skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Boris vs Vetev
17:13:15
02.10.2005
02.10.2005

King
2 skoda.msport: No jasne! Jak se asi bude kupujici bude tvarit, kdyz si u nej tu kupovanou prevodovku budes chtit rozpulit? :c)
16:04:11
01.10.2005
01.10.2005

skoda.msport
tak snad má kupující očíčka na správném místě a čumim co kupuju...přece nebudu kupovat zajíce v pytli...

23:17:47
30.09.2005
30.09.2005

BoRiS!!!
-> King2: Jo to byl hustej clanek...
23:16:28
30.09.2005
30.09.2005

BoRiS!!!
-> Labros: No v tomhle mas sice pravdu ale ta prvni byla k.o jen kvulu obalu coz jsem a ani Jirka vedet nemohl.Jak se to zjistilo ihned jsem to vymenil,ale tu druhou si pak Jirka zbezne prohlidnul a nikde nebyla evidentne k.o to ze neni neco v poradku ve vnitr jsem nemohl poznat po kilometrovy objizdce.Proste se mi zdala jako kterakoli jina.Nicmene s tim znacenim me Jirka poucil abych si to znacil tak abych si je uz nemohl splect.
12:38:49
30.09.2005
30.09.2005

dial K for Karlos
-> Labros: Pak tvé vysvětlení beru 

10:04:19
30.09.2005
30.09.2005

Labros
-> Karlos: To, že jsem napsal, že tomu nerozumíš, jsem napsal jen proto, že mě nasralo, že jsme se bavili o K.O. převodovce a ty jsi do toho napsal, že přece nejde zkoumat na každý převodovce každý ložisko. Tak promiň, příště napíšu přesněji, jak jsem to myslel.
10:00:08
30.09.2005
30.09.2005

Labros
-> Karlos: A nejde o to jestli hučí, to je jasný, že hučí minimálně půlka převodovek a jen s těma nehučícíma by velkej kšeft neudělal.
09:59:32
30.09.2005
30.09.2005

Labros
-> Karlos: A jestli si myslíš, že já mám postoj všechno vím, všechno znám, tak si přečti příspěvek, na kterej jsem reagoval. Tys psal, že BoRiS tomu rozumí (a proto asi nebude prodávat nefunkční převodovky??), a že to nejde ani poznat a evidovat, proto jsem ti napsal, že tomu asi nerozumíš ty. To jsem ještě nevěděl, že mícháš dohromady jetou převodovku a naprosto nefunkční převodovku. Já taky nepoznám na 100 metrech, jestli je převodovka úplně v pořádku.
22:01:28
29.09.2005
29.09.2005

kirri
-> Karlos: jak rika faann, ale pokud ses dobrej muzes si to pamatovat, to je kazdyho jako vec, ale myslim ze tohle byl celkem blbej prispevek:)
20:57:19
29.09.2005
29.09.2005

Fén
-> Karlos: Ono existuje i něco jako je třeba provázek, papír a tužka. :o)
20:38:00
29.09.2005
29.09.2005

dial K for Karlos
-> Labros: Chci tě vidět, jak při takovým množství převodovek a dílů vůbec, jak si budeš pamatovat která skříň hučela a která ne, ale ty si asi chtěl říct, že pokud se svezeš v autě a zařadíš na 100 metrech všech x kvaltů, že je podle tebe ta převodovka v pořádku,jo? No budiž, já tomu třeba podle tebe vůbec nerozumím a převodovky doma 4 nemám
nechme toho,jo? Chápu a přikláním se k tvému názoru a taky bych to nikdy neudělal, že bych vědomky vyndal totál K.O. převodovku z auta, se kterou řadit nešlo za žádnou cenu, abych jí pak prodával s tím, že je naprosto v pořádku. To ale myslím není Borisův případ, zdá se mi že je tu někdo zaujatej. Já Borise i VeTeVku znám a rozhodně se tu nikoho nezastávám, ale některé názory (nemyslím tebe) mi připadají, jak: Všechno vim, všechno znám a pravdu mám jedině já 
nechme toho,jo? Chápu a přikláním se k tvému názoru a taky bych to nikdy neudělal, že bych vědomky vyndal totál K.O. převodovku z auta, se kterou řadit nešlo za žádnou cenu, abych jí pak prodával s tím, že je naprosto v pořádku. To ale myslím není Borisův případ, zdá se mi že je tu někdo zaujatej. Já Borise i VeTeVku znám a rozhodně se tu nikoho nezastávám, ale některé názory (nemyslím tebe) mi připadají, jak: Všechno vim, všechno znám a pravdu mám jedině já 
16:19:24
29.09.2005
29.09.2005

