skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
policajti a škodovky
12:34:22
11.09.2005
11.09.2005

Ondis
kirri-no jasny to sme si špatně rozuměli.to mi vadí taky to co si psal.ale uznaš že za todle aby mě buzerovali to je směšný!!
12:12:14
11.09.2005
11.09.2005

kirri
-> Ondis: dyt ti rikam ze proti tomuhle nic nemam, sak sem psal, co mi vadi.....
12:05:24
11.09.2005
11.09.2005

Ondis
kirri-dyt ti řikam že to mam na podvozku jako neony.podsvěcuje mi to podvozek.ne auto ze předu.
11:22:01
11.09.2005
11.09.2005

kirri
-> Ondis: divej, sou daci cu*aci kteri maj zapli strobace za jizdy to si pak myslis ze jede sanitka, treba no a neni to prijemny oslnuje to jako prase, neony, pokud je rovnomerne osvetleny podvozek, tak je to moc pekny, to by me asi ani nevadilo
11:05:37
11.09.2005
11.09.2005

Ondis
kirri-Proč???neony taky nikomu nevaděj.řikam v masce to je blbost-oslňuje to řidiče atd.ale napodvozku.neni důvod proč by to měl bejt problem.
09:42:29
11.09.2005
11.09.2005

kirri
at si kazdej ma 20 stroboskopu, dyz to pusti vecer na srazu, je to i pekny, to beru, ale at s tim neleze na cesty hele kdyby to bylo nekde ve meste a zastavili bysme na cervene, hehe

08:48:19
11.09.2005
11.09.2005

Ondis
kirri-to s tebou souhlasim!!výš co moje strobáče sou světli.žádná modra nic.tak ho fakt nechápu.
ale jak řikam potkávám i pohodáře policajty.minule sem dejchal ještě sme pokecali a bylo to v poho a to se mi stává často ale hold se měl minule smulu.
ale jak řikam potkávám i pohodáře policajty.minule sem dejchal ještě sme pokecali a bylo to v poho a to se mi stává často ale hold se měl minule smulu.
23:17:59
10.09.2005
10.09.2005

King
2 kirri: Soude dle rozhovoru s klukem z prodejny elektrosoucastek, tak tahle vidlacka moda modrejch hustoledek zaplatpambu opada :)
23:11:02
10.09.2005
10.09.2005

kirri
-> King2: a nejlepsi je kdyz maj nekteri "idioti" modry ostrikovace svitej bodove v ruzku okna modry bodovky a misto mlhovek stroby a blikaj za jizdy, bych o proste strilel!!!!!!!!!!
23:06:31
10.09.2005
10.09.2005

King
Ciste obecne: nespojoval bych pruzeni ze strany poldu kvuli strobacum ma aute s kvalitou sexualniho zivota policajta
To co nekde na tuningovym (stylingovym) srazu pasuje jak prdel na hrnec, nemusi sklizet nadseny ovace v beznym provozu (vcelku opravnene). Stejne tak nepredpokladam, ze obyvatelstvo centra slezske metropole, je v o pulnoci zvedavo na rev shkochtle vydrazdene na x nasobek rychlostniho limitu. Jen par vet k zamysleni, nic vic, zadnej prolog k flame

To co nekde na tuningovym (stylingovym) srazu pasuje jak prdel na hrnec, nemusi sklizet nadseny ovace v beznym provozu (vcelku opravnene). Stejne tak nepredpokladam, ze obyvatelstvo centra slezske metropole, je v o pulnoci zvedavo na rev shkochtle vydrazdene na x nasobek rychlostniho limitu. Jen par vet k zamysleni, nic vic, zadnej prolog k flame

18:56:18
10.09.2005
10.09.2005

Tomasson
-> kirri: jj presne tak, nalepky muzou pekne zmenit prubeh kontroly :)
17:45:40
10.09.2005
10.09.2005

Milošek
vcera me zastavily na palmovce v jednu v noci byla tam holka a kluk-mladasove ukazal jsem jim vsecchno potrebne koukly na stk pochvalil my kolecka a celkovej vzhled auta a jel jsem spokojene dal:))takovyhle kdybys byli vsichni tak je na svete krasne...

17:16:58
10.09.2005
10.09.2005

Rooney - zrušená registrace
-> kirri: -> Tomasson: takoví kdyby byli všeci tak by to byla pohodička!

