Hele já tady dělám už víc jak 4 roky a od nás kamiony odjíždí akorát v uterý a ve čtvrtek a vždy dopoledne. (bylo pondělí odpoledne)
MP: takže to jako máme zavolat zpět vašemu panu řediteli že jako ho necháte pozdravovat a že tady prostě budete parkovat?
J: (to mě trochu nasraly) hele nevkládejte vaše slova do mých úst, Já nic takovýho neřekl. Prostě tu ve dvě hodiny nebylo kam zaparkovat, tak jsem to dal semka, ted už je tu volněji, tak to klidně přeparkuju, A vám jako nevadí že támhle parkuje ta rezavá škodovka dvouma kolama na trávě? tomu dejte pokutu za ničení zeleně, odtoho tu jako Městkáči jste ne? Aby jste se staraly o veřejný pořádek ve městě.
MP:takže vy tu pokutu nezaplatíte?
J: jako za co? že stojím na soukromím pozemku, nebo za to že stojím 5 metrů za cyklostezkou? nebo že stojím víc jak 5 metrů za křižovatkou? Nemám duvod vám nic platit, dokud mi neřeknete rozumnej duvod.
MP: Tak to vás mužem dát do správního řízení, taky vás mužem nahlásit na odbor životního prostředí, za únik oleje, vaše vozidlo nesplnuje podmínky pro provoz.
J: jak nesplňuje? Tamhle na té zadní značce je napsaný že todle splnuje podmínky pro provoz až do prosince 2004, je to na té červené nálepce. Klidně si mě dejte do správního řízení.
MP: Ale víte že v tom správním řízení zaplatíte minimálně 1000Kč pokutu a možná i víc?
J: jak jako 1000Kč, snad jen když ve správním řízení uznají že já nemám pravdu.
MP: ano tak je to.
J: tak mi to klidně napište do toho správního.
v tom jim někdo volal vysílačkou a tak polda a policajtka šli do auta volat a třetí kterje evidentně knim do hlídky nepatřil mi to začal rozmlouvat, že jako to a tam to a at to zaplatím a tak, takže jsem se pak s poldama dohodl na pokutě 300Kč.
MP: Parkujete na nesprávném místě.
J: Ale todle je soukromý pozemek naší firmy takže tady neplatí zákon o provozu na silničních komunikacích, to je jako bych zaparkoval u někoho na dvorku za barákem, takže za to mi nemužete dát pokutu.
MP: Ale tady stojíte na konci cyklistické stezky, muže do vás nabourat ciklisty a zranit se.
J: stojím 5 metrů za koncem tá stezky a pokud do mě ten cyklista narazí tak je blbej nebo slepej.
MP: Ale co když tudy pojede kamion a zychytí toho cyklistu kterej ce vám bude vyhýbat?
J: Hele já tady dělám už víc jak 4 roky a od nás kamiony odjíždí akorát v uterý a ve čtvrtek a vždy dopoledne. (bylo pondělí odpoledne)
MP: takže to jako máme zavolat zpět vašemu panu řediteli že jako ho necháte pozdravovat a že tady prostě budete parkovat?
J: (to mě trochu nasraly) hele nevkládejte vaše slova do mých úst, Já nic takovýho neřekl. Prostě tu ve dvě hodiny nebylo kam zaparkovat, tak jsem to dal semka, ted už je tu volněji, tak to klidně přeparkuju, A vám jako nevadí že támhle parkuje ta rezavá škodovka dvouma kolama na trávě? tomu dejte pokutu za ničení zeleně, odtoho tu jako Městkáči jste ne? Aby jste se staraly o veřejný pořádek ve městě.
MP:takže vy tu pokutu nezaplatíte?
J: jako za co? že stojím na soukromím pozemku, nebo za to že stojím 5 metrů za cyklostezkou? nebo že stojím víc jak 5 metrů za křižovatkou? Nemám duvod vám nic platit, dokud mi neřeknete rozumnej duvod.
MP: Tak to vás mužem dát do správního řízení, taky vás mužem nahlásit na odbor životního prostředí, za únik oleje, vaše vozidlo nesplnuje podmínky pro provoz.
J: jak nesplňuje? Tamhle na té zadní značce je napsaný že todle splnuje podmínky pro provoz až do prosince 2004, je to na té červené nálepce. Klidně si mě dejte do správního řízení.
MP: Ale víte že v tom správním řízení zaplatíte minimálně 1000Kč pokutu a možná i víc?
J: jak jako 1000Kč, snad jen když ve správním řízení uznají že já nemám pravdu.
MP: ano tak je to.
J: tak mi to klidně napište do toho správního.
v tom jim někdo volal vysílačkou a tak polda a policajtka šli do auta volat a třetí kterje evidentně knim do hlídky nepatřil mi to začal rozmlouvat, že jako to a tam to a at to zaplatím a tak, takže jsem se pak s poldama dohodl na pokutě 300Kč.
19:25:46
27.09.2005
27.09.2005

Jirik - zrušená registrace
Huš jsem tam byl sám, tak jsem nefotil nic. Už po tej druhej tam nebyla ani menedžmentí noha. 
Tak příště, ja ? Až budu zase howado největší na menedžerském Parkplatzu.