Labros
-> King2: Souhlas.
16:15:47
29.09.2005
29.09.2005

King
2 Labros: Obavam se, ze zde zrizeny "lidovy tribunal" nebude schopen v dane kauze vynest rozsudek
Nechme to konovi, uz jenom kvuli objemu jeho mozkovny :) Nicmene je dobre, ze vymene informaci i-net kapicku se ztezuje prace ruznym vykukum (ted proboha nemam na mysli nikoho z tohoto tematu :).
Ale vzpominam si na clanek z D-fense o autobazarnich zmrdech, kde byl slovnicek autobazarnich zmrdu, neco ve smyslu: "pane, to je absolutne nebourany" = minimalne vymena blatniku a obou dveri, "pane, to bylo jenom lehce tuknuty na predek, ale opraveny ve znackovym servisu..." = totalka zakamuflovana sikovnym klempirem Frantou Vomackojc atd. :c)
Nechme to konovi, uz jenom kvuli objemu jeho mozkovny :) Nicmene je dobre, ze vymene informaci i-net kapicku se ztezuje prace ruznym vykukum (ted proboha nemam na mysli nikoho z tohoto tematu :).Ale vzpominam si na clanek z D-fense o autobazarnich zmrdech, kde byl slovnicek autobazarnich zmrdu, neco ve smyslu: "pane, to je absolutne nebourany" = minimalne vymena blatniku a obou dveri, "pane, to bylo jenom lehce tuknuty na predek, ale opraveny ve znackovym servisu..." = totalka zakamuflovana sikovnym klempirem Frantou Vomackojc atd. :c)
11:03:18
29.09.2005
29.09.2005

Labros
-> Karlos: ale ty tomu asi nerozumíš, když si myslíš, že aby si zjistil jestli nemá auto v převodovce zadřený kolečka na hřídeli tak musíš převodovku rozpůlit a zkoumat kolečka.
10:07:15
29.09.2005
29.09.2005

dial K for Karlos
Já mám s Borisem jen dobré zkušenosti a nemyslím si, že pokud rozebral škodovek asi tak dvacetkrát víc, než většina lidí tady na virtu, že by tomu nerozuměl a ani se mu nedivím, že před prodejí nevyndavá ložiska a nezkoumá,jak jsou na tom, natož aby půlil převodovky atd.. On je pro mě obchodník a navíc si ho i docela vážím za to, že vám vadný kus bez řečí vymění, toho tady moc lidí schopno není, dost lidí se tady schovává za nevyplněnou ID, posílají na dobírku sr*čky, co už jim nikdo vrátit nemůže. Jiná věc je VeTeVova smůla na 2 vadné převodovky po sobě, to by nas*alo snad každého, ale dobře to nakonec dopadlo.

00:09:15
28.09.2005
28.09.2005

PeterP136
A mimochodom, nechcel by som generalku niecoho na aute od teba :). Ale pomer cena/uzitok moze byt u teba rovnaky ako v servise.
00:06:09
28.09.2005
28.09.2005

