Tak Trochu Podraz

prohledat
52 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 21.09.2005 do 26.09.2005, založil/a marcelus
řadit dle data
13:40:48
26.09.2005
marcelus
TO TUNER-TAKŽE TEN DNEŠNÍ MEJL SI UŽ ASI DOSTAL CO?JO, KDYBY SE NA TO PODAŘILO PŘIJÍT TAK BUDU ZAS PO TŘECH MĚSÍCÍCH CELKEM ŠŤASTNEJ ČLOVJEK, ZATIM DÍK
13:23:30
26.09.2005
TUNER
-> marcelus: Nevadí,už se na tom pracuje,uvidíme......4
06:56:49
26.09.2005
marcelus
to Gryzly-jo složil ho prej přesně na místě, kde já sem mu pak předal peníze-na jednom parkovišti v Brně-Bohunicích, jenže z dnešního pohledu pochybuju že i kdyby to byla pravda, tak si ho nechal složit před vlastním barákem
00:20:34
24.09.2005
Gryzly
-> marcelus: Kam ten první člověk vezl to auto toho přičmoudlího? někde ho musel složit, ne?
14:39:37
23.09.2005
marcelus
to TUNER-poslal sem ti teď email-nevadí to?nemůžu v práci mít telefon
13:54:05
23.09.2005
TUNER
-> marcelus: Pošli mi SMSku s tvym a jeho číslem........a časy hovoru......Co máš za operatéra?
13:42:08
23.09.2005
marcelus
to honzam-jo zní to zajímavě, aspoň bych vjeděl kde přibližně ho hledat a kam má asi tak cenu lepit ty letáky-ale bohužel nikoho takovýho neznám
09:21:36
23.09.2005
King
2 Honza: Jasne, ze BTSka, ja hlava derava :)
07:17:50
23.09.2005
Honza M
-> King2: A není to spíš BTS? 1

-> marcelus: Každopádně by se podle toho dalo zjistit v jaké lokalitě se pohyboval... Jenže musel bys mít známého na pravém místě.
22:32:24
22.09.2005
King
2 marcelus: nic slozityho - ta BSka je zakladnova stanice, proste budlik se stozarem a antenou pres kterej si navzajem zvatlame do ousek :)
18:13:51
22.09.2005
marcelus
TO Luukkyy-JA VIM, ALE POCHOP, ŽE MÁM KONTAKT JEN NA TOHO PRVNÍHO ČLOVĚKA A TEN ZAČNE NĚCO DĚLAT V PŘÍPADĚ ŽE SI OPRAVDU NĚCO OBJEDNÁŠ A ZAPLATÍŠ A POCHYBUJU ŽE BY BYL TAK BLBEJ, ŽE BY NA TO SKOČIL PO TAK KRÁTKÝ DOBĚ ZNOVA-VON SI DÁ CHVÍLI POKOJ A NA TO HO DRUHÝHO HOLT UŽ ŽÁDNEJ KONTAKT NEMÁM, ALE DÍKY ZA RADY
TO kirri-JOJO, JÁ VIM JÁ NA NI ČUMIM JAK ZBĚSILEJ UŽ DVA APŮL MĚSÍCE-TROŠKU PODEZŘELÁ CENA A TROŠKU PODEZŘELE DLOUHO TAM JE, ALE JE TO DĚLO
17:59:18
22.09.2005
Luukkyy
-> marcelus: Hm, tak znas Pepu, ten zna Jardu a ten Jarda zna nakyho Karla, kterej ma kontakt na toho chlapka, fajn, tak tudy cesta nevede....
Jinak to zkusit to znovu sem myslel jako tzv. provokaci, ne proto abys mu narval do chrtanu dalsich ctvrt mega....
Kdyz ti ukradnou auto, je taky nejlepsi predstirat, ze ho chces koupit a ne vykrikovat, ze ti ho ukradli a ze ho hledas.