16:37:03
10.09.2005
10.09.2005

Stepix
Jo, tak ja to mel zatim asi tak ze moje non-tunning bestie v noci akorat pritahuje pozornost policajtu. jedu si centrem budejovic, zadna rychla jizda, zadny buraceni, nic. vezl jsem kamika na diskarnu a vracel se zpatky, jeste jsem vez pritelkyni, takze langsam. Proti me policejni oktava. Kdyz jsme se mijeli tak se stretli nase pohledy, koukam do zrcatka, oktava pomalu pres rucku 180° otocka, majacky, sirena a za mnou... jenom dejchnout a kontrola TK, tot vse. skodovky nemaj radi

15:08:40
10.09.2005
10.09.2005

kirri
-> Tomasson: jojo, nektery sou pohodari, ja jel taky rychlejs v Brne vubec nevim kolik ale na okruhu je 60tka ne? nebo 70??? je ted nevim a hasil sem si to taky tak nejak 90 - 100 je to tam pwkny 2proudovka bylo 11hodin vecer a ja se vracel z prednasky
dal to nebudem rozvadet:)
Tak si takhle jedu jedu pohodicka predjede me alfa 156 ta si to hasila asi pres 120 pac to byla slupka, tak si rikam lidi sou blazni a prasata (rucicka atakovala hranici 100km/h) timhle se nevychloubam ale proste nikdo nikde semafory blikaji oranzove sem na hlavni tak jedu duomu jeste 40km a uz mam hlad, najednou jak je odbocka k autostylu (nejvetsi "mototechna" s dilama na sadovky v Brne, brnaci vedi... za me odbocila ruda octavia a taky predjela me ta uz byla prede mnou a sjelo okynko vatahla se takova svitici placacka a taky blikajici STOP, v duchu sem si rikal "tý jo jako v kobre11" jen bych jim asi neujel
tak skoro pred sjezdem na Olomouc teda poslusne jedu na krajnici stazeny pulky v penezence 50koruna co me zbila od obeda (holt v te dobe este student no).
a taky ... vystoupili mladi borci, snad vylezli z akademie a ja byl jejich prvni obet ... dobry den pane ridici, ridicsky prukaz a doklady od vozidla, nervozitou sem nemohl vytahnout technicak z penezenky, komu se to stalo vi jak je to neprijemny, kolega drzel baterku a jal se obchazet vozidlo, bylo me blbe ale jelikoz zadny tjuningcar nevlastnim, takze celkem pohodicka, pak me vyzvali at si vystoupim a jdu dozadu, samozrejme ze me nesvitilo svetlo, nefungovalo osvetleni SPZ a vepredu sem mel zaply mlhovky
vymlouvat se ze na MU byla mlha nemelo cenu. No zachranily me nalepky ze srazu co sem mel na zadnim okne.. áááá pán byl v Brne na autodromu a s timhle (to se me celkem dotklo) no a? no nic jen ze je to normalni favorit... ale zachovalej
potom se jeste podivali pod kapotu a jeste to obesli a konstatovali ze az na par drobnosti a na rychlost je vse OK jeste asi 20 minut sme se bavili ze letos to nejak nevyslo, ze bylo na srazu destivo a proste nekteri souv pohode, za rychlost sem nakonec nic neplatil, pac sem rekl ze sem chudej student:)
No tim chci rict ze nekdy ty "blbosti" na zadnim okne muzou trosku pomoct
dal to nebudem rozvadet:)Tak si takhle jedu jedu pohodicka predjede me alfa 156 ta si to hasila asi pres 120 pac to byla slupka, tak si rikam lidi sou blazni a prasata (rucicka atakovala hranici 100km/h) timhle se nevychloubam ale proste nikdo nikde semafory blikaji oranzove sem na hlavni tak jedu duomu jeste 40km a uz mam hlad, najednou jak je odbocka k autostylu (nejvetsi "mototechna" s dilama na sadovky v Brne, brnaci vedi... za me odbocila ruda octavia a taky predjela me ta uz byla prede mnou a sjelo okynko vatahla se takova svitici placacka a taky blikajici STOP, v duchu sem si rikal "tý jo jako v kobre11" jen bych jim asi neujel
tak skoro pred sjezdem na Olomouc teda poslusne jedu na krajnici stazeny pulky v penezence 50koruna co me zbila od obeda (holt v te dobe este student no).a taky ... vystoupili mladi borci, snad vylezli z akademie a ja byl jejich prvni obet ... dobry den pane ridici, ridicsky prukaz a doklady od vozidla, nervozitou sem nemohl vytahnout technicak z penezenky, komu se to stalo vi jak je to neprijemny, kolega drzel baterku a jal se obchazet vozidlo, bylo me blbe ale jelikoz zadny tjuningcar nevlastnim, takze celkem pohodicka, pak me vyzvali at si vystoupim a jdu dozadu, samozrejme ze me nesvitilo svetlo, nefungovalo osvetleni SPZ a vepredu sem mel zaply mlhovky
vymlouvat se ze na MU byla mlha nemelo cenu. No zachranily me nalepky ze srazu co sem mel na zadnim okne.. áááá pán byl v Brne na autodromu a s timhle (to se me celkem dotklo) no a? no nic jen ze je to normalni favorit... ale zachovalej
potom se jeste podivali pod kapotu a jeste to obesli a konstatovali ze az na par drobnosti a na rychlost je vse OK jeste asi 20 minut sme se bavili ze letos to nejak nevyslo, ze bylo na srazu destivo a proste nekteri souv pohode, za rychlost sem nakonec nic neplatil, pac sem rekl ze sem chudej student:)No tim chci rict ze nekdy ty "blbosti" na zadnim okne muzou trosku pomoct