PeterP136
Akurat ze vycvachtany hriadel s vycvachtanym nabojom sa repasovat neda, da sa len vyhodit. Clovek, ktory na take volaco niekedy narazi uz vie na co si ma dat pri kupe pozor. Vzhladom na to ze som sa do toho vtedy vyznal ako hus do piva je to moja smola, snad bude aspon jedna strana na naprave co je na aute v poriadku a pojde to nahradit. Ale to ze Ty sa v tom nevyznas, len to kupujes a predavas je proste fakt, takze pre pripadnych zaujemcov prinasas jednu sluzbu a to dostupnost, ale zase uberas im moznost zistit ako to s tymi ND naozaj je, predsa len na aute sa ta toho este zistit dost. Takze ako som uz napisal, nemozem na teba povedat nic zle, ale ani dobre.
10:16:41
27.09.2005
27.09.2005

BoRiS!!!
-> PeterP136: No ono jak co ja uz tech aut rozebral haldu,ale jestli huci nejaky lozisko je mi vice mene sumak sam jsem ti rikal ze to prodavam na repase...A generalek jsem uz taky delal nekolik...Skodovka je tak jednoduchy auto ze tam neni skoro co podelat...
08:30:01
27.09.2005
27.09.2005

Majkl
Tak kdyz uz tady hodnotime: Ja mam s BoRiSeM!!! pouze dobre zkusenosti, co sem potreboval vzdycky mel...
00:37:10
27.09.2005
27.09.2005

PeterP136
Takze som s s obchodom s Borisom spokojny asi ako s obchodom so Sakym. Nejake problemy som tym poriesil ale pripravil som si tym dalsie, takze som sa sice kusok posunul, ale spokojny nie som. Vzhladom na to, ze je to aj moja chyba a ze sa mi neoplati nieco reklamovat kaslem na to. Aj tak nic neporiesim a akurat by bolo zopar ludi nasratych :). Proste na Borisa nemozem povedat zleho slova (ale ani dobreho :) ).
00:24:44
27.09.2005
27.09.2005

PeterP136
Inac moja vlecka v prdeli nebola, lenze ono sa dost tazko robi go napravy ktora je na aute, ktore proste potrebujete, takze som potreboval este jednu a mat nejake diely v zasobe potom tiez nie je zle. Stav na prvy pohlad mojej vlecky bol horsi nez tej co som kupil, ale skutocny stav sa ukaze az ked rozoberiem tu moju a ked nahodimn kupenu prevodovku.
00:18:57
27.09.2005
27.09.2005

PeterP136
Je jasne ze ja som sa do toho vtedy tiez prd vyznal a na mnohe veci este len pridem ked budem v generalke pokracovat. Vzhladom na to, ze okrem toho co sa neda zohnat som vsetko chcel davat nove tak ostatne veci su OK, nie su super ale postacuju.
Prevodovku som este velmi neobzeral, akurat som ju trochu ocistil tak dufam, ze to nebude az take zle, nakoniec ja som mal prevodovku z auta co aj vlecku a zasrata velmi nebola.
Prevodovku som este velmi neobzeral, akurat som ju trochu ocistil tak dufam, ze to nebude az take zle, nakoniec ja som mal prevodovku z auta co aj vlecku a zasrata velmi nebola.
00:14:13
27.09.2005
27.09.2005

PeterP136
Ale ako skodovkar stal a asi aj stoji Boris s aj bez prepacenia za ho... Proste sa do skodoviek nevyznal a kupoval a predaval ako kseftar banany. Ci su hnile to zistit nevedel, az ked mu ich prisli zakaznici oplieskat o hlavu. Keby aspon jednu skodovku zgeneralkoval komplet, tak by mozno bol schopny urcit co je srot a co nie. Ja mam napriklad od neho oi vlecku, z ktorej mozem jeden naboj a hriadel postavit akurat do vitrinky.
00:09:48
27.09.2005
27.09.2005