Ty plakaty sou celkem na ho, to mas pravdu, ale asi si prehlidl to s tou NOVOU.
Jak znam reportery tyhle televize, takova zprava by je zaujala a dostala by se do televiznich novin.
Ty maj relativne slusnou sledovanost.
Kazdopadne ty diskusni fora bych skusil, i stou skicou. Treba uvidi svou podobiznu na netu4
Jak rikam, nezije ve vakuu a urcite ho nekdo pozna.-> kuko: Ani ne, ale premejslel sem, co bych delal v Marcelusove situaci4 Vono mu asi ty rady co mel delat, nebo hlasky jaka je roura moc nepomuzou, todle treba taky ne, ale aspon se snazim
17:45:08
22.09.2005
kirri
-> marcelus: ja si to myslel:) pred tydnem sem na ni taky narazil..... pekna
17:39:46
22.09.2005
marcelus
KDYBY STE SE NĚKDO CHTĚL MRKNOUT NA TOHO MÝHO FEŠÁKA, CO MÁM ZAPARKOVANÝHO V ITÁLII: cze.autoscout24.com/home/ .../detail.asp?ts=6345506. ..
17:21:55
22.09.2005
marcelus
to Luukkyy-to je poměrně dost koplikovaný-dost zjednodušeně, ať se tady moc nerozepisuju, přes známýho sem sehnal chlápka kterej pro to auto jel-byly tam problémy s papírama a prej tam narazil na druhýho čecha, kterej mu nabídnul, že když ten muj dovozce mu přiveze do republiky jedno auto(protože měl vozejk jen na jedno a potřeboval přivýst do republiky dvě auta), že mu na voplátku za tejden doveze i to moje auto už s vyřízenejma paírama-pak nejvječí chyba mýho života, peníze jsem tomu druhýmu předal sám a pak už ho nikdy neviděl-problém je že ten první, kerej mě do toho navez teď vypadá taky jako poškozenej a já nevim jestli je do toho nevezlej taky-takže nemáš možnost to zkusit znovu-mimochodem na to znovu nemám peníze a lepit někde plakáty mě příde zbytečný, když nevim vod kud je-z kerý části republiky, ale taky doufám že to provede ještě někde znovu a třeba ho u toho někdo chytne
17:16:53
22.09.2005
kuko
-> Luukkyy:
si nejaky profik, pocuvaj, tolko veci by ma nikdy nenapadlo4
17:08:34
22.09.2005
Luukkyy
-> marcelus: Neboj,prirozene bych kopal do toho zmrda4
17:05:36
22.09.2005
Luukkyy
-> marcelus: No potes prdel, to je mi te lito, to bych strilel, takovej ksindl8
Ale k veci. Jak si prisel na toho chlapka ?
Pres inzerat, pres znamyho, pres net nebo nejak jinak? At to bylo jakkoliv, pover nekoho, at to zkusi znovu, napr kamose atd.
At zkusi stejnou cestu sehnat treba Fiata Barachetu.
Takhle by se dal ten zmrd mozna vykourit s pelechu, je nenazranej, bude to treba chtit udelat zas.
Kdyz to nezabere, tak se skus spojit s nakym dobrym malirem. At udela skicu podle popisu, tu voskenuj a dej ji na vsechna diskusni fora kde to pude.Nekdo ho znat musi.
Kdyz nezabere ani todle, nechej vytisknout za tech 25 litru plakaty s obrazkem pana a popisem toho co udelal, takovejch 1000 ks min. Ty vylep u Vas ve meste + prilehlem okoli a az to budes delat, zavolej NOVU.
To je pro ne zprava jako vysita.

A kdyz bude v TV news, tak ho bud nekdo pozna, nebo zpanikari a pude ti rozbit hubu.
