erkovy prazdniny

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 02.09.2005 do 04.09.2005, založil/a Libor
řadit dle data
23:12:00
04.09.2005
Libor
snoopy : jejej, to je skoro jak u nas doma. snad reknu stesti ze je mlada na intru a mam cas na auto ale pssst! ne ze ji to nekdo reknete, doufam ze si to nebude cist3
14:11:49
03.09.2005
dial K for Karlos
-> honzam: Díky za chválu, já bych se jich nikdy nechtěl zbavit, ale to jsou takový silácký řeči a pak kolikrát stačí se zamilovat do nějaký slečny a auta jsou na druhé koleji. No ale pokud by mi dotyčná dávala nějaký podmínky typu "buď auto, nebo já" tak nevim nevim 3
09:23:47
03.09.2005
snoopy
Ta moje taky porad drzkuje."u auta ses vic jak semnou,mas ho radsi,ten krap te bavi vic jak ja"atd.Do ty garaze stejne du do vecera ji to prejde a je klid do doby nez du znova ale po tech tre letech uz si asi snad zacina zvykat
08:00:34
03.09.2005
fine_ray
jj, asi každej kdo má shade zažil výčitky... jenže ty lidi maj pravdu, a ve chvíli kdy se do auta rve víc peněz než jen na udržení pojízdného stavu je to bláznovina.. navíc do shade 9 Jako protiargument chce použít koníčka těch lidí (mají-li nějakej)Á jestli žádnej nemaj tak jim vyčíst to. Aby věděli že to neni příjemný 52
07:57:22
03.09.2005
Honza M
-> Karlos: Koukám na ty tvoje Rapidy a vypadají fakt hezky 6 Kdyby ses musel jednoho zbavit tak dej vědět 4 Ale chápu že je to srdeční záležitost takže si je necháš... 5
03:57:37
03.09.2005
dial K for Karlos
-> Libor: No mě už serou všichni okolo. Moje rodiče, prarodiče, kamarádstvo, můj automechanik, každej. Všichni: ať se jdu léčit, že tohle prý není možný (mám 2 rapidy). Otec mi dává ultimátum, že pokud jedno auto do října neprodám, jdu prý z baráku, ale já se nevzdám, kašlu mu na to, jednou v životě jsem přesvědčenej, že dělám něco pro radost a to mi nikdo brát nebude, ať jdou všichni k čertu, na moje škodověnky mi nikdo sahat nebude , to se radši odstěhuju, od nikoho porporu nečekám, ale pokud mě takhle srážej i když maj pravdu, že je to nesmysl a vyhozený prachy, nemusej mi to denně vrážet, jak se pak asi můžu cejtit. Ještě, že škoda.virt a ta parta tady je něco jako muj druhej domov, lidi, co jsou na tom stejně jako já a není nás málo.
6
22:18:32
02.09.2005
Libor
tohle tema napadlo mou pritelkyni kdyz mi rekla ,jaky by byli prazdniny bez miho erka a toho jak sedim po vecerech u pocitace, no a tak sem napsal tohle tema. uz vam taky nekdy nekdo vycital auto,to jak si ho vsimate vic atd... proste zarleni na vaseho mazlika,nebo vycitani nevsimani si ji. popripade vase rodina ci rodice. jak se s tim vlastne vyrovnavate? mozna je ta cela otazka polozena trochu blbe ale co,slohy a pisemny prace mi nikdy nesly.
Extreme Tyres