PeterP136
Ked uz ste ma spomenuli, tak si tiez poviem nieco.
Neviem aky je Boris obchodnik, ale na rozdiel od ostatnych s ktorymi som z virtu volal alebo mailoval u neho jedineho som dokazal do asi dvochtyzdnoch dojednat termin obchodu. Ostatni sice cheli predat ale aby som prisiel vtedy ked sa im to hodi a to najlepsie tak,z e mi to oznamia pol hodiny vopred :). Saky uz vtedy napriklad zacinal prejavovat znamky vytazenosti, takze po vystuhy isiel az o par tyzdnov neskor Duriq (vtedy este beyer :) ).
Neviem aky je Boris obchodnik, ale na rozdiel od ostatnych s ktorymi som z virtu volal alebo mailoval u neho jedineho som dokazal do asi dvochtyzdnoch dojednat termin obchodu. Ostatni sice cheli predat ale aby som prisiel vtedy ked sa im to hodi a to najlepsie tak,z e mi to oznamia pol hodiny vopred :). Saky uz vtedy napriklad zacinal prejavovat znamky vytazenosti, takze po vystuhy isiel az o par tyzdnov neskor Duriq (vtedy este beyer :) ).
15:50:01
26.09.2005
26.09.2005

BoRiS!!!
-> Labros: Jde prave o to aby tu byli obe verze moje a Jirkova o nic jinyho tu neslo.Takze to ukoncime...
13:54:57
24.09.2005
24.09.2005

Labros
-> BoRiS!!!: Jestli tohle fórum mělo objasnit ostatním, jak to vlastně bylo, tak to úplně nesplnilo účel, protože pořád tvrdíš něco jinýho a VeTeV taky něco jinýho. Mě už to taky nezajímá, je to vaše věc a nechcete, aby to řešil někdo jinej, tak se už zdržím dalších komentářů.
17:43:24
23.09.2005
23.09.2005

BoRiS!!!
-> Labros: Koukam ze jsi stale nepochopil o co tu slo.To forum zalozil Jirka na mou zadost proto,aby se ten problem prezentoval verejne s nazorem obou stran.Ja Jirku poprosil a on to zalozil,a hlavni duvod proc jsem to chtel byl ten ze jsem nehodlal poslouchat prave ty lidi co o tom problemu nic nevedeli ale neco se nekde doslechli a tvarili se jako ze vedi vse.Ted si to tu kazdej muze precist a udelat si vlastni obrazek... Ja s Jirkou jsem si to vyjasnil uz pred delsi dobou.
11:09:32
23.09.2005
23.09.2005

Labros
-> sep: a jestli o tom víme kulový? Víme o tom to, co nám VeTeV napsal - proč to asi psal? BoRiSovi to řekl už předtím.
11:08:38
23.09.2005
23.09.2005

Labros
-> sep: Tak to já se teda jedné strany v tomhle případě zastávám, protože jestli si budu někdy někde ještě kupovat převodovku a dozvím se že je vyzkoušená tak budu chtít aby byla funkční. Už jsem jednu na dobrý slovo kupoval a vyšlo to tak chci slyšet jaký jsou rizika takovýho nákupu. A nepodléhej pocitu, že tady máš lidi okřikovat, aby se o tom přestali bavit, dokud to neudělal VeTeV sám.
00:53:32
23.09.2005
23.09.2005

VeTeV
-> Max: -> sep: co se tyce vyreseni - ja uz to resit nechtel - psal sem to myslim nekolikrat...povazuju to davno za uzavrene - pozadal me o to BoRiS
-> BoRiS!!!: ja si myslim, ze chodit kolem toho dokola uz nema cenu - se stalo a nic s tim nezmenime...pravodovku uz mam postavenou a cele bych to nechal uz byt
s tema vecma co jsem psal - byloto proste v dobach, kdy sem na tebe holt byl strasne nasranej a jak sem psal nascitalo se to a pojal jsem holt neduveru...
sam vis ze jsem do ty doby s tebou problem nemel ba naopak max spokojenost, ale todle me proste sebralo...a sam musis uznat, ze zadne krasavice ty prevodovky nebyly...
dejme to uz vsechno k ledu
-> BoRiS!!!: ja si myslim, ze chodit kolem toho dokola uz nema cenu - se stalo a nic s tim nezmenime...pravodovku uz mam postavenou a cele bych to nechal uz byt
s tema vecma co jsem psal - byloto proste v dobach, kdy sem na tebe holt byl strasne nasranej a jak sem psal nascitalo se to a pojal jsem holt neduveru...
sam vis ze jsem do ty doby s tebou problem nemel ba naopak max spokojenost, ale todle me proste sebralo...a sam musis uznat, ze zadne krasavice ty prevodovky nebyly...
dejme to uz vsechno k ledu
22:44:03
22.09.2005
22.09.2005