14:47:08
10.09.2005
10.09.2005

Tomasson
uz jsem to tu asi psal... jedu ve 23:30 centrem ostravy, specham... stavim na krizovatce vsude nejaka tma... buch zelena, tak tomu pekne pridupnu a uz si to svistim... rucicka jde na 130ku... kdyz v tom se mrkni a predjizdim me nejaky transporter, tak co at si jede, pustim ho pred sebe a najednou, STOP, policajti.. cely vyklapany, stahnu okynko a cekam.. vylezli dva typci okolo 30ky mozna min.. dobry vecer pane ridici, doklady od vozidla.. zajistete vozidlo a vystupte si, otevrete nam kapotu.. pak kontroloval cislo motoru... aa pán se snaží o tuning... říkam ze jen tak decentně, tak co mi reknete k tomuhle a posvitil na vyfuk.. a ja ze to uz tam bylo atd... pak vzal tu lucernu co mel a chodil kolem auta a svitil skoro na vse.. hmm kapky pane ridici, cira optika, sedadla z rapida.. pekne budiky... a vidim ze jezdite i na srazy... a najednou uplne zmenil byls v koprivnici? a ja ze jo a on tak to byl masakr co.. kurna take kapky taky shanim, skladam totiz 100ku.. ja cely vykuleny odpovidal na otazky, stravil jsem s nima 30minut velmi pekneho hovoru.. pak mi vratil papiry a ze muzu jet, este nez zalezl do auta, tak mi oba rekl, Ty a priste to tak moc nezen, meli jsme co delat abychom te predjeli... No lidi reknu vam, este 10 minut jsem jen tak sedel a cumel do blba.. dovede si predstavit kolik by me to stalo...
22:29:37
09.09.2005
09.09.2005

strucy
zatial ma nezastavili ťuk ťuk
21:45:12
09.09.2005
09.09.2005

-> Ondis: Aha tak to jo.
no neměli by si vylíval zlost na druhých co za to nemužou , byt švestka "no za nedlouho možná budu" tak tohle bych nikdy neudělal , jako zjebat ty co jezdí jako prasata po městě
ty co evidentně nedodržujou předpisy , tak ty bych si vychutnal , ale jinak buzerovat ty slušný to je prasárna!!
no neměli by si vylíval zlost na druhých co za to nemužou , byt švestka "no za nedlouho možná budu" tak tohle bych nikdy neudělal , jako zjebat ty co jezdí jako prasata po městě
ty co evidentně nedodržujou předpisy , tak ty bych si vychutnal , ale jinak buzerovat ty slušný to je prasárna!!
21:38:27
09.09.2005
09.09.2005

Ondis
rooney-ale to ja mam taky hlavně dobry.jelikož v parci končim až ve dvě v noci tak mě stavěj taky několikrát za tejden ale vždy v poho.ale tendle byl nějakej divnej.a hlavně tode nikoho neohrožuje a ma keci.fakt sem to nechápal.
21:38:26
09.09.2005
09.09.2005