Tak příště, ja ? Až budu zase howado největší na menedžerském Parkplatzu.

15:51:07
27.09.2005
27.09.2005

fine_ray
-> Jirik: 27.09.05 14:16:42....
vyfoť nám tuňáka!
vyfoť nám tuňáka!
14:28:32
27.09.2005
27.09.2005

Labros
-> Jirik: staci
14:28:09
27.09.2005
27.09.2005

-> Labros: Nemám čím, kouknu jestli tam ještě menedžment je. 
Zejtra je svátek, víte co....
Zkusil bych kdyžtak foťák na mobilu, ten fotí špičkově.

Zejtra je svátek, víte co....

Zkusil bych kdyžtak foťák na mobilu, ten fotí špičkově.

14:20:34
27.09.2005
27.09.2005

Labros
-> Jirik: Super... Vyfot! 

14:18:14
27.09.2005
27.09.2005

Majkl
-> Jirik:

14:16:42
27.09.2005
27.09.2005

-> Labros: Dyť už tam stojim....
A jinej náměstek ni menedžr tady neni. 
Jo a nejvíc kůl je, jak tam stojím mezi voktávkama f plnej palbě f tédéíčku..
Z druhý strany new voktávky a přes uličku Passáti.
A mezi nima howado Jiží, kterej má teď na 22 let starém Tuňákovi kolesa větší, než maj oni na Passatech a wochcávkách.

A jinej náměstek ni menedžr tady neni. 
Jo a nejvíc kůl je, jak tam stojím mezi voktávkama f plnej palbě f tédéíčku..
Z druhý strany new voktávky a přes uličku Passáti.
A mezi nima howado Jiží, kterej má teď na 22 let starém Tuňákovi kolesa větší, než maj oni na Passatech a wochcávkách.

13:57:49
27.09.2005
27.09.2005

Labros
-> Jirik: Nechtel si na to misto nahodou stoupnout nejakej sefuv namestek, nebo nekdo jinej z tech manazeru? 

13:56:51
27.09.2005
27.09.2005

Labros
ja bych udelal to samy a vim ze ostatni by na to reagovali taky stejne
Taky si to neumim vysvetlit.
Taky si to neumim vysvetlit.13:55:30
27.09.2005
27.09.2005

Majkl
asi to bude o ty zavisti ze by ses s tunakem mohl stat brzo řiditel
treba si mysli ze si s panem nejvyžším nejakej kamarad.. 
treba si mysli ze si s panem nejvyžším nejakej kamarad.. 
13:41:22
27.09.2005
27.09.2005

Šéf, náš ó nejvyšší má ještě tenhle týden dovolenou, tudíž mu už druhej den parkuju na místě. Vím že by mu to nevadilo, neboť je to taky Škodovkář, přestože teď sedlá ještě firemní TDi f kombíku f plnej palbě.
Každej koho potkám z firmy, tak blekotá něco o prominentním místě a něco o kaskadérovi.
Bóóóže, když tu někdo není, tak proč bych nemohl postavit Tuňáka na danné místo ?
Přijde vám to jako kaskoška ?
Mě ne, prostě tam místo stříbrnýho auta stojí žlutý. Teď se před firmou přerozdělujou parkovací místa a já dostanu konečně flek, ale zatím neny, tak jsem zaujmul místo jiné o kterém vím, že bude ještě týden volné.
Nebo mi to ostatní závidí a myslí si, že si na tohle místo zvykám.
Každej koho potkám z firmy, tak blekotá něco o prominentním místě a něco o kaskadérovi.
Bóóóže, když tu někdo není, tak proč bych nemohl postavit Tuňáka na danné místo ?
Přijde vám to jako kaskoška ?

Mě ne, prostě tam místo stříbrnýho auta stojí žlutý. Teď se před firmou přerozdělujou parkovací místa a já dostanu konečně flek, ale zatím neny, tak jsem zaujmul místo jiné o kterém vím, že bude ještě týden volné.
Nebo mi to ostatní závidí a myslí si, že si na tohle místo zvykám.