Max
-> sep: musim souhlasit. je to problém kupující a prodávajícího. Sice oba vypráví stejný příběh,ale každej s jinejma skutečnostma....maj si to vyříkat mezi sebou a bylo by to 

18:09:21
22.09.2005
22.09.2005

kirri
-> sep: no pokud vim jirka to resit nechtel ten kdo porad "rypal" ze si to ujasni ve foru byl prave BoRiS!!! ....
18:02:30
22.09.2005
22.09.2005

sep
2all arbiters:víte o tom kulový tak se zdržte fundovaných názorů,udělejte se každej obrázek v duchu a nepodléhejte pocitu že jsou na něj zvědaví všichni kolem,nezastávám se ani jednoho a hlavně si myslím že se to mělo řešit mezi nima a ne z toho dělat téma na tři obrazovky......
17:34:54
22.09.2005
22.09.2005

BoRiS!!!
-> kirri: Jo ale to co je na fotkach jsem nevidel ja ani Jirka...Nebot to bylo od oleje a tim ze jsem ji zkousel na aute jsem to nepoznal)A to co je na fotkach jsem mu okamzite vyreklamoval hned jak mi to povedel...
17:30:54
22.09.2005
22.09.2005

BoRiS!!!
-> Labros: Samozrejme ze nez to auto rozeberu tak to zkousim jedu to projet a pokud to vylozene nedela bordel tak je podle me v poho.Jinak ja se samozrejme s vrakacem nesrovnavam(tam by ti dali neco na dluh asi tezko) jde mi jen o to ze jsem tam pouzil i jiny prirovnani tak se toho zase tak nechytej.Co se tyce PeteraP136 tak je myslim spokojenej a ma si myslim duvod.Nez prijel tak jsme to vsechno peclive probrali...
17:28:49
22.09.2005
22.09.2005

kirri
-> BoRiS!!!: no je to proste malinko zvlastni a napsal sem muj nazor videl fotky a myslim si sve a uz sem nebudu psat
17:24:15
22.09.2005
22.09.2005

BoRiS!!!
-> kirri: Jak jsem rikal podle me byli ok.No vsak jsem mu taky rekl kdyz bude problem dej vedet.A Jirka dal takze opet nic noveho.
17:20:15
22.09.2005
22.09.2005

BoRiS!!!
-> Nojmis: To ze se na necem domlouvame dlouho je sice pravda,ale taky nezapomen napsat za jak dlouho si mel penize po tom co jsi to poslal...Ze by prakticky hned jak to bylo mozne?Ja si myslim ze ano.Zavolam ti a ujasnime si to...
17:16:27
22.09.2005
22.09.2005

Labros
-> BoRiS!!!: Já vím, jak to funguje na vrakáči, ale netušil jsem, že ty se srovnáváš s vrakáčema, protože vím třeba, že PeterP136 za tebou jel přes celý československo, aby koupil dobrou vlečku (špatnou už měl.) Kdybys mu prodal něco jako VeTeVovi a on si stěžoval, taky bys mu řekl, tak sis mohl zajet na vrakáč? On totiž na vrakáč mohl jet třeba 20km a ne 1000 nebo kolik jako k tobě.
17:13:38
22.09.2005
22.09.2005

