Včera jsem se dozvěděl, proč se zde již v posledních dnech nevyskytuje VeTëvka.
Byl jsem včera v Praze a potkal jsem VeTëvku kterak do mladé Škodůvky nakládá nový kočárek a už se mu hezky kulatí bříško. A on nám lišák říkal že je to z piva.

Už byl na ultrazvuku a tzv. 3D mimi-obrázku a nejspíš to bude kluk jako buk.
Už má pro něho vymyšlené i jméno, poskládal ho z jmen svých nejlepších zdejších kamarádů.
Tudíž se bude jmenovat :
Jirik Lábroš Majklesso von Tuxaria VeTëvland
Vyprávěl mi, jaké pěkné koupil v Rodince dupačky. Vzal rovnou troje, světle modré, červené a zelené. Koupil bumbací láhev s dudlíkem a elektronickou chůvu. Tu půjde ale dnes reklamovat, protože nefunguje.
Zatím bude hlídat miminko ochočená poštolka Doriska, která když se malý Jirik vzbudí a nebo pokaká doletí pro VeTëVku a vytáhne ho zpoza žehlícího prkénka, míchání sunaru, či od plotny ukonejšit malého drobečka.
Já Jirika VeTëVku za tento životní krok velmi obdivuji a začínám taktéž přemýšlet o tomto vážném kroku. Už jsem si vybral pěkné těhotenské šaty. Kirri si vzal raději rovnou dvoje. Je mi už 25 a chtěl bych také vyvést mladé dokud jsem ještě věku nepokročilého.
Majkl se taktéž připravuje na otcovství a s předstihem přestavuje svoji Škodouku na Š130 a vybavuje ji vysoce dimenzovanou zadní kloubovou nápravou, která unese bez zvláštních problémů celou baterii dětských sedaček.
Chlapci, kdo z vás se ještě chystá státi tatínkem či maminkou ?