-> Jirik a vsichni, na to co bylo napsano zapomen:
Tak puvodne to bylo mysleno takto: ptal si se proc tu nikdo nepise, ze sou tu 2 prispevky za hodinu ja ti napsa l ze to neni pravda bo kdyz se vratim ze jich mam asi 160 a ze nekteri tim sem myslel i sebe v praci nemaji cas na internet, je to tak, posledni dobou toho mam hodne, ale nestezuju si z vetsi miry si za to muzu sam, mozna z mladicke nerozvaznosti sem nedostudoval a tak mam "jen" maturu a to rozhodne dnes na presycenem trhu nestaci, momentalne se to jevi tak ze sem mirne podrazdeni, za dalsimi prispevky mimo toto tema si ale plne stojim, protoze to bylo napsane tak jak to vidimm jestli se to nekoho dotklo tak se omlouvam ale muzeme vest preci otevrenou diskuzi, virt mam ja delal sem srandu pamatuju si jak sme psali basnicky s majklem s tebou s jirkou (vetevkou) tuikem a tak parada, pak prislo to tema ze uz toho je dost, taky sme si napsali jak to vidime, ted je situace ponekud odlisna hodne se zmenilo par veci odeslo nenavratne a nekteri lidi taky.......
Osobne nic proti nikomu nemam at se to jevi jak je.
U nekoho sem osocovanej ze to beru pesimisticky ale ne kazdej den si najdu neco proc vyrdzet a ver ze se najde vzdycky nejaka blbost:)
Majkle zamindrakovanej taky nejsem ale to ze si u nekterych temat nemuzes pomoct ostre kontrastuje s tim co pises nekde jinde na nekoho jinyho "proste nas malej zastance pravidel"
Hele ja se nebranim jakemukoli nazoru jen napiste co a jak nebo co si myslite, ono je na nas jake to tu udelame, hlavne mi vadi ze se lidi ptaj ¨cim dal vic na to same, sranda musi byt ale nekdy se to prepiskne
jiri ber to jako takovou omluvu fakt proti tobe nic nemam a nabyl sem uz drive pocitu ze sme neco jako takovy kamaradi:) a i kdyz nekdy neodepises beru to jako ze treba mas fofr, problem a nebo tak
Vetevko ty si vul, co vic rict

ne drzim pesti zitra na tebe budu myslet udelam si na to cas:)
Majkle bud takovej jakej ses a motorem vepredu s tim si hlavu nelamu tomu ver.
KLlidi kterych tohle tema zarazilo bude asi hoooodne.
Proste situace je takova rad delam srandu ale ted neni cas do tretiho rijna, den po mycëjh narozkach je veletrh a pak to bude ok snad teda ja makam tak abych mel volny vikend vubec na oslavu a tak, proste sem otravenej no, mindrakama to neni

jenze ja mam stesti nebo spis smulu ze mam nekdy unahlenou reakci a proste napisu co me napadne nekdo to v sobe dusi ale ja bych nekdy nejradeji zabil:)
Hele tak prominte a Jiri v prdeli uz sem davno