Klidně si to dám znova. btw. ono ty párky hubený maj občas k masu tak blízko jak to sojový maso 

Klidně si to dám znova. btw. ono ty párky hubený maj občas k masu tak blízko jak to sojový maso 

Ano, před milionem let, kdy z toho byli všichni odvaření. Řízek je řízek. 

Jsi mi připomněl toho chlápka, co seděl na schodech u hospody a brečel..

Ano, taky máme v teamu pro sichr jednoho Míru, aby se neřeklo..
No a když už se jednou za čas konečně vycukám, tak tři kousky jsou minimum a po návratu naštěstí se už žádnej tzv. bílej sex nekoná - ale vím, že mám kliku a mnoho jiných ano.

Jiné priority.. Ale pro ty kolem, co jsou zváni na degustace, je to výbornej koníček. 

On už nějaký vybavení speciální i postupně pořídil a poslední vánoční várka byla snad č.25, takže i zkušenosti, některý byly přímo výborný.. Fakt je, že kdybych podlehl nezvladatelnýmu nutkání po domácím pivu, tak než takhle blbnout, vyklidil bych garáž a zavěsil v ní na zeď poloautomaickej pivovar, řízenej počítačem..

...ti chemici sou kurvy 

Motat se v kuchyni mě celkem baví, takže tohle je spíš z hecu. Jaký je ekonomický efekt nevím, ale kvůli tomu to neděláme. Je ale třeba fajn si chleba trochu okořenit a nasypat do těsta semínka dle libosti (slunečnice, len, sezam...)
Pokud máš dítě aktivní a zvědavý jako já, tak se z "docela práce" stává "totální kalamita"