No a az ta kyzena chvile nastane, tak me pozvi, taky si kopnu4
17:03:24
22.09.2005
marcelus
to King2-když já abych se ti přiznal, ani nevim co je míněno tou BSkou, takže těžko budu zakládat takovýhle téma, zvlášť když tušim že je to trošku nelegální
16:21:55
22.09.2005
King
2 marcelus: Ja bohuzel moc kontakty na mobilni operatory nemam....Neznam to do detailu, ale kazda mobilni BSka ma registr vsech SIMek, ktery se k ni "logovaly"... Znas cislo, znas operatora....udelej z toho extra tema, treba tady mame nekoho kdo vi kam se obratit....
16:09:29
22.09.2005
marcelus
to fine_ray-já už se nedivim vůbec ničemu
to King2 and fine_ray-já už ty možnosti jak sem psal nemám a moc tomu ani nerozumim, jak myslíš že by se dalo zjistit kde všude se ten člověk pohyboval?přes koho-vy byste vo někom vjěděli
15:57:47
22.09.2005
fine_ray
-> King2: dobrá cesta... tohle se zjistit nechá, a myslim že čtvrt mega za to stojí4
-> marcelus: jo jinak je mi to líto, ale stejně se trošku divim..51
15:56:07
22.09.2005
Crack
-> marcelus: oni s ním spolupracujou i jiný lidi,u něj si to jen obědnáš a on se domluví s někým jiným kdo to dotáhne...má jako dovozce který mu to vozej,on sám taky jezdí
15:25:39
22.09.2005
marcelus
TO MAJKL-JO, VO TO SEM SE SNAŽIL, ALE BEZ VÝSLEDKU-ŽÁDNÁ VELKÁ SNAHA TAM NENÍ
15:20:20
22.09.2005
Majkl
-> marcelus: tuhle moznost ma POLICIE CR, jenze bohuzel sou liny jaxvine... by clovek musel jim rikat co maji delat... 8
15:18:00
22.09.2005
marcelus
to King2-tak bohužel takovejhle přístup k informacím zas nemám-jediný co mi zjistili počet a datumy hovorů a sms a ten člověk, co to zjišťoval, už vodjel na hodně dlouho do zahraničí, takže tuhle možnost už ani nemám
15:12:31
22.09.2005
King
2 marcelus: No a kdyz mas pristup k informacim, o jeho hovorech, nezjistej ti informatori, na kterejch BSkach se ta SIMka do finale pohybovala? 4
15:05:11
22.09.2005
marcelus
to crack-ok, kdyby to náhosdou ještě dopadlo, tak se z nejvěčí pravděpodobností vozvu, jenže von byl problém i vtom že je to itálie-do němecek, nebo rakous jezdí kde kdo, ale tohle byl řím-1600km a navíc musíš umět dobře italsky-já sem byl v itálii čtyřikrát a ani jednou se semnou nikdo nebavil jinka než italsky-angličtina ,nebo němčina neprošla
14:29:44
22.09.2005
Crack
-> marcelus: to je docela velká smůla,ale u nás je dovozce,kterej má pevný sídlo,takže víš kam se obrátit a ten to vozí za svý peníze a pak mu teprve zaplatíš co sis obědnal...když budeš časem chtít,tak ti na něj můžu dát kontak a z HK to máš 30 km,já od něj měl taky auto a další bude zas od něj...jinák hodně štěstí při pátrání
13:59:42
22.09.2005
marcelus
to tuner-jo takový pokusy už sem taky podnikal-neboj poslední měsíc a půl nedělám nic jinýho, než že se vožírám a přemejšlim nad tim, pokad se nenaleju nemůžu ani usnout, ty údaje ti samozřejmě ani neřeknou-kvůli ochraně osobních dat, a policajti ti řeknou, že by vo to museli žádat nadřízený, ale když jsem to zjišťoval na černo, tak ten typ tu simkartu neměl ani měsíc a hovory i sms měl jenom se mnou-jó holt nalítl sem slušně-ale opakuju cigoš to rozhodně nebyl, taky nejsem bůhvíjak důvěřivej k těmhle spoluobčanům-teď už nebudu důvěřivej k nikomu