Labros
-> BoRiS!!!: můžu se do toho taky zamíchat? Podle mě ty když ty auta přijímáš tak můžeš jednoduše vyzkoušet jestli třeba převodovka funguje, pokud jí plánuješ prodat, abys pak neprodával převodovku se zadřenýma kolečkama za stejnou cenu a se stejnou informací jako dobrou převodovku. To by ti vůbec nic neudělalo, zkusit si zařadit všechny rychlosti, což je zkouška na minutu a za tu převodovku dostaneš 2 litry, anebo ji případně prodat jako vadnou. Kupci pak sice můžeš říct, podívej se a vyber si převodovku, ale on už jaksi nemá možnost poznat, jestli ta převodovka nemá zadřený kolečka, ne? To co jsi napsal mi zavání silně alibismem nebo spíš něčim ještě horším. Je to názor třetí strany, tak to ber jako nezávislý pohled na věc.
17:03:43
22.09.2005
22.09.2005

kirri
-> BoRiS!!!: me by jen zajimalo proc si mu rikal ze sou "obe" OK, kdyz ted poises ze si nevedel, trochu divny a vubec ne ferove jednani. Podle me si mu to mel dat a rict neco jako " hele sice nevim jak na tom je prubni ji a pripadne problemy bychom doresili " nebo tak neco...
Jen muj skromny nazor na vec
Jen muj skromny nazor na vec
16:57:21
22.09.2005
22.09.2005

