pohyb je zdravej

Málem mě zabil.

Tchánem jsi mi připomněl mou rodnou sestru.. všichni, co jí znají (a že jich je mraky), celý léta spekulujou, co to ve svém "příručním" zavazadle stěhuje pořád sem a tam.. Ne že by to byla úplně kabela na hokejovou výstroj, to bych přeháněl, ale taška velká a těžká dosti..

Ale na mýho tchána nemáš! Ten má takovou starou bytelnou kabelu s popruhem přes rameno, kterou má permanentně plnou a připravenou v předsíni pro případ, že opouští barák. Asi 10 kilo, pouze když jedou někam na turistiku, tak celej ten ansámbl nacpe do baťohu. Nikdy jsme to nezkoumali, ale tchýně tvrdí, že tam má všechno :-) Prostě, až začne 3. světová a obecní rozhlas bude svolávat občany, aby si zabalili nejnutnější věci a dostavili se do krytů, tak všichni budou hledat a řešit, co jó a co né a pantáta jenom bafne v předsíni kabelu a vítězoslavně prohlásí: "Vždy připraven!" :-)

Moudrá matka příroda nás takto zřejmě s přibývajícím věkem udržuje v kondici..

No jo, jenže když se to odehraje pěkně na jednom místě, tak je to cajk, ale....vyrážím z bytu na servis, noťas přes rameno, parkuju asi 200m od baráku. Příjdu k autu....a nemám klíče a peněženku. Poklusem k baráku, 4 patra po dvou schodech, pokládám noťas do předsíně, nacházím klíče a peněženku, 4 patra dolů, poklusem k autu, odemykám.....sakra, nemám noťas! Poklusem k baráku, 4 patra dvou schodech, beru noťas, 4 patra dolů, 200m poklusem, odemykám, startuju, vyjíždím, hlasově vytáčím dispečing - "No phone connected!". Sakra! Objíždím kvůli systému jednosměrek celý sídliště, vybíhám 4 patra po dvou schodech, 5 minut hledám telefon, sláva, 4 patra dolů, konečně odjezd, vyplétám se z města směrem na Prahu....kurva!!! Měl jsem jet do Hradéééc! 

.

Furt něco zapomínám a od doby co nejsem ve škole tak mi občas příde, že začínám bejt i blbej. 

.

.