skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
O. Krámský zahynul
Čest jeho památce a upřímnou soustrast pozůstalým. Sám jsem v úžasu koukal co tady na vrších dokázal předvést.
-> Luky: Je to možné, zpráv jsem o tom našel minimum.Říkali mi to kluci v práci.
-> Bedřich: ten ale havaroval už asi v pondělí a zemřel ve čtvrtek, nebo tak něco... Ale o víkendu jsem to četl
-> Tuner#2: Docela tragický víkend v Kataru zahynul navigátor DeRoye.
-> Luky 26.04.15 09:57:41: To snad ne, zrovna tenhle tyden jsem sjizdel jeho videa 

a v Irsku se navíc zabil Simon McKinley. Černý den pro závody do vrchu
www.clarechampion.ie/simo n-mckinley-killed-hillclim b

www.clarechampion.ie/simo n-mckinley-killed-hillclim b
Celý den jsem byl mimo net a večer to čtu
Jak blesk z čistého nebe. Když jsme byli před lety v Krkonoších, nemohl jsem vynechat alespoň nakouknout přes výlohu

Nerejpejte se v dementnostech ( za těhlech okolností to jsou ). Byl to pan závodník !!! To co miloval ho stálo život
. Ale tak to v motorsportu je
. Čest jeho památce a upřímnou soustrast pozůstalým, kamarádům a teamu. Tohle se nemělo stát 

-> Tuner#2: To je sice pravda že E a CN jezdí podobný časy - můj šéf jezdil obojí a vždycky tvrdil že tohle je to nejnebezpečnější na vrších co může být..
o kramskym by se dalo povidat dlouze.... :) co si pamatuju tak chodili kluci s kladivkama a zaklepavali asfalt aby mu osela nedrhla:))a to co sem cet ja tak rikali technicka zavada bohuzel ani bych se nedivil....budis mu prano zavodnicke nebe...
-> Zazaa 25.04.15 20:43:31: To je otázka. myslíš že v placce CN by dopadnul jinak? Časy to jezdí prakticky identické. Tohle byla prostě jedna z blbých nehod...
Např. z tohodle v roce 2007 vylezl OK viz. foto...
Např. z tohodle v roce 2007 vylezl OK viz. foto...
R.I.P. F3000 proste na kopce nepatri ...
Smutné

Smutná zpráva.

-> MVM: Četl jsem. Strašný.. ani se mi tomu nechce věřit
Závody do vrchu Rechberg (Austria)