BoRiS!!!
-> VeTëV: Takze asi takhle:
Nejsem milionarem a ani si na nej nehraju!To ze na svy ksefty volam z GSM Brany je logicky je to zadarmo a muzu volat komu chci kdy chci a jak dlouho chci.To by predpokladam vyuzil kazdy.Takze kdyz mi lidi nevolaj na moje cislo co je v ID tak je jasny ze se dovolaj nekam jinam.K tehle poznamce co jsi napsal ,,:BTW:kdyz nemas stale tak problem s penezma, proc nevyrovnas jiste dluhy meho kamose...to me taky trochu zarazilo...,, Je to uplne jednoduchy vysvetleni.Jestli myslis JeDa tak tomu delam technicky na auta pro jeho kamose a ten dluh(1100) byl preplatek za technickou.Nabizel jsem mu to nekolikrat vzdy mi oznamil ze bude chtit technickou na svoje Zigo(Lada 2101) tudis neni duvod brat si prasule zpet.Stejne bude jeste logicky doplacet za 1100 ji fakt neuplatis:-) priste kdyz uz neco takoveho napises tak si priste prover jak je to doopravdy opet ta spatna reklama...Klidne mu zavolej a over si to.
Proc byla otevrena tahle debata?
Uz me popravde dost stvalo ze mi nekdo kdo o tomto problemu vubec nic nevedel neustale delal ,, reklamu´´je fajn sirit nejakej pribeh ale kdyz uz tak s vyjadrenim protistrany.Ted k nasemu problemu zavolal jsi ze je praskla fajn hned jsem na to reagoval.To ze byla praskla jsem rozhodne nevedel.Necistim ty prevodovky kdyz bych ji cistil a zjistil to tak bych ti ji neprodaval!Hlavne mi nepis ze je necistim prave proto abych je mohl prodat.Nikdy jsem se nabranil tomu aby si ji kupec u me ocistil.Na nic jsem se neptal a hned ti ji vymenil za jinou.Takze reklamaci jsem uznal.To ze jsi si vybral dalsi mrtvolu je sice smula ale rozhodne to nebylo tak ze bych ti neco podstrkoval.Jeste rekni ze jsem ti nedal moznost se na vsechno podivat.Pak mi jeste volas ze je to zas blby tak ti zaplatim pulku.Ja si myslim ze je to az moc ferovej pristup.Na vrakaci a i tady by se na to spoustu lidi vysralo hned od zacatku a ani by se s tebou nebavili!Ja si myslim ze hlavni problem ze jsi si myslel ze za 3000 koupis super prevodovku.Jo obcas to vyjde i za min,ale ja ty prevodovky prodaval s tim ze jedou a nezda se mi ze by extremne delali bordel.Proste prevodovky do pracovnich aut a nebo zraly na opravu.To byl jen muj nazor!Tech prevovodovek jsem prodal hodne a nikdo si nikdy nestezoval.To ze jsi si vybral zase spatnou neni jen moje vina.Rozhodne jse tady nikdy nezpochybnoval fundovanost tveho mechanika!Kdyz rikas ze to dela dlouho tak by odbornikem byt mel!Vzdy jsem jeho zaver prijal...Takze kdyz si vezmes zes do toho zahucel 5000-6000 tak je to porad dobra cena za prevodovku po GO.Za tu cenu se normalne prodavaj.To ze jedna ta prevodovka byla varena to jsem taky nemohl vedet ja je nerozebiral.Nicmene funkcni byla.Kazdej chce postavit super karu za co nejmin penez ale to proste nejde!Jde mi jen o to at si kazdej kdo to mel chut cist udela o tomto obrazek.Ja pred zadnym problemem neutikal a za nic se neschovaval(a za nejakou holku uz vubec ne).Tod asi vse opet prosim o vyjadreni Jiriho!
Nejsem milionarem a ani si na nej nehraju!To ze na svy ksefty volam z GSM Brany je logicky je to zadarmo a muzu volat komu chci kdy chci a jak dlouho chci.To by predpokladam vyuzil kazdy.Takze kdyz mi lidi nevolaj na moje cislo co je v ID tak je jasny ze se dovolaj nekam jinam.K tehle poznamce co jsi napsal ,,:BTW:kdyz nemas stale tak problem s penezma, proc nevyrovnas jiste dluhy meho kamose...to me taky trochu zarazilo...,, Je to uplne jednoduchy vysvetleni.Jestli myslis JeDa tak tomu delam technicky na auta pro jeho kamose a ten dluh(1100) byl preplatek za technickou.Nabizel jsem mu to nekolikrat vzdy mi oznamil ze bude chtit technickou na svoje Zigo(Lada 2101) tudis neni duvod brat si prasule zpet.Stejne bude jeste logicky doplacet za 1100 ji fakt neuplatis:-) priste kdyz uz neco takoveho napises tak si priste prover jak je to doopravdy opet ta spatna reklama...Klidne mu zavolej a over si to.
Proc byla otevrena tahle debata?
Uz me popravde dost stvalo ze mi nekdo kdo o tomto problemu vubec nic nevedel neustale delal ,, reklamu´´je fajn sirit nejakej pribeh ale kdyz uz tak s vyjadrenim protistrany.Ted k nasemu problemu zavolal jsi ze je praskla fajn hned jsem na to reagoval.To ze byla praskla jsem rozhodne nevedel.Necistim ty prevodovky kdyz bych ji cistil a zjistil to tak bych ti ji neprodaval!Hlavne mi nepis ze je necistim prave proto abych je mohl prodat.Nikdy jsem se nabranil tomu aby si ji kupec u me ocistil.Na nic jsem se neptal a hned ti ji vymenil za jinou.Takze reklamaci jsem uznal.To ze jsi si vybral dalsi mrtvolu je sice smula ale rozhodne to nebylo tak ze bych ti neco podstrkoval.Jeste rekni ze jsem ti nedal moznost se na vsechno podivat.Pak mi jeste volas ze je to zas blby tak ti zaplatim pulku.Ja si myslim ze je to az moc ferovej pristup.Na vrakaci a i tady by se na to spoustu lidi vysralo hned od zacatku a ani by se s tebou nebavili!Ja si myslim ze hlavni problem ze jsi si myslel ze za 3000 koupis super prevodovku.Jo obcas to vyjde i za min,ale ja ty prevodovky prodaval s tim ze jedou a nezda se mi ze by extremne delali bordel.Proste prevodovky do pracovnich aut a nebo zraly na opravu.To byl jen muj nazor!Tech prevovodovek jsem prodal hodne a nikdo si nikdy nestezoval.To ze jsi si vybral zase spatnou neni jen moje vina.Rozhodne jse tady nikdy nezpochybnoval fundovanost tveho mechanika!Kdyz rikas ze to dela dlouho tak by odbornikem byt mel!Vzdy jsem jeho zaver prijal...Takze kdyz si vezmes zes do toho zahucel 5000-6000 tak je to porad dobra cena za prevodovku po GO.Za tu cenu se normalne prodavaj.To ze jedna ta prevodovka byla varena to jsem taky nemohl vedet ja je nerozebiral.Nicmene funkcni byla.Kazdej chce postavit super karu za co nejmin penez ale to proste nejde!Jde mi jen o to at si kazdej kdo to mel chut cist udela o tomto obrazek.Ja pred zadnym problemem neutikal a za nic se neschovaval(a za nejakou holku uz vubec ne).Tod asi vse opet prosim o vyjadreni Jiriho!
09:50:22
22.09.2005
22.09.2005