13:34:16
22.09.2005
marcelus
to labros-jo nad něčim takovým bych časem taky uvažoval, ale myslim že budu muset počkat jesli něco nevyšetří policie-maj na to dva měsíce-pak se případ odkládá, spíš bych přemejšlel nad pořadem jako "na stopě", ale tam to musej předat asi rovnou policajti a asi právě jenom ty nevyřešený případy
13:32:59
22.09.2005
TUNER
-> marcelus: A co zjistit to telefoní číslo?Určo to byla nějaká předplacenka,kterou asi už zahodil.Ale třeba by se dalo zjistit něco víc...kdy a kde byla zakoupená,nebo něco bližšího.....Nevim,možná je to blbost,ale přeju ti aby jsi ho našel a pak si to s nim vyřídil....120 121
13:29:05
22.09.2005
felda 1,6
marcelus - no bodeť by nebyl vopálenej vod móře,když tam jede za tvý prachy...čtvrt míče je člověče dost peněz,že ani nevíš kde bydlí atak.jsem taky naletěl,ale jsem tam za dvojku....držím ti palce ať toho zmrda lapíš,pak napiš si do něj přijedu taky kopnout,
13:25:37
22.09.2005
marcelus
to tuner-tak to bohužel-ale mezi náma když měl falešnou občanku-měl asi i falešnou spzetku-byl to dost promakanej voser
13:23:40
22.09.2005
marcelus
to lubor-nechci tě nasrat, ale budu rád když , jak si psal-nebuděš tady dělat chytrýho-generálů po boji už sem slyšel dost-včetně mojí rodiny-možná to dovedou pochopit lidi, který vopravdu něco konkrétního chtěj a udělaj proto všechno, ta mr dvě týhle poslední revize druhý generace není ani jedna v republice a já sem jí fakt chtěl, i když uznávám je to trochu dětský
13:10:52
22.09.2005
marcelus
to strnadek-proč sem si tam nedojel sám-protože u nás v práci nedostaneš volno dva měsíce dopředu-pokud ho nemáš naplánovaný-a to já sem měl přesně za ty dva měsíce-zkoušel sem to ale nedali mi ho-dneska bych se z toho taky zakopal.K tý vodměně-sem vochotnej dát 25.000kč tomu kdo mě k tomu člověku dovede, byl snědej ale cikán to rozhodně nebyl-hodně vopálenej-takže asi vopravdu do itálie nebo někam jinam do zahraničí jezdil často
to sita-jo, co mi zbejvá...
11:52:27
22.09.2005
DuriQ
Labros: jo to si pamatam :))
11:35:36
22.09.2005
Labros
taky by takový případ mohl zajímat pořady typu Občanské judo... třeba by se pak i někdo ozval...
Zázraky se někdy dějí. Jednomu škodovkáři z Prahy loni někdo ukradnul škodovku na sídlišti. Napsal o tom do konference kterou čte asi 30 lidí z toho z Prahy asi 10. Do týdne toho fracka jeden člen konference chytnul, a protože to byl zrovna jeden z členů konference kteří jsou současně i majiteli zbraně, zadržel zmíněného týpka do příjezdu policie. Celá věc ale neměla happy end, protože škůdka z motorem z feldy přišla při expertíze o techničak a skončila rozebráním.
11:24:39
22.09.2005
Petr Šťastný
-> marcelus: měl jsi fakt pech. U nás ve městě funguje takhle asi 10 cigánů(vozí auta a díly), z toho asi polovina má bílou dodávku(ducato, boxer...)ale nikdo z nich po nikom nechce peníze dopředu, max. nějakou zálohu. A klidně Tě vezmou sebou, když jedou pro auto. Šance, že ho někdo někdy chytí není moc velká. Schopnost maskování našich opálených spoluobčanů je taková, že by se za to CIA nestyděla. Držim palce, naděje umírá poslední 22 121 24
09:46:52
22.09.2005
TUNER
-> marcelus: Náhodou SPZetku toho čim jezdil nemáš coooo...?
