skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mobil s Gps navigaci
-> K1NYO: 

ja s tym problem nevidim :D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ale depresivní, koupit si to za vlastní prachy, tak už si řežu do rukou
btw fakt mě tam dostávají věci typu udělat telefon viditelnej na bluetooth 

-> Tuner#2: Tak ona vetsinou spatna zkusenost s widlema prameni z verze 7 a nizsich. Ano, tam to stalo za kokot, ale W8 a W8.1 jsou super. Rychly, stabilni atd.
-> Tuner#2: To jsem si taky myslel, ale kdo jednou zkusí už nechce jinak. Navíc už je i v Plzni 4G
ještě zrušit blbej FUP a bude to libovka

Mam tel. bez netu a neni s tim zadny problem. Doma, v garazi a pri cestovani je vsude Wi-Fi a jindy na net nepotrebuju. Pravda jednou, dvakrat do roka se octnes na miste kde bys net vyuzil a Wi-Fi nikde, ale obvykle se na takova mista nvybavis informacema dopredu.
Sygic taky mam a jede to jen podle GPS zadarmo. Takze nac platit neomezeny farif pokud to ndotycny nevyuzije...
Jinak jsemntaky za android, widle ne dekuji co jsem mel moznost zkouset
Sygic taky mam a jede to jen podle GPS zadarmo. Takze nac platit neomezeny farif pokud to ndotycny nevyuzije...
Jinak jsemntaky za android, widle ne dekuji co jsem mel moznost zkouset
-> Nwkt: Ale piču šišky :)
-> Ultim: Pokud ti staci tak ja je, velikost ok, tak proc ne :-)
-> Ultim: Pokud ti staci tak ja je, velikost ok, tak proc ne :-)
-> john simple 09.07.15 12:52:40: Není a Wokna jsou sračka 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co toto?
mobilenet.cz/clanky/recen ze-nokia-lumia-735-zlaty-s tred-a-selfie-k-tomu-17780
Selfie teda nedelam, ale dobry fotak to ma a diky vetsimu displeji na tom snad i uvidim tu GPS navigaci.
mobilenet.cz/clanky/recen ze-nokia-lumia-735-zlaty-s tred-a-selfie-k-tomu-17780
Selfie teda nedelam, ale dobry fotak to ma a diky vetsimu displeji na tom snad i uvidim tu GPS navigaci.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ť Jo vím. Koukal jsem po 925 ale pak jsem mohl Mít výhodněji S4 tak jsem neváhal 
Ale Wp nebyl špatný - má své výhody

Ale Wp nebyl špatný - má své výhody
-> skodaman: Tak Lumii je ranec. Ja mam 920, coz je stara vlajkova lod nokie :-) ale daj se sehnat i levnejsi s podobnejma vlastnostma...
-> Ultim: Zkus, dle me bysis vybral... idealne si ten mobil nekde osahat.
-> Ultim: Zkus, dle me bysis vybral... idealne si ten mobil nekde osahat.
Mel jsem taky Lumii 535 ale při autonehodě se mi zničila. Ale Ten display byl fakt hrozny nedalo se na tom psát .... Tak jsem pořídil S4 Lte-A a veliká spokojenost 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: OK, zkusim se podivat ktery model by me sedl.
(jsem v "pomlckach", ale stejne uz nehraju, neni cas)
(jsem v "pomlckach", ale stejne uz nehraju, neni cas)
-> john simple: Dost aplikaci, to zalezi na kazdym soudruhovi... Mrkni do Store, zda najdes to, co chces...
Nevím, jak nové androidy, ale já mám staré HTC Desire Z a jsem spokojený, mám tam data, takže používám google mapy.
No a v tabletu mám BeOnRoad, je to navigace zadarmo, mají offline podklady pro celý svět a dvě verze map, jedna je zdarma a druhá je placená, tuším právě Sygic... Už jsem s ní byl v Německu, Rakousku i na Slovensku a úplně v pohodě...
No a v tabletu mám BeOnRoad, je to navigace zadarmo, mají offline podklady pro celý svět a dvě verze map, jedna je zdarma a druhá je placená, tuším právě Sygic... Už jsem s ní byl v Německu, Rakousku i na Slovensku a úplně v pohodě...
-> john simple: Pokud chceš investovat do nějakého telefonu od MS, rozhodně nedoporučuji Lumii 535. Je známá se svými problémy s dotykem. Stačí trošku zagooglit. Cenovku má sice hodně lákavou, ale za ty nervy to nestojí. Sám jsem ji měl a předevčírem jsem ji vrátil do obchodu a zainvestoval 1000 Kč navíc a koupil si Lumii 640.
-> darklord: Já mám velkou navigaci od garminu, ale tohle bylo fajn když jsem se potřeboval domotat po praze nebo tak což bylo fajn a platit se mi nechce z důvodu že mám tu velkou.
-> Toušík: stahni s z google play OFFLINE MAPS. Mam a taky funguje paradne.
-> Toušík: napriklad ten sygic za 20EUR s dozivotnymi aktualizaciami 

