-> Rooney: Neprehnal, vetsi kombinaci amaterismu a korupce nez u policie sem nezazil, ver mi. Napriklad sem sedel v baru (jedna publikovatelna historka ) a prisla tam parta dopravaku. A zacali vysvetlovat, proc nic nejde, nejsou radary, vahy na kamiony, rychla auta etc.
Kdyz se pritomni kamionaci ohradili, ze vahy nejsou potreba, protoze kazdej nalozenej kamion (pokud neveze sut nebo odpadky, coz je max 10 % pripadu ) ma bud dodaci list ( kde je vaha uvedena (nutno pouzit kalkulacku), nebo vazni listek, policajt se podivil, a pak dve hodiny vysvetloval, proc je to knicemu. Nepochopil sem a to byli ti podstivy, co uplatky neberou....
Z fleku bych podepsal petici, aby se udelalo majetkove priznani vsech policistu, a ti, co nemuzou dolozit sve prijmy ( a prijmy manzelek, strycu etc.) sli do prdele.
Dale aby se plat policisty upravil na cca 30000 Kc cisteho, aby tahle prace byla atraktivni nejen pro trotly, co se neuzivej jinde. Dale zprisnit pozadavky na policistu ( znalost prava, fyzicka zdatnost )
A uz pak by byl videt ten rozdil, jak by ze silnice zmizely 300 let stary Avie, pretizeny kamiony, jak by sportovec co jezdi 100 Km / h prumer dostal trikrat dene pokutu
(kamarad co jezdi jako prase mi rikal, ze ho pokutujou cca 2 x mesicne ) atd, atd, atd...
A takovihle policajti at klidne sbiraj papiry nebo zabavujou auta...
Ti trotlove, co sou tam dneska, tak ti nasrat a rozmazat