(Mama) Až ti doběhne stavební spoření, tak si můžeš koupit něco nového, co ?
(Já) Jsi upadla ne ? Ze stavebka si nakoupím věci do bytu.
(Já tatovi) Tatííí ? Budeme muset asi znova nastříkat přední kapotu, já chci předělat mračení a taky dvéře a vytáhnout zadní blatníčky, já bych chtěl šestnáctky a ony se mi tam nevejdou.
(Tata) To si nalakuješ sám, já se ti na to vyseru, nemám na to čas (Pozn.: na noviny a papu ve slipech u TV ano

).
Podle mě jsou šestnáctky píčovina, bude to hrozně drncat už teď je to tvrdý. Ale je to tvoje věc, myslím že budeš mít starostí a kam dávat peníze až dost.
(Mama) Jsi normální ? Takovejch peněz do toho cpeš, kolik stály ty kola ?
(Já mamě) Já si to nepamatuju.

(Kamoš - první rozjezd s new motorem) Ty pičo !
(Kamoš - jízda po kostkách, mám nafilmováno) Ty vole to skáče jak píča, ale jede jak po kolejích.

(Kamoš) Pěkně bručí.
(Mama a tata) Už to máš na tom autě hotové ? Kdypa uděláš taky něco v tom bytě, máš tam bordel jako kdyby tam vybuchla bomba, rozkopaná koupelna a kuchyň je tam už půl roku.
(Mama a tata) Ty máš auto před barákem ? A nechceš ho odvézt do garáže ? No počkej až tam ráno nebude a nebo bude bez kol.
(Děda a babi ve 21:30 u mě v garage) Nechceš už toho nechat ? Je půl desátý a zítra je taky den. Jedl jsi vůbec něco ?
(Já dědovi) Já na jídlo seru, já to musím dodělat jinak nejdu spát.

(Děda na něco nového na káru) Taková píčovina.
(Děda když je to hotovo) Je to moc pěkný. (

rozumíte tomu ?

)
Atd...
V podstatě to co na tom autě je ocení všichni, ale sere je kolik tomu věnuji času a peněz (teď spíš věnoval, teď času moc není).