Labros
pamatuju si taky že montáž 5q převodovky byla jedna z posledních kapek pro Engiho (asi by se škodovkou praštil později tak jako tak, ale ta to uspíšila) taky namontoval 5q a měl s ní hrozný problémy a asi za měsíc tam vrátil 4q a škodovku prodal.
00:37:13
22.09.2005
22.09.2005

Strnadek
-> Samantus: To sem psal (smolný) Vetvi... páč se známe (trochu, ale přece)...
Mno, na to že chci sehnat převodovku se SP 4,22 jste mě moc nepotěšili... přestávám na to mít chuť se do toho pouštět... (takový problémy si rád ušetřim)
Mno, na to že chci sehnat převodovku se SP 4,22 jste mě moc nepotěšili... přestávám na to mít chuť se do toho pouštět... (takový problémy si rád ušetřim)
18:20:27
21.09.2005
21.09.2005

VeTeV
-> Ládis: jo a aby jsi nerekl ze jsem si toho nevsiml
tu prvni Boris privezl jak i on sam napsal ke me domu, ale hodina byla pokrocila a co si pamatuju, tak uz jsem behali s baterkou po zahrade, takze tezko odhalit pod nanosem bordelu praskliny....
sam sem je taky neodhalil, neb jsem smir nechtel z toho dostavat na zahrade a nechal jsem oplach na automechanikovy, kterej na to ma prostor, prostredky a vse nasledne nechava likvidovat....
a u te druhe uznej sam - tezko by me automechanik poradil, neb myslim ze nema rentgenove oci...
a vzit jsem ho chtel, ale sam rekl, to Ti neporadim dokud to nerozeberu....
tu prvni Boris privezl jak i on sam napsal ke me domu, ale hodina byla pokrocila a co si pamatuju, tak uz jsem behali s baterkou po zahrade, takze tezko odhalit pod nanosem bordelu praskliny....
sam sem je taky neodhalil, neb jsem smir nechtel z toho dostavat na zahrade a nechal jsem oplach na automechanikovy, kterej na to ma prostor, prostredky a vse nasledne nechava likvidovat....
a u te druhe uznej sam - tezko by me automechanik poradil, neb myslim ze nema rentgenove oci...
a vzit jsem ho chtel, ale sam rekl, to Ti neporadim dokud to nerozeberu....
14:39:52
21.09.2005
21.09.2005

DuriQ
mno piekne tak ta vytam v klube smoliarov 

14:19:52
21.09.2005
21.09.2005

Samantus
hehe tak to je vazne srot
13:45:15
21.09.2005
21.09.2005

VeTeV
jo a nakonec do dopadlo takto
z prevodovky cislo 1 je vnitrek - proste se prendal az na vsechna loziska a synchrony - to vse bylo KO ale s tim jsme pocital
z prevodovky 2 se pouzil obal
dohromady to dalo jednu prevodovku
z prevodovky cislo 1 je vnitrek - proste se prendal az na vsechna loziska a synchrony - to vse bylo KO ale s tim jsme pocital
z prevodovky 2 se pouzil obal
dohromady to dalo jednu prevodovku

13:42:30
21.09.2005
21.09.2005

VeTeV
u te hridele - to kolecko bylo na ty hrideli napeceny..nepodarilo se proste vylisovat ani po 30 minutach usilovneho snazeni a nakonec to proste prasklo....nevim co si o tom myslet...
nemluvim o otm ze loziska to melo ve stavu ehm...hucet musela 100%
nemluvim o otm ze loziska to melo ve stavu ehm...hucet musela 100%
13:40:39
21.09.2005
21.09.2005

VeTeV
2