Já se taky přidám. Já měl HTC a v tom nějakou navigaci ,ale asi cracklou protože byla na celou evropu a fungovala famózně offline. (Nahrál mě ji tam kamarád.) Dal by mě někdo nějakou radu jak a kde se dá sehnat opět něco podobného,protože mám novej tel. samsung S3. Díky
-> Matthes, záškodník z TechWebu: a je dost aplikací pro mobilní Win8.1 ?
já jsem s androidem spokojený, navigací se dá sehnat dost, pokud nestačí obyčejné mapy.cz, ale baterku to žere hodně, to je fakt.
já jsem s androidem spokojený, navigací se dá sehnat dost, pokud nestačí obyčejné mapy.cz, ale baterku to žere hodně, to je fakt.
Jako telefon mám za trojku Asus Zenfone 4, kterej funguje výtečně a na navigaci cracklý iGo.
Offline navigace je třeba Sygic. Mapy si pak stáhneš před cestou dle potřeby přes WiFi a pak můžeš jet bez dat. Mají teď pořád akce kolem 20 eur
Moderni telefon bez netu je o prdu :( Obzvlast, kdyz se da sehnat neomezeny volani a net za 520 Kc (vodafone).
Doporucil bych se podivat po nejaky Microsofti Lumii s Windows 8.1 (maj super offline mapy, fotaky lepsi jak lecjakej lowend kompakt). Popripade pokud bys nehrotil penize, tak Iphone. Aktualizace jsou zdarma. Cokoli s Androidem stoji za hovno a budes akorat nadavat na jeho divny chovani a stale se vybijejici baterku.
www.zbozi.cz/telefony-nav igace/mobilni-telefony?q=l umia%20...
Mimochodem proc jsi udesel z ANV? Ted uz nemuzu typky z klanu zdravit "Ultim smrdi" :-D
Doporucil bych se podivat po nejaky Microsofti Lumii s Windows 8.1 (maj super offline mapy, fotaky lepsi jak lecjakej lowend kompakt). Popripade pokud bys nehrotil penize, tak Iphone. Aktualizace jsou zdarma. Cokoli s Androidem stoji za hovno a budes akorat nadavat na jeho divny chovani a stale se vybijejici baterku.
www.zbozi.cz/telefony-nav igace/mobilni-telefony?q=l umia%20...
Mimochodem proc jsi udesel z ANV? Ted uz nemuzu typky z klanu zdravit "Ultim smrdi" :-D
Ahoj kluci, protoze se blizi cas dovolene uvazuju nad nakupem noveho telefonu vc. navigace.
V tomto oboru se vubec neorientuju, od telefonu potrebuju jen aby se s tim dalo volat, psat SMS a obcas neco vyfotit v primerene kvalite. Takze bych rad zustal bez datoveho tarifu.
Jo a jeste posledni vec, bubec netusim jak je to s tema aktualizacema. Musí se za to platit, nebo se dá "stahnout" nejaka zdarma?
Vim ze to zni jakobych vylezl z jeskyne, ale kdyz to clovek nepotrebuje tak se o to ani nezajima
V tomto oboru se vubec neorientuju, od telefonu potrebuju jen aby se s tim dalo volat, psat SMS a obcas neco vyfotit v primerene kvalite. Takze bych rad zustal bez datoveho tarifu.
Jo a jeste posledni vec, bubec netusim jak je to s tema aktualizacema. Musí se za to platit, nebo se dá "stahnout" nejaka zdarma?
Vim ze to zni jakobych vylezl z jeskyne, ale kdyz to clovek nepotrebuje tak se o to ani nezajima