08:45:56
22.09.2005
Vici
no, co se da delat... pouceni pro priste, jen ponekud drahe :o( ale podle popisu, bych dotycneho leda parkrat preventivne pretahl pres gembu zeleznou tyckou a ne mu davat penize. dneska se penize rpedem nedavaji ani dobrym znamym.... max. zaloha
08:35:24
22.09.2005
sep
No myslím že název mohl být daleko tvrdší než "Tak trochu podraz".......to je výser maximální,nezbývá než doufat,ono svět je malej a na každou svini se vaří voda...
07:33:48
22.09.2005
lubor
No to se až nechce věřit,jak může být někdo tak neuvěřitelně najivní.Polde toho popisu,byl ten člověk na 100 % nejspíš nějaký pěkně vychytralý Olašský hajzl.Proboha,z logiky věci by mělo být každému jasné,že jak už má ten člověk takovou"barvu", tak mu nemůže dát do rukou snad ani stovku aniž by se o ni nemusel strachovat.Nechci tady dělat chytrého,-ale chce to"myslet"!!!!T olik peněz v hajzlu.Jedině toho"negra"chyt nout,a vyškvařit z něj někde v ustraní tuk za živa-protože prachy už nemá jistojistě teď,a i kdyby tak je i tak z obliga.Naše společnost by měla už konečně na tu jejich"menšinu" najít metr(a nebo bič)-protože kam už to dospělo,to nemá obdoby.
00:09:19
22.09.2005
Strnadek
-> Jirik: To je fakt...
-> marcelus: Já nechci rejpat, ale proč jsis tam nedojel sám..? (Itálie neni tak daleko)
A co poradit teď..? Mno já bych vyhlásil odměnu (cca 10k) za nalezení tý osoby - nejspíš to bude na nic, ale... proč to nezkusit... jenže píšeš má velmi snědou barvu... to jako cikán, jo??? (to by byl problém, páč mě se zdaj všichni stejný, rozdíl nevidim) V každom případě přeju pevný nervy a hodně štěstí (obojí budeš potřebovat)...
22:05:27
21.09.2005
Jirik - zrušená registrace
To jo, já bych se asi sešoup.
Hlavu vzhůru, sice si nedávej zbytečně velké naděje, ale ono to nějak dopadne.
Horší je, že tyhle průsery akorát zvětšujou nedůvěru mezi lidma. Vemte jenom co se děje tady při prodeji dílů za pár šupů proti čtvrt megu.
21:51:05
21.09.2005
Sita
beres to dost sportovne...
21:35:25
21.09.2005
marcelus
to jirik a ostatní-jasný sem vůl, ale ber to z druhý strany-von ti do Itálie pro takle drahý auto bez peněz nikdo nepojede-to bych mu pak po přivezení toho auta taky moch říct-jé sorry-vono to má roztrhlou sedačku já to nechci, tak si to nechte-většina dovozců to bude chtít zaplatit dopředu, ale když byste něco vjeděli tak napište, zatim zdar
21:29:38
21.09.2005
kirri
-> marcelus: podobny pripad znam taky z vypraveni, je to smutne7
21:29:32
21.09.2005
Jirik - zrušená registrace
-> Hurdis: To pochybuju.
-> marcelus: Proč jsi mu dal tolik peněz, neřku-li celou částku ?
21:28:45
21.09.2005
King
Čeče, tak to je pech8 Nicmene jsem si ho podle popisu predstavil a potkat takovyho typka v lese, tak se zakousnu do stromu a delam suchou vetev, natoz abych mu sveril ctvrt kostky. Ja vim, po bitve je kazdej general 4 Ale samozrejme drzim palecky at ho lapnou pokud mozno jeste nez to staci rozfofrovat
Extreme Tyres