He sory za ty chyby v textu , už na tu klávesnici v tý tmě prd vidím

21:36:32
09.09.2005
09.09.2005

jo zapomněl bych na dnešek
frčí si to tak po městě a si říkám že už bych měl zapnout světla ,už bylo tak šero, a jedu dál a najednou proti mě mějaká dodávka a bliká na mě dálkačema jak prdlej, tak sem mu je pustil taky , no když už byl blíže a neblikal , tak už sem ho viděl
, švestka v VW Transporter, no projel a ve spětném vidím, zapíná majáček a už to točí , tak sem ukázněně zajel ke kraji , už mi klepal na okno , vy jezdíte se zapnutýma mlhovkama pane řidiči!!! Já na to nejezdím nejsem prase!!! A von tak si vystupte a poďte semnou. No tak sem šel , že mi ukáže ty mlhovky ,Ja no ale to nejsou mlhovky ale parkovačky
"mám je v nárazniku" no tak jsme se tam asi 15min hádali.... no nakonec jsem ho otom přesvědčil , že mlhovky vypadají a i svítí jinak , a pohutu mi taky nedal. No ale většího chuja sem neviděl fakt ne!!!
frčí si to tak po městě a si říkám že už bych měl zapnout světla ,už bylo tak šero, a jedu dál a najednou proti mě mějaká dodávka a bliká na mě dálkačema jak prdlej, tak sem mu je pustil taky , no když už byl blíže a neblikal , tak už sem ho viděl
, švestka v VW Transporter, no projel a ve spětném vidím, zapíná majáček a už to točí , tak sem ukázněně zajel ke kraji , už mi klepal na okno , vy jezdíte se zapnutýma mlhovkama pane řidiči!!! Já na to nejezdím nejsem prase!!! A von tak si vystupte a poďte semnou. No tak sem šel , že mi ukáže ty mlhovky ,Ja no ale to nejsou mlhovky ale parkovačky
"mám je v nárazniku" no tak jsme se tam asi 15min hádali.... no nakonec jsem ho otom přesvědčil , že mlhovky vypadají a i svítí jinak , a pohutu mi taky nedal. No ale většího chuja sem neviděl fakt ne!!!
21:24:22
09.09.2005
09.09.2005

Já mam se švestkama je dobré zkušenosti.
Když už mě zastaví tak " dobrýden pane řidiči, silniční kontrola , vaše doklady ..atd" ja jim vše ochotně ukážu a zas jedu dál, jednou mě tak zastavili a měli tam to Mondeo.
Byl tam takový mladý nějk tak v mojem věku
tak sem se ptal co tam má za motor , kolik to jede a tak, fakt v pohodě típek.
Když tam máte na autě takových hovadinek co je jen provokujo , tak se pak nedivte no..

Když už mě zastaví tak " dobrýden pane řidiči, silniční kontrola , vaše doklady ..atd" ja jim vše ochotně ukážu a zas jedu dál, jednou mě tak zastavili a měli tam to Mondeo.
Byl tam takový mladý nějk tak v mojem věku
tak sem se ptal co tam má za motor , kolik to jede a tak, fakt v pohodě típek.Když tam máte na autě takových hovadinek co je jen provokujo , tak se pak nedivte no..

21:20:40
09.09.2005
09.09.2005

Honza M
Zatím špatné zkušenosti nemám. Ale to přijde :)) Jinak můžeš být rád že ti dal jenom 100kč. Ale napruzenej byl asi pěkně 

20:43:46
09.09.2005
09.09.2005

Ondis
jedu si to takhle ve dvanact v noci prahou se svím rapídkem a mam na podvozku strobače.zastaví mě policajti tak kolem 25 let.a začnou.co to prej mám na podvozku.že je to zakázaný.tak doklady,povinnou víbavu rosvítit potkavačky atd buzerace jak řemen.že mi prej muže dat pokutu 1000kč atd takové ty jejich keci.ja že todle neni přímo zakázaný a on jestli to mam homologovaný a ja že ne a že to ani nemusí.prostě si to nenechal vysvětlit.tak mi dal 100kč pokutu a že prej mužu bejt rád.a když ojíždim zahodim cigáro a on mě znova zastaví že si todle nemam dovolovat před nima.prostě byl napruzenej a ja sem mu byl po ruce tak mě zvrznul.den poté sem jel a policajti na parkovišti proti mě.zastavili mě koukali sme si z vokénka do okenka a oni mi řikaj že mam pěkný auto a kde sem sehnal ty světla že je to paráda.tak sem jim to řek.pokecali jsme a pozdravili se a oni odjeli.ponaučení?když policajtovi stará doma nedá nebo je jinak napruzenej tak mu člověk nemá nic rozmlouvat a vysvětlovat.stejně to nepochopí!!
co vaše potyčky a konflikty s modrejma majákama??
Ps:sory za chyby určitě jich tam je hodně ale neřešim!
co vaše potyčky a konflikty s modrejma majákama??
Ps:sory za chyby určitě jich tam je hodně ale neřešim!