-> saskyn2: Jsi mi připoměl video, kde seděl týpek a přišla tanečnice.. Chvíli na něm různě rajdovala, pak zvedla sukni a tam péro
Já na jeho místě bych ho asi ubodal nebo tak něco. Hnus
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vaginismus existuje?
prohledat
15 příspěvků (zobrazeno 1 až 15) od 25.04.2024 do 26.04.2024, založil/a Matthes, záškodník z TechWebu
-> saskyn2: Nevím, jestli použití výrazu "z prdele" je v tomhle případě to nejvhodnější... 

Ja nevim, co se vam nezda na tomto tematu, je to vazna vec 

Tvl před chvílí mi kámoš vyprávěl jak byli v nějakým klubu a z prdele zaplatili druhýmu kámošovi negra, aby mu zatancoval na klíně
tak si říkám otevřu virt tam jsou normální lidi a tady tohle

Tak toto riešiť by ma fakt nenapadlo, sa musíte inak nudiť páni. *5*
Kdysi dávno se tady u nás vyprávěla historka, že soused chodil za sousedkou a protože to jinak nešlo, dělali to přes plot a když je načapal manžel paní, tak je hasiči museli z plotu vystříhat a oddělit pomocí nějaké injekce až v nemocnici.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak asi jo :-) www.nzip.cz/clanek/425-va
ginismus
-> U-Geen:
Ne, nebojim, ale zajimalo by me, jestli to existuje...

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ted jsi dostal strach co? Pokousat te nemuze, ale uskrtit...
-> Syny: Polskej par vezou do nemocnice, pac se nemuzou oddelit... neboj. Dle me to je fejk.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ja na to klikat nebudu 

Zas mi na FB vyskocila picovina: www.facebook.com/groups/.
../2115270995525603
Nema nekdo zkusenost, ze je to mozny? Podle me to je nesmysl teda... Je tam tak vlhko, ze prece vzdycky musi jit ven, ne?
EDIT: Pro neznaly - melo by se jednat o silny stazeni kundy, ktery zabrani vytazeni pera pri sexu...
Nema nekdo zkusenost, ze je to mozny? Podle me to je nesmysl teda... Je tam tak vlhko, ze prece vzdycky musi jit ven, ne?
EDIT: Pro neznaly - melo by se jednat o silny stazeni kundy, ktery zabrani vytazeni pera pri sexu...